31 Mayıs 2010, Pazartesi 09:55:16

HADİ BUNU TARTIŞALIM...

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü ve Airport TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık, geçtiğimiz Cuma günü Airport TV'de ekranlara gelen Fikir Fırtınası'ndaki bir konuyu bu haftaki köşe yazısında kaleme almış. İşte Ali Kıdık'ın o yazısı...
  • Sn.Kıdık eğer tarafsız iseniz lütfen uçuş güvenliği adına , Tarkim'ine eksiklikleirni araştırın.Okul hakkında SHGM'ye bugüne kadar kaç tane şikayet yapılmış ve okul alayhine bugüne kadar kaç dava açılmış bunu da araştırın.
  • neden Tarkim'i konuşmak yerine kişilerle uğraşıyorsunuz?
  • Havacılığımızın SAĞLIKLI gelişebilmesi için sizin ve sizin gibi zihniyetteki Egosu yüksek, herzaman ben bilirm edasında dolaşan ve hala kendini Genel Müdür yardımcısı zannedip SHGM'de çalışan personele kabadayılık yapan kişilerden kurtulmak gerekir.
  • SEVGİLİ ALİ BEY, AIRPORT HABER SİTESİNİ KURMAKLA YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARINIZI VE HAVACILIĞIMIZA OLAN KATKILARINIZI GERÇEKTEN ÇOK TAKDİR EDİYORUM. ÇÜNKÜ BU SİTEDE YAYIMLANAN YAZILAR, KONUŞMALAR VE YORUMLARLA, DÜŞÜNCELERİMİZİN ÇARPIŞARAK, DOĞRULARIN AKIL VE VİCDAN YOLUYLA TESPİT EDİLECEĞİNE İNANIYORUM. ANCAK TESPİT EDİLEN VEYA EDİLECEK DOĞRULARA RAĞMEN, HALA YANLIŞLAR VE EKSİKLERLE YOLA DEVAM EDERSEK, HEM DEVLETİMİZİN İLGİLİ KURUMLARI, HEM DE SEKTÖRÜMÜZ SAĞLIKSIZ GELİŞMEYE DEVAM EDECEKTİR. SONUÇ İSE, MAALESEF YİNE UÇAK KAZALARI VE YİNE İNSAN ZAYİATI OLACAKTIR. DİĞER YANDAN EĞER ELEŞTİRİLERİ POZİTİF ALGILARSAK ANLAMLARI OLUR, NEGATİF ALGILARSAK TABİKİ ANLAMSIZ OLUR. SEVGİ VE SAYGILARIMLA, ÜMİT ÇENDEK.
İki genç havacımızı uçak kazasında kaybettik. Bu kazanın nedenlerini tartışıp bir daha bu tür kazaların yaşanmaması için alınması gereken önlemleri konuştuk geçen hafta Fikir Fırtınası Programı'nda. İlginç bir o kadar da enteresan eleştiri Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'dan geldi. İnan'a göre Adana'da Uçuş Okulu olmasından dolayı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün de bir temsilciliği olması gerekiyormuş Adana Havalimanı'nda. Avrupa'nın tüm ülkelerinin havalimanlarında Sivil Havacılık temsilcisi varmış.

Aslında bu söylemin Sayın Sefa İnan'a ait olmadığını konuşmanın ilerleyen dakikalarında öğrendik. Malum Sivil Havacılık Akademisi adı verilen ve kendi çaplarında fikir üretmeye çalışan bir oluşumun temelleri atılıyor.

Bu anlamsız eleştirinin sahibinin Ümit Çendek olduğunu anladık. Bileniniz var mı haberdar değilim ama Ümit Çendek Sivil Havacılık Akademisi üyesi...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

HADİ BUNU TARTIŞALIM...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Kıdık eğer tarafsız iseniz lütfen uçuş güvenliği adına , Tarkim'ine eksiklikleirni araştırın.Okul hakkında SHGM'ye bugüne kadar kaç tane şikayet yapılmış ve okul alayhine bugüne kadar kaç dava açılmış bunu da araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden Tarkim'i konuşmak yerine kişilerle uğraşıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılığımızın SAĞLIKLI gelişebilmesi için sizin ve sizin gibi zihniyetteki Egosu yüksek, herzaman ben bilirm edasında dolaşan ve hala kendini Genel Müdür yardımcısı zannedip SHGM'de çalışan personele kabadayılık yapan kişilerden kurtulmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEVGİLİ ALİ BEY, AIRPORT HABER SİTESİNİ KURMAKLA YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARINIZI VE HAVACILIĞIMIZA OLAN KATKILARINIZI GERÇEKTEN ÇOK TAKDİR EDİYORUM. ÇÜNKÜ BU SİTEDE YAYIMLANAN YAZILAR, KONUŞMALAR VE YORUMLARLA, DÜŞÜNCELERİMİZİN ÇARPIŞARAK, DOĞRULARIN AKIL VE VİCDAN YOLUYLA TESPİT EDİLECEĞİNE İNANIYORUM. ANCAK TESPİT EDİLEN VEYA EDİLECEK DOĞRULARA RAĞMEN, HALA YANLIŞLAR VE EKSİKLERLE YOLA DEVAM EDERSEK, HEM DEVLETİMİZİN İLGİLİ KURUMLARI, HEM DE SEKTÖRÜMÜZ SAĞLIKSIZ GELİŞMEYE DEVAM EDECEKTİR. SONUÇ İSE, MAALESEF YİNE UÇAK KAZALARI VE YİNE İNSAN ZAYİATI OLACAKTIR. DİĞER YANDAN EĞER ELEŞTİRİLERİ POZİTİF ALGILARSAK ANLAMLARI OLUR, NEGATİF ALGILARSAK TABİKİ ANLAMSIZ OLUR. SEVGİ VE SAYGILARIMLA, ÜMİT ÇENDEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000