07 Eylül 2016, Çarşamba 09:42:49

Hakkari Valiliği yalanladı

Hakkari Valiliği, terör örgütü PKK'nın Çukurca'da 3 helikoptere saldırı düzenlediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
  • Nedir bu sizin bu devletle alip veremediginiz belkide helikopter vurulmustur ama su anda aciklanmasi dogru deyildir sizin bu hazimsizliginiz nedir helikopterin vurulmasindan zevkmi aliyorsunuz cok yazik bakin kendinize gelin baska turkiye yok degerini bilin bu ulkeye bir zarar gelirse sanada zarar gelir bunu unutma birde son damla kanina kadar bu ulke icin savasacak milyonlar var o hainler helikopteri dusurse nolur turkiyenin helikopteri bitmez biz bitmeden bu dunya var oldugu surece biz bu topraklarda olacagiz bundan kimsenin supesi olmasin
  • Başbakanlığın helikopterleri vurulmadı peki tamam, TSK nın helikopterleri kime ait? Onlar isabet almadı mı çukurcadaki havan saldırısında? Devlet büyüklerinin canı canda, karacı pilot ve teknisyen, silahçı ve diğer personelin canı patlıcan mı??
  • Yalan dediğiniz haberi 2 gün saklayabiliyorsunuz. Rus füzesiyle vurulan heli de teknik arizadan dusmustu..

Hakkari Valiliği, terör örgütü PKK'nın Çukurca'da 3 helikoptere saldırı düzenlediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"6 Eylül 2016 günü çeşitli görsel ve yazılı basın yayın organlarında yer alan 'PKK, Çukurca'daki çatışmalar sırasında Başbakanlığa ait 3 helikopteri vurdu' iddiasına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmayıp, tamamen asılsız olmakla birlikte, Sayın Başbakanımızın ziyaretleri esnasında herhangi bir şekilde güvenlik sorunu meydana gelmemiş, ziyaretlerinin ardından güvenli bir şekilde Çukurca ilçemizden ayrılmıştır."

 

Hakkari Valiliği yalanladı

Yorumlar

Vatansever ~ 8 yıl önce
Nedir bu sizin bu devletle alip veremediginiz belkide helikopter vurulmustur ama su anda aciklanmasi dogru deyildir sizin bu hazimsizliginiz nedir helikopterin vurulmasindan zevkmi aliyorsunuz cok yazik bakin kendinize gelin baska turkiye yok degerini bilin bu ulkeye bir zarar gelirse sanada zarar gelir bunu unutma birde son damla kanina kadar bu ulke icin savasacak milyonlar var o hainler helikopteri dusurse nolur turkiyenin helikopteri bitmez biz bitmeden bu dunya var oldugu surece biz bu topraklarda olacagiz bundan kimsenin supesi olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reyis ~ 8 yıl önce
konuyu çarpıtma herzaman gerçeği açıklayacaksın. zira gerçeklerin zamanı geldiğinde ortaya çıkma gibi bir özelliği varmış.
Windsheer ~ 8 yıl önce
Başbakanlığın helikopterleri vurulmadı peki tamam, TSK nın helikopterleri kime ait? Onlar isabet almadı mı çukurcadaki havan saldırısında? Devlet büyüklerinin canı canda, karacı pilot ve teknisyen, silahçı ve diğer personelin canı patlıcan mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 8 yıl önce
Yalan dediğiniz haberi 2 gün saklayabiliyorsunuz. Rus füzesiyle vurulan heli de teknik arizadan dusmustu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000