26 Nisan 2015, Pazar 22:20:17

GÜRCAN MANTI: "FEDAKARLIK SIRASI ŞİRKETLERDE"

Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nin (TALPA) düzenlediği organizasyonla kutlandı. Gecede konuşma yapan TALPA Başkanı Gürcan Mantı, mesai saatlerine dikkat çekerek "Fedakarlık sırası şirketlerde" dedi.
  • Bu adami hala nasil orda tutuyoruz, anlamadim gitti. Türk havaciligina yazik oluyor yazik. Bu hirs ve bu kaprislerle mi temsil edilecegiz? Ne zaman calisacak insanlari sececegiz bilmem ki. Vakifta iken, Tav otopark parasi icin dernegi mahkemeye verecekti. Dernege gecince pasam rahatladi, sesi cikmadi. Izair i basimiza getiren ve secimi kaybedince kimseden habersiz oradan istifa ederek Izair yonetim kurulundaki sandalyemizi kaybettiren bu adami daha nerelere tasiyacagiz bakalim...
  • Mantııııı !!!! Yazılanları okuyorsundur eminim. Niye bir tık yok. Çok mu utanıyorsun , çok mu yerin dibine geçtin ? Boş ver sen , yazılanlara bakma. Onlar bir avuç çapulcu , bir avuç gezici. Terörist onlar , terörist. Sen bildiğin yolda devam et. Sakın ha istifayı , mistifayı düşünme ha. Olur mu ?
  • Ana amaca lütfen tek görevimiz kokteyl diye yazın kimse rahatsız olmsın TALPA görevini yapıyor desin.....
  • Sn. Mantı çalışma saatlerinden şikayet edeceğine zamanında greve destek verseydin de bu sorun ortadan kalkmış olsaydı.Haklı sebebin var diyelim olamaz da desteklemedin grevi 2 senedir ne iş yaparsın sen orada???
  • Dear Mr Manti, Please continue on the road you are now. Pleasing the airline and SHGM you represent. Because you do not represent the pilots. We also do not consider you as 1 from us. You will also go into the history of Talpa and Turkish Aviation as an other manager who has done nothing for this industry. Please enjoy your free meals!
  • Bu gecenin parasi kimden cikiyor?
  • GENÇ PİLOTLAR Maalesef her sene aynı şey, aynı kareler, aynı mekan, aynı konsept ve aynı kişiler...Yeter artık...Havacılığın geleceği GENÇ PİLOTLAR...Hangisi orada...Yapsanıza gündüzden bir organizasyon...katılsın tüm 20-50 yaş aralığındaki pilotlar eşleri ile, çocukları ile, arkadaşları ile. Ama siz ne yaparsınız, SOLO TÜRK ü Hezarfen de gösteriye çağırır ama halkı içeri almazsınız...TALPA maalesef şekil olarak orada...icraata gelince koca bir hiç...neden hiç uçmaya yeni başlayan bir pilot TALPA ya üye olmaz...bunu bir araştırın önce...her 26 NİSAN gibi yönetim kendi çalıp kendi oynamış...TEBRİKLER
  • Ekmek Hıdır'ın su Bedir'in yiyin için kudurun. Onca işsiz pilot varken sizler gece düzenleyin eğlenin, içtiğiniz ,yediğiniz her lokmada bunu düşünün. Evine ekmek götüremeyen ne yapacağını şaşırmış,onun bunun emrinde 2.işlerde çalışan hakir görülen ve mesleğini bir takım kibirli yöneticiler yüzünden yapamayan pilotlar var.Allah belanızı versin!!!
  • Mantı efendi siz gençleri yok sivil yok asker(kara,deniz hava/jetçi;nakliyeci)diye kategorize ettiniz mi ettiniz.İnsanlara geçmiş dönemlerde yaka silktirdiniz mi evet.Borç harç içindeki başarılı sivil gençlerin canını çok yakarken çocuklarınıza ve yeğenlerinize şirketlerin kapılarını sonuna kadar açtınız mı evet.Orduda da pilot kalmadı.O zaman geçmiş dönemin hatrına uçmanız artık kaçınılmazdır, geçmiş olsun.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

26 Nisan Dünya Pilotlar Günü sebebiyle bir kutlama gecesi düzenleyen TALPA, pilotları bir araya getirdi.

Geçtiğimiz yıl ilkini kutlayan TALPA, Dünya Pilotlar Günü olarak 2.'si kutlanan 26 Nisan'ı bu yıl Kaşıbeyaz Restaurant'ta gerçekleştirdi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici geceye katılırken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Celal Özuğur da geceye katılanlar arasındaydı.

Gecede bir konuşma yapan TALPA Başkanı Gürcan Mantı çalışma saatlerine vurgu yaptı.

"SIRA ARTIK ŞİRKETLERDE"

Mantı; 'gündemi sürekli olarak takip ediyor ve TALPA olarak değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kamuoyuna bilgi aktarma konusunda son 3 yıldır ciddi bir aşama kaydettik. Bununla birlikte mesleğimizin ciddiyetinin farkındayız ve buna göre hareket ediyoruz. Mesleğini icra eden arkadaşlarımızı korumakla birlikte insanların canını hiçe sayanlara sahip çıkmıyoruz.

Çalışma saatlerimizin düzenlenmesi konusunda da her platformu kullanmaya başladık. Yeni dönemde çalışma saatlerinin düzeleceğine inanıyoruz.

Bizler de ailelerimizle daha fazla vakit geçirmek ve sosyal zamanlarımızı yaşamak istiyoruz. Burada fedakarlık sırası artık şirketlerde' ifadelerini kullandı.

Gecede daha sonra Behsat Gerçeker ve ekibi performansıyla misafirlere keyifli anlar yaşattı.















GÜRCAN MANTI: "FEDAKARLIK SIRASI ŞİRKETLERDE"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

onuncu köy ~ 9 yıl önce
Bu adami hala nasil orda tutuyoruz, anlamadim gitti. Türk havaciligina yazik oluyor yazik. Bu hirs ve bu kaprislerle mi temsil edilecegiz? Ne zaman calisacak insanlari sececegiz bilmem ki. Vakifta iken, Tav otopark parasi icin dernegi mahkemeye verecekti. Dernege gecince pasam rahatladi, sesi cikmadi. Izair i basimiza getiren ve secimi kaybedince kimseden habersiz oradan istifa ederek Izair yonetim kurulundaki sandalyemizi kaybettiren bu adami daha nerelere tasiyacagiz bakalim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mantııııı !!!! Yazılanları okuyorsundur eminim. Niye bir tık yok. Çok mu utanıyorsun , çok mu yerin dibine geçtin ? Boş ver sen , yazılanlara bakma. Onlar bir avuç çapulcu , bir avuç gezici. Terörist onlar , terörist. Sen bildiğin yolda devam et. Sakın ha istifayı , mistifayı düşünme ha. Olur mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiyin ~ 9 yıl önce
Ana amaca lütfen tek görevimiz kokteyl diye yazın kimse rahatsız olmsın TALPA görevini yapıyor desin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sn. Mantı çalışma saatlerinden şikayet edeceğine zamanında greve destek verseydin de bu sorun ortadan kalkmış olsaydı.Haklı sebebin var diyelim olamaz da desteklemedin grevi 2 senedir ne iş yaparsın sen orada???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enjoy your meal ~ 9 yıl önce
Dear Mr Manti, Please continue on the road you are now. Pleasing the airline and SHGM you represent. Because you do not represent the pilots. We also do not consider you as 1 from us. You will also go into the history of Talpa and Turkish Aviation as an other manager who has done nothing for this industry. Please enjoy your free meals!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu gecenin parasi kimden cikiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
GENÇ PİLOTLAR Maalesef her sene aynı şey, aynı kareler, aynı mekan, aynı konsept ve aynı kişiler...Yeter artık...Havacılığın geleceği GENÇ PİLOTLAR...Hangisi orada...Yapsanıza gündüzden bir organizasyon...katılsın tüm 20-50 yaş aralığındaki pilotlar eşleri ile, çocukları ile, arkadaşları ile. Ama siz ne yaparsınız, SOLO TÜRK ü Hezarfen de gösteriye çağırır ama halkı içeri almazsınız...TALPA maalesef şekil olarak orada...icraata gelince koca bir hiç...neden hiç uçmaya yeni başlayan bir pilot TALPA ya üye olmaz...bunu bir araştırın önce...her 26 NİSAN gibi yönetim kendi çalıp kendi oynamış...TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
Ekmek Hıdır'ın su Bedir'in yiyin için kudurun. Onca işsiz pilot varken sizler gece düzenleyin eğlenin, içtiğiniz ,yediğiniz her lokmada bunu düşünün. Evine ekmek götüremeyen ne yapacağını şaşırmış,onun bunun emrinde 2.işlerde çalışan hakir görülen ve mesleğini bir takım kibirli yöneticiler yüzünden yapamayan pilotlar var.Allah belanızı versin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Mantı efendi siz gençleri yok sivil yok asker(kara,deniz hava/jetçi;nakliyeci)diye kategorize ettiniz mi ettiniz.İnsanlara geçmiş dönemlerde yaka silktirdiniz mi evet.Borç harç içindeki başarılı sivil gençlerin canını çok yakarken çocuklarınıza ve yeğenlerinize şirketlerin kapılarını sonuna kadar açtınız mı evet.Orduda da pilot kalmadı.O zaman geçmiş dönemin hatrına uçmanız artık kaçınılmazdır, geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000