11 Nisan 2012, Çarşamba 09:39:53

HABERİN TEK KAYNAĞI AIRPORTHABER

Türk Hava Yolları’nda bilet fiyatlarına yapılan zam ve hosteslere uygulanacak alkol testleri haberleriyle son bir haftada birçok basın organına kaynak olan Airporthaber’in bir özel haberi daha bugün medyada yer aldı.
  • EVET İYİKİ VARSINIZ.YAYIN POLİTİKANIZ HER NE İSE ŞİMDİ İYİ OLAN O . NEDENMİ ?1- HERŞEYİ YAZIYORSUNUZ 2- YAZARKEN BU O ŞU BU O ONDAN DOLAYI YAZMAMALIYIZ DEMİYORSUNUZ 3 - ZAMANINDA HABERİ VERİYORSUNUZ CANLI CANLI 4- EN ÖNEMLİSİ DE YORUM YAPAN İNSANLARA SAYGILISINIZ YAZILAMAYACAK ŞEYLERİ ÜZGÜN OLDUĞUNUZU NAZİKÇE SÖYLEYEREK YAYINLAMIYORSUNUZ 5- YORUMCULARDAN E-MAİL ADRESİ İSTEMİYORSUNUZ TELEFON NUMARASI İSTEMİYORSUNUZ 6- HERKES YORUMLARINI ÖZGÜRCE YAZIYOR 7- BİRDE DİĞER HAVACILIK HABER PORTALLARININ ÇOĞUNA BAKIN NEDEN AİRPORT HABERİN 1 OLDUĞUNU ANLARSINIZ. HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜRLER AİRPORT HABER İYİKİ VARSINIZ . ( ANTALYA )
  • En sevdiğim yayınınız canlı ihaleler, oralara kadar gidip ihale takip etmeye bile gerek kalmıyor sayenizde. Teşekkürler
  • tebrik ediyorum ama rica etsem 8 nisan da iptal olan jaa in yerine hangi sistem devreye girecek eger icao ya dönüş yapılacaksa yada başka bir sisteme neden halen shgm jaa soru bankasını kullanarak atpl sınavı yapıyor
  • airporthaber gerçekten türkiyede havaılığın nabzını tutuyor ve kimsenin yazmaya cesaret edemediği şeyleri,bilinmeyenleri gündeme getiriyor.başarılarınızın devamını dileriz.takipçiniz olmaya devam edeceğiz...
  • sizin adınıza çok güzel bir durum. hakediyorsunuz bunları ama böyle haber yapıp belirtmeseniz daha mı iyi olurdu ne
  • Gündemi siz belirliyorsunuz zaten bunu kurulduğunuz günden bu yana biz takipçileriniz çok iyi biliyoruz.Ali Bey'in ekibini kutluyorum..
Sektörün tek sesi Airporthaber, son bir haftanın havacılık gündemini belirledi. THY’nin 1 Nisan itibariyle uçak bileti fiyatlarına yaptığı zammı ilk kez gündeme taşıyan Airporthaber, THY’nin hosteslerine yönelik alkol testi uygulamasını da ilk kez kamuoyuna duyurmuştu.

Airporthaber kaynaklı bu haberler bir çok yayın organında yer alırken bugün bir kez daha medyada Airporthaber’in özel haberi yer aldı.

Sadece Airporthaber’de yer alan Mehmet Ali Aydınlar’ın yeni satın aldığı süper lüks iş jetine ait haber bugün çok sayıda yayın organında yer buldu.

İşte sektörün tek sesi Airporthaber’in haberini kullanan bazı yayınlar:
http://ekonomi.milliyet.com.tr/aydinlar-a-superjet/ekonomi/ekonomidetay/10.04.2012/1526609/default.htm

http://www.habervitrini.com/haber/30-milyon-dolara-super-jet-aldi-597568/


http://www.gazeteport.com.tr/haber/89183/aydinlara_superjet

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1271721&title=aydinlar-falconla-ucacak


http://spor.internethaber.com/spor/diger-haberler/mehmet-ali-aydinlar-jet-aldi-120502.html
HABERİN TEK KAYNAĞI AIRPORTHABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
EVET İYİKİ VARSINIZ.YAYIN POLİTİKANIZ HER NE İSE ŞİMDİ İYİ OLAN O . NEDENMİ ?1- HERŞEYİ YAZIYORSUNUZ 2- YAZARKEN BU O ŞU BU O ONDAN DOLAYI YAZMAMALIYIZ DEMİYORSUNUZ 3 - ZAMANINDA HABERİ VERİYORSUNUZ CANLI CANLI 4- EN ÖNEMLİSİ DE YORUM YAPAN İNSANLARA SAYGILISINIZ YAZILAMAYACAK ŞEYLERİ ÜZGÜN OLDUĞUNUZU NAZİKÇE SÖYLEYEREK YAYINLAMIYORSUNUZ 5- YORUMCULARDAN E-MAİL ADRESİ İSTEMİYORSUNUZ TELEFON NUMARASI İSTEMİYORSUNUZ 6- HERKES YORUMLARINI ÖZGÜRCE YAZIYOR 7- BİRDE DİĞER HAVACILIK HABER PORTALLARININ ÇOĞUNA BAKIN NEDEN AİRPORT HABERİN 1 OLDUĞUNU ANLARSINIZ. HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜRLER AİRPORT HABER İYİKİ VARSINIZ . ( ANTALYA )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En sevdiğim yayınınız canlı ihaleler, oralara kadar gidip ihale takip etmeye bile gerek kalmıyor sayenizde. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tebrik ediyorum ama rica etsem 8 nisan da iptal olan jaa in yerine hangi sistem devreye girecek eger icao ya dönüş yapılacaksa yada başka bir sisteme neden halen shgm jaa soru bankasını kullanarak atpl sınavı yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
airporthaber gerçekten türkiyede havaılığın nabzını tutuyor ve kimsenin yazmaya cesaret edemediği şeyleri,bilinmeyenleri gündeme getiriyor.başarılarınızın devamını dileriz.takipçiniz olmaya devam edeceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sizin adınıza çok güzel bir durum. hakediyorsunuz bunları ama böyle haber yapıp belirtmeseniz daha mı iyi olurdu ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gündemi siz belirliyorsunuz zaten bunu kurulduğunuz günden bu yana biz takipçileriniz çok iyi biliyoruz.Ali Bey'in ekibini kutluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000