18 Haziran 2015, Perşembe 14:21:40

Hakkari uçağında 7 kilo esrar yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Yüksekova-İstanbul seferini yapan uçağının bir yolcusunun bagajında 6 kilo 760 gram esrar ele geçirildi.
  • çok yazık
  • Ne bekliyordunuz ?
  • ver kurtul sat kurtul diyecem de maalesef kurtuluşumuz yok. eninde sonunda öpecekler zevk almaya bakalım bari
  • Hacısı, hocası, (Dini vecibelerini kimseye bulaşmadan layıkı ile yapanları tenzih ederim), esrarkeşi, esrar satıcısı, teröristi... Bu be ne kardeşim, ehli sünnet insan oğlu kalmadı mı şu memlekette. Hangi taşı kaldırsan pislik çıkıyor. Dün de Erzurumda kendini dindar sanan biri kapı önünde sigara içene, sözlü taciz ve fiziksel şiddet uygulamış. Kimleri palazlandırdığınızı görün işte. Hakkari Yüksekova meydanından sanki çoban Maho binecekti o uçağa. Ayağına hizmet götürdükleriniz asıl bunlar işte. Diğerleri figüran. Yağmurdan kaçarlken HDP ye oy verip doluya tutulanlara kapak olsun. Bunlar daha iyi günleriniz.
  • Yuksekova halki herseyi hak ediyo havalimani az bile daha fazla yatirim bekliyor. Oy karsiligi degil. Devlet yapmkta mecbur o kadar!
  • Devlet bu sefer bohmis :)
  • BİR KÜRT OLARAK SADECE ŞUNU DİYORUM...''biçtiğinizi beğenmiyorsanız ektiğinize bakın''..BU HÜKÜMET ANALAR AĞLAMASIN DİYE DEĞİL,BİRİLERİNİN ANASINI AĞLATMAK İÇİN SÜREÇ VE YATIRIM BAŞLATTI...HAKKARİDE SANDIKTA SIFIR ÇEKEREK CEVABINI ALDI ..O HAVALİMANI DEFALARCA SABOTAJA UĞRADI..VE O BÖLGE İNSANI UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIK VE DEVLET BEKLENTİSİYLE HAYATINI SÜRDÜRÜYORKEN SEN KALK BİRDE ÖDÜLLENDİR ...EVET BENDE KÜRDÜM ŞIRNAKLIYIM AMA HAKKANİYETTEN YANAYIM...ORDAKİ ADAM KAÇAKÇILIK YAPIYORSA BEDELİNİ DEVLET BATIDAKİ SUÇSUZ HALKA PAYLAŞTIRAMAZ...HAKKINDAN GELEMİYORSA,BENİM BURALARDA HÜKMÜM YOK DEYİP VERECEK O TOPRAKLARI...NE VERGİ GELİRİ VAR NE YERALTI KAYNAKLARI KULLANILABİLİYOR KÜLLİYEN ZARAR...EE ŞİMDİ SİZCE ANALAR AĞLAMASIN DİYE KİMİN ANASI AĞLATILIYOR ?
  • Adamin bavulu ucagi satin aliyor
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Malin acelesi varmis demek ki

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince dün saat 12.05’te uçuşu planlanan TK 2671 sefer sayılı Yüksekova-İstanbul yolcu uçağında yolculara ait bagajlar üzerinde narkotik köpekleri vasıtası ile arama yapıldı.

Yapılan kontrollerde M.D. isimli şahsa ait bagaj içerisinde 6 kilo 760 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli M.D. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan başlatılan adli soruşturma başlatıldığı belirtildi.



Hakkari uçağında 7 kilo esrar yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

YAZIK ~ 9 yıl önce
çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ~ 9 yıl önce
Ne bekliyordunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olacağı buydu ~ 9 yıl önce
ver kurtul sat kurtul diyecem de maalesef kurtuluşumuz yok. eninde sonunda öpecekler zevk almaya bakalım bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ne ya ~ 9 yıl önce
Hacısı, hocası, (Dini vecibelerini kimseye bulaşmadan layıkı ile yapanları tenzih ederim), esrarkeşi, esrar satıcısı, teröristi... Bu be ne kardeşim, ehli sünnet insan oğlu kalmadı mı şu memlekette. Hangi taşı kaldırsan pislik çıkıyor. Dün de Erzurumda kendini dindar sanan biri kapı önünde sigara içene, sözlü taciz ve fiziksel şiddet uygulamış. Kimleri palazlandırdığınızı görün işte. Hakkari Yüksekova meydanından sanki çoban Maho binecekti o uçağa. Ayağına hizmet götürdükleriniz asıl bunlar işte. Diğerleri figüran. Yağmurdan kaçarlken HDP ye oy verip doluya tutulanlara kapak olsun. Bunlar daha iyi günleriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin crew ~ 9 yıl önce
Yuksekova halki herseyi hak ediyo havalimani az bile daha fazla yatirim bekliyor. Oy karsiligi degil. Devlet yapmkta mecbur o kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
devlet benim paramla senin değirmenine su taşımak zorundamı? nedir seni devletten bu kadar alacaklı yapan? yüksekova halkı bugüne kadar herşeyi hakedecek ne yapmış bir söylesende öğrensek? neyse merak etme devletin işi bitti oralarda. bakalım devlet yardımları kesildiğinde kandildeki abilerinize karşı da bu kadar şımarıklaşabilecekmisiniz.
TÜRK ~ 9 yıl önce
Siz esrar kaçırın diye Devlet oraya havalimani yapmadı bu zamana kadar kaçakçılık uyuşturucu işinde başka ne iş yaptınız
Hain yüksekova ~ 9 yıl önce
Hain yüksekova .mi hakediyo
Devlet ~ 9 yıl önce
Devlet bu sefer bohmis :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR KÜRT OLARAK.. ~ 9 yıl önce
BİR KÜRT OLARAK SADECE ŞUNU DİYORUM...''biçtiğinizi beğenmiyorsanız ektiğinize bakın''..BU HÜKÜMET ANALAR AĞLAMASIN DİYE DEĞİL,BİRİLERİNİN ANASINI AĞLATMAK İÇİN SÜREÇ VE YATIRIM BAŞLATTI...HAKKARİDE SANDIKTA SIFIR ÇEKEREK CEVABINI ALDI ..O HAVALİMANI DEFALARCA SABOTAJA UĞRADI..VE O BÖLGE İNSANI UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIK VE DEVLET BEKLENTİSİYLE HAYATINI SÜRDÜRÜYORKEN SEN KALK BİRDE ÖDÜLLENDİR ...EVET BENDE KÜRDÜM ŞIRNAKLIYIM AMA HAKKANİYETTEN YANAYIM...ORDAKİ ADAM KAÇAKÇILIK YAPIYORSA BEDELİNİ DEVLET BATIDAKİ SUÇSUZ HALKA PAYLAŞTIRAMAZ...HAKKINDAN GELEMİYORSA,BENİM BURALARDA HÜKMÜM YOK DEYİP VERECEK O TOPRAKLARI...NE VERGİ GELİRİ VAR NE YERALTI KAYNAKLARI KULLANILABİLİYOR KÜLLİYEN ZARAR...EE ŞİMDİ SİZCE ANALAR AĞLAMASIN DİYE KİMİN ANASI AĞLATILIYOR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir TÜRK olarak ~ 9 yıl önce
'' HÜKMÜM YOK DEYİP VERECEK O TOPRAKLARI '' sözünü hangi cürretle söylebiliyosun. Eğer Toprak için ölen varsa VATANDIR.
BİR TÜRKE... ~ 9 yıl önce
SEN NERENDEN ANLADIN BİLMEM AMA CÜRRETE GEREK YOK...Bİ ZAHMET KIÇINI KALDIRIP Bİ GEL BÖLGEYE ...BAKALIM KİMLİK KONTROLÜNÜ KİM YAPIYOR ? VERGİLERİ KİM TOPLUYOR ? KAÇ YASA UYGULANABİLİYOR?...EE HÜKMÜN TEMELİ BUNLAR DEĞİLMİ ?? SSADECE CEVAP VERMEK DEĞİLDİR MESELE..BİL YAŞA VE KONUŞ
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamin bavulu ucagi satin aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mal ~ 9 yıl önce
Malin acelesi varmis demek ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000