02 Mart 2016, Çarşamba 12:35:47

Güvenlik görevlisi ödüllendirildi

Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda özel bir güvenlikçinin dikkatli davranması sonucu 4 bin 900 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.
  • Tamam da THY müdürünün ne işi var orada.O ne alaka..
  • Güvenlik şefi değil,grup amiri.
  • 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları gününde Vali yardımcısının ziyaret edilmesi de bir garip. Sanki bugün bizim günümüz bizi tebrik eder misiniz gibi olmuş. Ancak bu durum bazı kamu kurumlarında da yaşanıyor
  • yakında işten atarlar. 20 küsür yıldır iş hayatındayım, ne zaman bir çalışana ödül, takdir belgesi vs. verildiyse 3-5 ay sonra ya işten çıkartıldı yada emekli edildi. istisnası hiç olmadı. ilginç bir sosyolojik durum ama böyle oluyor nedense.
  • kravata gerek yok yakışıklı kardeşim güzel çıkmış..
  • cesitli hediye nedir ya.adama bir iki maas ikramiye verinde birseye yarasin.napacak adam kuru kuruya plaketi
  • Guvenlik gorevlisini ve valiyi cik gerisi cakal
  • hap var cigara var ex var roj varrrr
  • Acik adresinide yazinki suclu rahat ulassin adama
  • bi kravat takaydın

Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda özel bir güvenlikçinin dikkatli davranması sonucu 4 bin 900 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda görev yapan güvenlik görevlilerden Cevher Akgün’ün dikkatli davranması sonucu ele geçirilen uyuşturucu haplar havalimanında görev yapan emniyet güçlerine teslim edildi.

1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları günü münasebetiyle Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer'i makamında ziyaret eden, Şanlıurfa Gap Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, Gap Havalimanı Güvenlik Şefi İbrahim Çiftçi ve Gap Havalimanı heyeti ile birlikte günün anısına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer'e plaket verdi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Gap Havalimanı'nda uyuşturucu hapları yakalayan özel güvenlik görevlisi Cevher Akgün'e çeşitli hediyeler takdim etti. Sezer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,"Bugün Şanlıurfa Gap Havalimanı müdürü ve heyeti 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları günü münasebeti ile bizleri ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm burada olan olmayan arkadaşlarımızın günü kutlu olsun. Havalimanları düzeyinde güvenliği en üst düzeyde tutan bir havalimanı burası, daha öncede buna benzer maddeler yakalandı. Arkadaşlarıma yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



Güvenlik görevlisi ödüllendirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Refik ~ 8 yıl önce
Tamam da THY müdürünün ne işi var orada.O ne alaka..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 8 yıl önce
Güvenlik şefi değil,grup amiri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 8 yıl önce
Meydanın soytarısı
yorumcu ~ 8 yıl önce
1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları gününde Vali yardımcısının ziyaret edilmesi de bir garip. Sanki bugün bizim günümüz bizi tebrik eder misiniz gibi olmuş. Ancak bu durum bazı kamu kurumlarında da yaşanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
yakında işten atarlar. 20 küsür yıldır iş hayatındayım, ne zaman bir çalışana ödül, takdir belgesi vs. verildiyse 3-5 ay sonra ya işten çıkartıldı yada emekli edildi. istisnası hiç olmadı. ilginç bir sosyolojik durum ama böyle oluyor nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ata apron ~ 8 yıl önce
kravata gerek yok yakışıklı kardeşim güzel çıkmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 8 yıl önce
cesitli hediye nedir ya.adama bir iki maas ikramiye verinde birseye yarasin.napacak adam kuru kuruya plaketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cakal ~ 8 yıl önce
Guvenlik gorevlisini ve valiyi cik gerisi cakal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asil ~ 8 yıl önce
Ağzına sağlık.
ex roj ~ 8 yıl önce
hap var cigara var ex var roj varrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bune yaw ~ 8 yıl önce
Acik adresinide yazinki suclu rahat ulassin adama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kravat ~ 8 yıl önce
bi kravat takaydın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Defileye çıkmıyor ~ 8 yıl önce
Adamın yaptığı davranışı ödüllendirilmiş.defileye çıkmıyor kravatını napcan yazmak için yazma buraya yorum
Yazık ülkeme ~ 8 yıl önce
Tabi olup bitenler ve ekonomik boyutları sadece antalyayı ilgilendirmiyor.şehir olumsuz etkilnecek belli.antalyada şuan bile bunun izleri var.ıssız bir şehir.tarihi ve doğal güzellikleri tartışılmaz bir şehir ama herşeyi turizme bağlı.gelmeyince olmuyor.otel sayısı çok fazla zincir oteller sahiller boyu dolmuş taşmış.bir kısmıda doğayı harap ederek yapılmış.tabi hep böyle gider düşüncesi ön planda olunca gelinen durum herkesi sarstı.oysa yapılacak başka yatırımlar bu güzelim şehri cazip hale getirirdi.yaratıcının bahşettiği güneş deniz kum bunları kullanacak insanlar yok artık belki bu ekonomik gedik uzun sürecek yaralar açacak.yazık ülkeme.....yazık kıymetini bilemediğimiz her şehrine...
Sen ne diyon ~ 8 yıl önce
Sen ne diyon degisik

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000