13 Ağustos 2008, Çarşamba 11:22:22

Güneydoğu'da uçak hareketliliği

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kuzey Irak sınırında PKK terör örgütüne yönelik operasyonları sürdürürken, bugün de Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uçak ve helikopter hareketliliği yaşandı.
  • yazıktır; ülkenin,bin bir zorlukla yetiştirmiş olduğu,üstelik kurbay yarbay seviyesine ulaşmış bir subayımız şehid oluyor,yanındaki cengaver memedcikleriyle ama ülkede şov amaçlı 2 bomba atılılıyor, yada atıldıgı süsü veriliyor..yazıktır bu ülkenin insanına verdiği değere..ABD yi geçtim,ülkemize komşu herhangi bir devletin bırakın yarbayını, yüzbaşı rütbesindeki bir askeri şehit olsa,ülkenin tavırları ve yaptıgı icraatları kimbilir üzülmekten baska neler olurdu..25sene bitiremediler..birgün belki ülkemizi kendi kendimize yönetebilirsek bu illetten kurtulma sansımız olabilir.yazık..

Yüksekova semalarından geçen uçakların, Şemdinli İlçesi istikametinden Kuzey Irak sınırına yöneldiği gözlendi. Sınırdaki birliklere asker ve mühimmat sevkiyatı da yapıldı.

Kuzey Irak sınırında PKK terör örgütüne yönelik havadan ve karadan yapılan operasyonlar, yeniden hız kazandı. Dün gece saat 21.30 sıralarında Yüksekova İlçesi 21.Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığın'dan Şemdinili İlçesi sınır kesiminde bulunan birliklere, 20 araçlık bir konvoyla asker ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. Gece boyunca Meydanbelek, Keleyeşin ve Dağlıca bölgelerinde sürekli heliktopter trafiği yaşanırken, bu sabah saat 10.00'dan itibaren Yüksekova semalarında görülen savaş uçaklarının da, Şemdini İlçesi istikametinden Kuzey Irak sınırına yöneldiği dikkat çekti.

 

Güneydoğu'da uçak hareketliliği

Yorumlar

vatansever ~ 16 yıl önce
yazıktır; ülkenin,bin bir zorlukla yetiştirmiş olduğu,üstelik kurbay yarbay seviyesine ulaşmış bir subayımız şehid oluyor,yanındaki cengaver memedcikleriyle ama ülkede şov amaçlı 2 bomba atılılıyor, yada atıldıgı süsü veriliyor..yazıktır bu ülkenin insanına verdiği değere..ABD yi geçtim,ülkemize komşu herhangi bir devletin bırakın yarbayını, yüzbaşı rütbesindeki bir askeri şehit olsa,ülkenin tavırları ve yaptıgı icraatları kimbilir üzülmekten baska neler olurdu..25sene bitiremediler..birgün belki ülkemizi kendi kendimize yönetebilirsek bu illetten kurtulma sansımız olabilir.yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000