18 Ekim 2011, Salı 07:30:37

HACILAR DİREKT UÇUŞ İSTİYOR

145 Keşmirli kutsal topraklara gitmek için yola çıkarken; Keşmirli hacılar kutsal topraklara daha rahat yolculuk yapabilmek için doğrudan uçuş istediklerini dile getirdi...
  • Öncelikle olarak Mekke de havalimanı yoktur, ayrıca Kabe den dolayı, ya medineye uçacaklar ya da Ciddeye uçup otobüsle Mekkeye geçecekler. Hac ve Umre ziyaretini bu yolu takip ederek şehirlerer ulaşırlar..
Keşmirli hacılar yola çıktı...Ancak hacı adayları Mekke'ye doğrudan uçuş istiyor.

Keşmirli hacı adaylarından oluşan 145 kişilik ilk kafile kutsal topraklara hac ibadetini gerçekleştirmek üzere yola çıktı.
 
Yetkililer ise bu yıl Keşmir'den yaklaşık 8 bin 300 hacı adayının yola çıkmasının beklendiğini açıkladı.
 
Hacı adaylarından Muhammed Yusuf, "hac ibadetinin Müslümanlar tarafından hayatta en az bir kere gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi ve bu ibadeti gerçekleştirme fırsatını elde ettiğinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
 
Bu sene kutsal topraklara aktarmalı olarak uçan Keşmirlilerin gelecek sene direk uçuşlar ile hacca gitmeyi istiyor. (Dünya Bülteni)
HACILAR DİREKT UÇUŞ İSTİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle olarak Mekke de havalimanı yoktur, ayrıca Kabe den dolayı, ya medineye uçacaklar ya da Ciddeye uçup otobüsle Mekkeye geçecekler. Hac ve Umre ziyaretini bu yolu takip ederek şehirlerer ulaşırlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000