20 Eylül 2015, Pazar 11:23:56

Hakkari'de 50 gündür uçuş yok

Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı, güvenlik nedeniyle 50 gündür hizmet vermiyor.
  • havalimanini verelim,gitsinler.. verin koylerini kendi baslarini yesinler.. paramiza, vergimize, insanimiza gunah, bunlari egitemiyoruz,ustune turk olmaktan mutlu vatandaslarin hayat seviyesi giden paradan dolayi asagiya iniyor.. yap aydina ,yap bursaya,boluya adam gibi havalimani ,milletten dua al,hizmet ten insnaalr mutlu olsun..
  • Su anda thy de ucan ve sky havayollarindan gecen bir abimiz facebook ta paylasmisti (doguda otonom kurt devleti kurulsun diye) acaba bu paylasimi basina dert olurmu ?
  • seçim yatırımı başka bisey yatırımı sonuc olark bi sekilde yatırım yapılmıs. anadoluda bircok yere oraya yapılan yatırımlar yapılmıyor.son secimlerde hdp hakkaride %90 a yakın oy aldı. hdp ise resmen pkk işte. pkk ile isbirlgi yapan onun sozculugunu yapan pkklıdır. tartısılacak yanı yok. yuzde 90nı teroristi destekleyen yere ne yatırım yapacan ne de ucak ucuracan.
  • Uçuş olmamasının sebebi tsk hava sahasını kapatıyor. Durum bu... Yok secim yatırımı yok bilmem ne zaten yapılıyordu.
  • Madem ucmayacakti, neden 7 hazirandan hemen once actiniz, amac sadece secim yatirimimiydi.sandikta herkesin hür iradesi var,hakkarililer sirf Hdp desteklidiginden, Akp adeta faturayi bolge halkina kesiyor.
  • 1 kasimda,da akp tek basina iktidar olursa ucuslar baslar. Iktidar olmassa ucuslar Yine olmaz. Mantik bu Beni secerseniz hizmet Olur.secmesseniz size ceza olarak hic bisey yok. Bir nevi sarayin savasi basliyor.
  • Norveç de böyle şeyler olmaz
  • Malatya dan otesini bombalamak lazım.
  • Bilir bilmez konusmayin. Dogu halki soyle böyle diye. Niye herkezi ayni kefeye koyuyorsunuz arkadaş. Örgütü destekkemiyen devletine bagli milyonlarca DOGULU vatandaş a haksizlik yapiyorsunuz. Bu devlet bizimde devletimiz. Elbetteki her türlü hizmeti bati bolgeleri gibi bizde hak ediyoruz. Önce insan olmayi öğrenin sonra dogu halkına akil verin. Gezi olaykarini unutmayin cogu batida yasayan kisilerdi ve ulkeye cok buyuk zararlar verdiler. Ozaman batiyada hizmet gitmesin ????
  • Arkadaslar Müslüm öldü . ALLAH Orhan ile Ferdi abi mi ze zeval vermesin gerisi boş .

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 26 Mayıs 2015’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açılan Selahaddin Eyyubi Havaalanında iki aydır uçuş yapılmıyor. Son günlerde artan terör olayları nedeniyle 50 günden bu yana uçak seferlerinin yapılamadığı ilçede, vatandaşlar batı illerine gidebilmek için yine 3 saatlik yolculuğun ardından Van’a ulaşabiliyor.

Hakkari il ve ilçelerine atamaları yapılan öğretmenler havalimanının kapalı olmasıyla Van’dan kara yoluyla görev yerlerine gelmeye başladı. Hizmetin verildiği iki aylık süre zarfında 22 bin yolcunun yararlandığı havalimanıyla vatandaşlar daha rahat seyahat yapma imkânına kavuştu.

Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri, yaşanan terör olayları ve güvenlik riski nedeniyle uçuşların iptal edildiğini açıklamıştı.

Öte yandan, havalimanının eksiklerinin tamamına yakınının giderildiği belirtildi.

Hakkari'de 50 gündür uçuş yok

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

ztk ~ 9 yıl önce
havalimanini verelim,gitsinler.. verin koylerini kendi baslarini yesinler.. paramiza, vergimize, insanimiza gunah, bunlari egitemiyoruz,ustune turk olmaktan mutlu vatandaslarin hayat seviyesi giden paradan dolayi asagiya iniyor.. yap aydina ,yap bursaya,boluya adam gibi havalimani ,milletten dua al,hizmet ten insnaalr mutlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Su anda thy de ucan ve sky havayollarindan gecen bir abimiz facebook ta paylasmisti (doguda otonom kurt devleti kurulsun diye) acaba bu paylasimi basina dert olurmu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 9 yıl önce
seçim yatırımı başka bisey yatırımı sonuc olark bi sekilde yatırım yapılmıs. anadoluda bircok yere oraya yapılan yatırımlar yapılmıyor.son secimlerde hdp hakkaride %90 a yakın oy aldı. hdp ise resmen pkk işte. pkk ile isbirlgi yapan onun sozculugunu yapan pkklıdır. tartısılacak yanı yok. yuzde 90nı teroristi destekleyen yere ne yatırım yapacan ne de ucak ucuracan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enes ~ 9 yıl önce
Uçuş olmamasının sebebi tsk hava sahasını kapatıyor. Durum bu... Yok secim yatırımı yok bilmem ne zaten yapılıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madem ucmayacakti, neden 7 hazirandan hemen once actiniz, amac sadece secim yatirimimiydi.sandikta herkesin hür iradesi var,hakkarililer sirf Hdp desteklidiginden, Akp adeta faturayi bolge halkina kesiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 9 yıl önce
bolge halkı kim ya yuzde 85 hdp ye oy veren pkklılar. maalesef arada azınlıklarda kaynıyor ama yapacak bğisey yok
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
1 kasimda,da akp tek basina iktidar olursa ucuslar baslar. Iktidar olmassa ucuslar Yine olmaz. Mantik bu Beni secerseniz hizmet Olur.secmesseniz size ceza olarak hic bisey yok. Bir nevi sarayin savasi basliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Norveçli ~ 9 yıl önce
Norveç de böyle şeyler olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ~ 9 yıl önce
Norvecte pkk varmi? Terör varmi? Yok. Ozaman tabi olmaz
~ 9 yıl önce
Malatya dan otesini bombalamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğu halki ~ 9 yıl önce
Bilir bilmez konusmayin. Dogu halki soyle böyle diye. Niye herkezi ayni kefeye koyuyorsunuz arkadaş. Örgütü destekkemiyen devletine bagli milyonlarca DOGULU vatandaş a haksizlik yapiyorsunuz. Bu devlet bizimde devletimiz. Elbetteki her türlü hizmeti bati bolgeleri gibi bizde hak ediyoruz. Önce insan olmayi öğrenin sonra dogu halkına akil verin. Gezi olaykarini unutmayin cogu batida yasayan kisilerdi ve ulkeye cok buyuk zararlar verdiler. Ozaman batiyada hizmet gitmesin ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elektrik ~ 9 yıl önce
Önce doğu insanı elektrik su doğalgaz vergi ödeyecek batılıların sırtından geçinmeyecek. Ondan sonra hizmeti hak edecek. Açıklayıcı olmuştur umarım. Havalimanı vs yapılıyor ses çıkarmıyoruz edebimizden susuyoruz.
gezi ? ~ 9 yıl önce
gezi olayı niye çıktı ve kim kime zarar verdi , zaman geçti konuları karıştırıyorsunuz sanırım .
kaile alınan ~ 9 yıl önce
Arkadaslar Müslüm öldü . ALLAH Orhan ile Ferdi abi mi ze zeval vermesin gerisi boş .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000