26 Eylül 2017, Salı 18:08:02

Gulf Air İstanbul uçuşlarını artırıyor

Bahreyn’in ulusal havayolu Gulf Air Kasım 2017 itibari ile Bahreyn’den İstanbul’a gerçekleştirdiği haftalık toplam operasyon sayısını 7’ye yükselterek kalıcı bir artış kararı aldı.
  • Manama seferi için İstanbuldan Gulf Air mi daha ucuz yoksa THY mi?
  • Getirme ülkemize arapları. İstenmediğinizi öğrenemediniz mi hala

Bahreyn’in ulusal havayolu Gulf Air Kasım 2017 itibari ile Bahreyn’den İstanbul’a gerçekleştirdiği haftalık toplam operasyon sayısını 7’ye yükselterek kalıcı bir artış kararı aldı.

Uçuş sayısında gerçekleştirilecek olan artışın sebebi olarak yapılan açıklama ise, yolcu taleplerine karşı hissedilen sorumluluğun bu anlamda yanıtsız bırakılmak istenmemesi, İstanbul’dan veya İstanbul’a seyahat etmek isteyen yolculara daha fazla uçuş ve bağlantı seçeneği sunmak olduğu bildirildi.

1986 yılında İstanbul’a direkt seferlerini gerçekleştirmeye başlayan, geçtiğimiz yıl Bahreyn ve İstanbul arasında 30 yıldır kesintisiz olarak devam eden operasyonlarını kutlayan Gulf Air için İstanbul, Bahreyn ve Körfez ülkeleri vatandaşları için her geçen yıl artan yolcu sayısı ile en önemli turistik nokta olmakla birlikte, en stratejik istasyonlardan birisi konumunda.

Geçtiğimiz yıl yaşanan talep artışını ve buna bağlı olarak artacak operasyon sayısını değerlendiren Gulf Air İcra Kurulu Başkanı Kaptan Waleed Abdul Hameed Al Alawi; “Yıl boyu gerçekleşen yolcu talebi oldukça istikrarlı, kuvvetli ve umut verici olduğundan dolayı, değerli yolcularımızın seyahat ihtiyaçlarını karşılayabilmek, Bahreyn ve Türkiye arasında var olan tarihi bağları kuvvetlendirmek ve turistik, ticari ve yatırım fırsatlarının güç kazanması için Gulf Air’in oynadığı kilit rolü sağlamlaştırmak adına İstanbul ve Manama arasındaki operasyon sayımızı arttırma kararı aldık” açıklamasını yaptı.

İstanbul çıkış ve varışlı operasyonları için Orta Doğu, Hint Yarımadası ve Asya’da pek çok şehire Bahreyn üzerinden günde iki veya daha fazla bağlantı sunan Gulf Air, 25 ülkede 42 noktaya gerçekleştirdiği uçuşları ile 3 kıtayı İstanbul’a en etkin şekilde bağlamakta ve  yolcularına gerçek anlamda kullanışlı ve etkin bağlantılar sunuyor.

Gulf Air İstanbul uçuşlarını artırıyor

Yorumlar

Yolcu ~ 7 yıl önce
Manama seferi için İstanbuldan Gulf Air mi daha ucuz yoksa THY mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulf ucuz ~ 7 yıl önce
Thy nin yari fiyatına gulf ile uçabilirsiniz. Bayrak taşıyıcı ama thy tercih sebebim degil yurtdisi ucuslarda 3 4 saati asmiyorsa gereksiz pahali
Mr No ~ 7 yıl önce
Getirme ülkemize arapları. İstenmediğinizi öğrenemediniz mi hala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adı No ~ 7 yıl önce
Herşeye no diyerek adın bile no olmuş. Sen kimsin ki kimi istemiyorsun, o turistler ülkenin gelir kapısı ruslar 300 TL ye gelip oteli giderken yanında götürünce hiç birsey demiyorsun. Hainliğin bu kadarı fazla...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000