03 Eylül 2011, Cumartesi 18:05:37

HAC İÇİN FİYATLAR AÇIKLANDI

Kırgızistan'da bu yıl hac farizasını yerine getireceklerin hac ücreti açıklandı. Buna göre Kırgız hacılar bu yıl yapacakları hac ibadeti için 2 bin 350 dolar ödeyecek. Bu ücrete yol ve konaklama masrafı dahil...
  • çok enteresan. bize ne kırgızlardan.
  • Anlamadığım bir şey kırgızistandaki hac fiatları bizler i neden ilgilendiriyor diye sorsam buna da haber yapan diyene ne denir Allah Akıl fikir versin denir.. Sen Türkiyeden hac için ne kadar ücret tutuyor onu haber yapsana inanılır gibi değil..
4 bin 500 hacı kotasının verildiği Kırgızistan'da hacılar Ekim ayının sonlarına doğru kutsal topraklara gitmeye başlayacak. Kırgız hacılar, Kırgızistan Din İşleri Dairesi tarafından belirlenecek havayolu şirketleri tarafından kutsal topraklara taşınacak. Havayolu ile gidecek Kırgız hacıların yanı sıra, kendi imkânlarıyla kara yolu ile de kutsal topraklara gidecekler hacı adaylarının da olması bekleniyor. İlgililer, hacı adaylarını sadece hava yolu ile gitme konusunda uyarıyor.
 
Bu arada Kırgız hacılar, kutsal topraklara yapacakları yolculuk öncesinde düzenlenecek toplantılarla ilgililer tarafından bilgilendirilecek.

Zaman
HAC İÇİN FİYATLAR AÇIKLANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok enteresan. bize ne kırgızlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlamadığım bir şey kırgızistandaki hac fiatları bizler i neden ilgilendiriyor diye sorsam buna da haber yapan diyene ne denir Allah Akıl fikir versin denir.. Sen Türkiyeden hac için ne kadar ücret tutuyor onu haber yapsana inanılır gibi değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000