28 Mart 2010, Pazar 07:24:47

"GÜZEL GELİŞMELER OLACAK"

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, 30 Mart 2010 itibariyle Zonguldak Havaalanı’nda Almanya’ya uçuşların gerçekleşeceğini söyleyerek, yöredeki insanların havaalanına sahip çıkmasını istedi.
  • Havaşta geliyormuş. Harika olacak harika
  • Bora Jet baslasada bu tip alanlar senlensin.

Mayıs ayından itibaren ek seferlerin söz konusu olduğu Uuslararası Zonguldak Havaalanı hakkında bilgiler veren Düzlü, yöre insanlarına çağrıda bulundu.

Hedef 30 bin yolcu

Vatandaşların havaalanına sahip çıkmasını isteyen Düzlü, “Zonguldak Havaalanı 2010 sezonu olarak yurtdışı tarifeli seferlerine 30 Mart 2010 itibariyle başlıyor. 30 Mart’tan itibaren salı günleri hafta bir, perşembe günleri haftada iki sefer Almanyanın Duesseldorf ve Dortmund kentlerine olmak üzere uçuşlar başlayacak. Bir önceki yıla göre bu bizim için mesafe kat ettiğimizin göstergesidir. Şu andaki seferlerin biletleri internet üzerinden satışa sunuldu.

 Satışlarda biletler yüzde 85 seviyesinde ve bazı uçaklarda tamamen gerçekleştirildi. Önümüzdeki Mayıs ayından itibaren ilave seferler olması söz konusudur. Biz, yöredeki insanlarımızın şu anki ama yöreden kaynaklanan, ama havaalanının işletilmesinden kaynaklanan, hizmeti veren firmalardan kaynaklanan, gerek fiyat olsun, gerek kalite açısından yaşanan aksaklıklara önem vermemelerini ve sahip çıkmalarını istiyoruz.

Çünkü yolcu sayısındaki artış Zonguldak Havaalanına ilgiyi artıracaktır. Başka firmalarda, yurt dışından özellikle Almanyadan buraya sefer düzenlemesi durumunda fiyatta ve kalitede daha iyi bir rekabet olacağını tahmin ediyoruz. Şu anda da zaten 2010 yılı için yaklaşık 30 bin yolcu hedefi var.
Bu gerçekleştikten sonra birçok firma bu alana rağbet edecektir. Bu da tabi rekabet ortamının oluşmasına sebep olacaktır. Özellikle yöredeki insanların havaalanına sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Güzel gelişmeler olacak

Yurt içi seferleri ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı müjdesini veren Düzlü, “Artık aylar demiyoruz. Yakın haftalar içerisinde bu konuda açıklamalar yapılacak. Mutlu sona doğru yaklaşıyoruz. Çok güzel gelişmeler olacak. Bu konuda Vali Erdal Ata olmak üzere Havaalanı Genel Müdürü ve yetkililer çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

 

"GÜZEL GELİŞMELER OLACAK"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Havaşta geliyormuş. Harika olacak harika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bora Jet baslasada bu tip alanlar senlensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000