14 Ocak 2018, Pazar 08:48:54

Gün ağardı... Pegasus uçağı böyle görüntülendi!

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçak ve kaza yeri günün ağarması ile görüntülendi.
  • Tipik bir kurtarma rezaleti yaşanıyor. Cehalet diz boyu
  • Şu gelen vinç ve ekipmanlara bakar mısınız ? DHMI nin ne kadar bu işi bilmediğinin göstergesidir. Bunlarla uçak mı kurtarılır. Yok mu oralarda bir uzman ?
  • Tüm ekibe, yolculara, şirkete geçmiş olsun daha kötü sonuçları olabilirdi uçak demek milli servet demek şirket gözetmeksizin okumak lazım böyle haberleri
  • basta pegasus ailesi olmak uzere tum ucus ekibine ve yolculara buyuk gecmis olsun.Her firmanin basina gelebilecek turden bir olay .Rabbim beterinden muhafaza etsin.amin
  • Geçmiş olsun pegasus ailesine ve ülkemize
  • Pegasus aylesine çok geçmiş olsun
  • Bir pilot geçen gün amsterdam git gel ardından trabzon git del yaptırıyorlar çok yoruluyoruz yazmıştı. Ben inanamamıştım. Bir başka pegasus çalışanı üst düzey yönetici o kadar para almıyor pilotlara verilen maaş çok demişti. Ceo market işletmekle havayolu işletmek hemen hemen aynı demişti. Koskoca şirket ülkemizin değeri, binlerce insana ekmek kapısı, bizlere ulaşım imkanı demek pegasus. Keşke daha profesyonel yönetilse daha ciddiye alsa yönetim bu işi. Her pilotun başına gelebilecek bir olay. Büyük geçmiş olsun.
  • Her uçağın başına gelebilecek türden bir olay. Kaldı ki Pegasus kaza konusunda sabıkası olmayan firmadır. Kazanın nasıl meydana geldiği hakkında yorum yapmak uzman işidir.
  • Emeklerimizin sonucunda sebebsizce işten çıkarıldık 15 yıllık emek tazminat yok al sana uğraş şimdi pgs .. sevinmedik elbette ama senin kötü yönetilmenin sonuçları bunlar pgs!!!!!
  • Sivil mi kaptan yoksa askeri mi?Olayın suçlusu burda.

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçak ve kaza yeri günün ağarması ile görüntülendi.

Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı dün akşam Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkmıştı. Uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştı. Uçağın pistten çıktığı alan ve uçak ise sabahın ilk ışıkları ile görüntülendi. Görüntülerde uçağın denize kaymaması için 3 vinç yardımı ile tedbir alındığı ve halatlarla vinçlere bağlandığı gözlendi.

İşte olay yerinden son görüntüler:



















Gün ağardı... Pegasus uçağı böyle görüntülendi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Kurtarma ~ 6 yıl önce
Tipik bir kurtarma rezaleti yaşanıyor. Cehalet diz boyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtarma ~ 6 yıl önce
Şu gelen vinç ve ekipmanlara bakar mısınız ? DHMI nin ne kadar bu işi bilmediğinin göstergesidir. Bunlarla uçak mı kurtarılır. Yok mu oralarda bir uzman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
araştır ~ 6 yıl önce
Uçak kurtarma ARFF memurları ve teçhizatları var uçak kurtarma işine özel. O teçhizatların kurtarmada kullanılması için vinç lazım. Uçağı vinçle çekmiyorlar anlıyacağın...
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Tüm ekibe, yolculara, şirkete geçmiş olsun daha kötü sonuçları olabilirdi uçak demek milli servet demek şirket gözetmeksizin okumak lazım böyle haberleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik maner ~ 6 yıl önce
basta pegasus ailesi olmak uzere tum ucus ekibine ve yolculara buyuk gecmis olsun.Her firmanin basina gelebilecek turden bir olay .Rabbim beterinden muhafaza etsin.amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyck ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun pegasus ailesine ve ülkemize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaya restaurant ~ 6 yıl önce
Pegasus aylesine çok geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safety Last ~ 6 yıl önce
Bir pilot geçen gün amsterdam git gel ardından trabzon git del yaptırıyorlar çok yoruluyoruz yazmıştı. Ben inanamamıştım. Bir başka pegasus çalışanı üst düzey yönetici o kadar para almıyor pilotlara verilen maaş çok demişti. Ceo market işletmekle havayolu işletmek hemen hemen aynı demişti. Koskoca şirket ülkemizin değeri, binlerce insana ekmek kapısı, bizlere ulaşım imkanı demek pegasus. Keşke daha profesyonel yönetilse daha ciddiye alsa yönetim bu işi. Her pilotun başına gelebilecek bir olay. Büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Pilota yasal sinirlardan fazla ucus yaptiramazlar.
Ziyaaa ~ 6 yıl önce
Atma ziyaa atmaa
Orhan ~ 6 yıl önce
Ben bir pegasus calisaniyim burda hersey profesyonelce ilerliyor aksi taktirde surekli kaz haberleri cikardi biz surekli denetlemelerden geciyoruz gerek kendi bunyemizde gerek denetimci firmalar tarafindan
Kemal ~ 6 yıl önce
Her uçağın başına gelebilecek türden bir olay. Kaldı ki Pegasus kaza konusunda sabıkası olmayan firmadır. Kazanın nasıl meydana geldiği hakkında yorum yapmak uzman işidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal e ~ 6 yıl önce
Uçak kaza yapmaz kazayı ucaga pilot yaptırır kardesşs
Emek ~ 6 yıl önce
Emeklerimizin sonucunda sebebsizce işten çıkarıldık 15 yıllık emek tazminat yok al sana uğraş şimdi pgs .. sevinmedik elbette ama senin kötü yönetilmenin sonuçları bunlar pgs!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanamıyorum. ~ 6 yıl önce
Hangi çağda yaşıyoruz?. Nedenin bu olmasına inanmak hangi medeni düşüncenin sonucu?. Eğer buna inanıyorsanız, bu doğruysa şayet; yolcularda günah işlemiştir ve bunun sonucunda başlarına bu gelmiştir. Bu mudur?.
köken ~ 6 yıl önce
Sivil mi kaptan yoksa askeri mi?Olayın suçlusu burda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senin kökeni seveyim ~ 6 yıl önce
Kökenini de al psikoloğa git
Rahatsız ~ 6 yıl önce
Rahatsızsınız gidin tedavi olun.
Cinslik ~ 6 yıl önce
Ya bir bitmediniz yaaaaaaaaa
Aktay ~ 6 yıl önce
Dana birşey söylerdim ama....Cahil ..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000