03 Kasım 2009, Salı 07:15:19

Hacı adayları havalimanında aşılanacak

Antalya'da domuz gribine karşı ilk aşamada 10 bin 900 doz aşı geldi. Öncelikle sağlık hizmetlerinde görev alan tüm personel ile hacı adaylarına ve hacda görevli personele uygulanacak aşılar, 3 Kasım'da yapılmaya başlanacak...
  • Asiyi yaptiktan 10 gün sonra asi basliyor korumaya!!!!! Resmen yanlis uygulama aprupada tüm doktorlar bunu önereriyor 10 GÜN!!! Aynisi tüm asilanan mesleklerede gecerli asi yapiliyor hastanin yanina gönderiliyor YANLIS!!

Antalya'da ilk domuz gribi aşısı ise Sağlık Müdürü İbrahim Çetin ve Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yapıldı.

Antalya Sağlık İl Müdürü İbrahim Çetin, Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü başkanlığında kontrolleri tamamlanmış olan ilk parti Domuz gribi aşısının, 28 Ekim itibariyle il aşı deposuna 10 bin 900 doz olarak geldiğini söyledi. Bu aşıların ilk olarak Antalya'da özel sektör, askeri hastaneler ve üniversiteler dahil sağlık hizmetlerinde görev alan tüm personele, hacı adayları ile hacda görevli personele uygulanacağını belirten İbrahim Çetin, “3 ve 4 Kasım tarihlerinde havayolu ile ilimizden ayrılacak hacı adaylarına havalimanından ayrılmadan önce sağlık personelimizce aşı uygulaması yapılacak. 4 Kasım tarihinden sonra gidecekler için ise İl Müftülüğü ile planlanacak olan yer ve zamanlarda aşı uygulamasına devam edilecek. Risk gruplarına aşı uygulamasına da gelecek olan yeni parti aşılarla devam edilecek” diye konuştu.

Kamuya ait sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan sağlık personeline uygulanmak üzere 5 bin 150 doz mevsimsel ‘influenza’ aşısının da kente gönderildiğini kaydeden Çetin, “Bu aşının da Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü başkanlığındaki kontrolleri tamamlanmış olup uygulanması için çalışmalar başlatıldı” dedi. Antalya'da Domuz gribi aşısı ilk olarak Sağlık İl Müdürü İbrahim Çetin ve Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yapıldı.

Hürriyet

Hacı adayları havalimanında aşılanacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Asiyi yaptiktan 10 gün sonra asi basliyor korumaya!!!!! Resmen yanlis uygulama aprupada tüm doktorlar bunu önereriyor 10 GÜN!!! Aynisi tüm asilanan mesleklerede gecerli asi yapiliyor hastanin yanina gönderiliyor YANLIS!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000