15 Kasım 2011, Salı 07:21:07

GÜVENLİK SOYDU, İŞÇİLER ÇEKTİ

Avustralyalı milyarder işadamı Geoffrey Edelsten, Enigma isimli yeni kitabında 2008’de genç eşinin havalimanında nasıl soyunmak zorunda kaldığını anlattı.
  • hatunu soymaları normalde işçilerin bunu fotoğraflaması pek normal olmasa gerek
  • Uyusturucu kullanan insanin terinden haftalarca cikar bunun kokusu. Hatta ayakkabilarina ve yikanmayan giysilerine siner. O yuzden kopeklerin havlamasi cok normal. Hatunu soymalarida cok normal. Demek ki uyusturu kullanmis son birkac hafta icinde. Bukadar basit.
Melbourne Uluslararası Havalimanı’nda görevli köpek, işadamının eşi Bryanne Gordon-Edelsten’ı (25) koklayıp yanından ayrılmayınca gümrük yetkilileri tamamen soyunmasını istemiş. Genç kadın soyunurken bu arada işçiler de fotoğrafını çekmiş. İşadamı olaydan sonra özür dilendiğini, fotoğrafların da yok edildiğini söyledi.

(Hürriyet)
GÜVENLİK SOYDU, İŞÇİLER ÇEKTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
hatunu soymaları normalde işçilerin bunu fotoğraflaması pek normal olmasa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uyusturucu kullanan insanin terinden haftalarca cikar bunun kokusu. Hatta ayakkabilarina ve yikanmayan giysilerine siner. O yuzden kopeklerin havlamasi cok normal. Hatunu soymalarida cok normal. Demek ki uyusturu kullanmis son birkac hafta icinde. Bukadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000