26 Ekim 2015, Pazartesi 16:14:00

Hainan Airlines Manchester'a başlıyor

Hainan Havayolları, 2016 yılı Haziran ayında, Pekin-Manchester seferlerine başlayacaklarını açıkladı. Bu yeni rota ile ilk defa iki şehir arasında aktarmasız uçuş gerçekleşecek.
  • Pekin Prag mı? Yahu Istanbul neden olmaz bu buyuk havayollarının listesinde?
  • hayırlı ve bol kazançlı olsun inşallah

Hainan Havayollları geçtiğimiz hafta Manchester Havalimanı'nda Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı Xi Jinping, Birleşik Krallık Başbakanı David Cameron, HNA Group Başkanı Chen Feng, Manchester Airports Group Yöneticisi Charlie Cornish, Hainan Havayolları Başkanı Xie Haoming, Çin ve Birleşik Krallık’taki devlet kurumları temsilcileri ve medyanın da katıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Hainan Havayolları’nın gerçekleştireceği Pekin- Manchester rotası, Başkan Xi’nin Birleşik Krallık ziyaretindeki önemli başarılarından biri ve ülkeden ayrılmadan önce gerçekleştirdiği son etkinlikti. 

HNA Group Başkanı Chen Feng konu ile ilgili olarak basın toplantısında; “Çin’de doğan bir firma olarak, son dönemde uluslararası pazarda etkin bir şekilde genişliyoruz, Hainan Havayolları  “Tek Kemer, Tek Yol” sözünün arkasında durmak için elinden geleni yapıyor ve son yıllarda Avrupa ile Çin arasında aktarmasız uçuşlar gerçekleştiriyor. Pekin - Manchester seferleri de başladığında yeni bir hava köprüsü oluşacağına inanıyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Sözlerine Hainan Havayolları’nı kutlayarak başlayan Manchester Airports Group CEO’su Charlie Cornish “Hainan Havayolları’nın Pekin - Manchester rotasına şahitlik etmekten gurur duyuyorum. Bu yeni rota ile Birleşik Krallık ekonomisine 250 milyon poundluk canlanma  gelecek. Manchester Havaalanı, İngiltere’nin kuzeyine uluslararası bir geçiş kapısı işlevi görüyor ve bölgeyi canlandırmak için ülke gücünde önemli bir rol oynuyor. Yeni rotanın açılmasıyla birlikte Kuzey İngiltere, Çin’den daha çok yatırımcının dikkatini çekecek ve bölge, Çinli iş adamları ve yöneticiler tarafından daha çok rağbet görecek” açıklamasında bulundu.  Pekin-Manchester seferi, Hainan Havayolları’nın bu yıl başladığı Chongging – Roma, Pekin – San Jose, Şanghay – Boston, Şanghay – Seattle ve Pekin – Prag’dan sonra altıncı uluslararası seferi olacak. Pekin-Manchester seferinin başlamasıyla Hainan Havayolları’nın global ağı daha çok gelişecek. Hainan Havayolları ile global iş ortaklarının  ve Manchester Airports Group çatısı altında birleşen diğer havayollarının da hizmetleriyle, Çin’den seyahat eden yolcular, dünya çapında daha çok şehri kolaylıkla ziyaret edebilecek.

Hainan Havayolları’nın Pekin-Manchester Uçuş Seferleri  (Not: Tüm iniş ve kalkışlar yerel saatte belirtilmiştir)

Hainan Airlines Manchester'a başlıyor

Yorumlar

THY mi acaba ~ 8 yıl önce
Pekin Prag mı? Yahu Istanbul neden olmaz bu buyuk havayollarının listesinde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
hayırlı ve bol kazançlı olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000