21 Mart 2012, Çarşamba 11:22:16

GUINESS REKORLAR KİTABINA GİRDİ

Utah eyaletinden Mary Hardison, 101. doğum gününde yamaç paraşütü yaparak, rekoru 100 yaşındaki Rum kadınının elinden aldı.
  • ÖYLE DEME GİDİPDE DÖNMEMEK ; DÖNÜPDE BULAMAMAAK VAR
  • 101 DEĞİL 331 DE KOYSANIZ TANDEM DE UÇURURSUNUZ . PİLOTUN ÖNÜNDE OTUR HELE RÜZGAR KANADIN LİMİTLERİNDE İSE ADIM ATMADAN KALKIŞ. UÇTU UÇTU ANANE UÇTU. BİRDE P İ L O T 'A SORUN NASIL UÇMUŞ. İŞ SADECE KARA GÖZLÜK POZU DEĞİL..... SAYGILAR. ( ANTALYA )
Hardison'ın yamaç paraşütünü, çocukları, torunları, torun çocukları ve torunlarının gözünün önünde bir eğitmen eşliğinde Eylül ayında yaptığı belirtildi.

Mary Hardison, faal olmanın kendisini sağlıklı ve mutlu hissetmesini sağladığını söyledi.

Hobi olarak yamaç paraşütü yapan 75 yaşındaki oğlunun, kendisinin tecrübe etmediği bir şeyi yapmasına izin veremeyeceği için bu sporu yaptığını anlatan Hardison, 90. doğum gününde de Disneyland'daki tüm oyuncaklara da bindiğini kaydetti.
GUINESS REKORLAR KİTABINA GİRDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ÖYLE DEME GİDİPDE DÖNMEMEK ; DÖNÜPDE BULAMAMAAK VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
101 DEĞİL 331 DE KOYSANIZ TANDEM DE UÇURURSUNUZ . PİLOTUN ÖNÜNDE OTUR HELE RÜZGAR KANADIN LİMİTLERİNDE İSE ADIM ATMADAN KALKIŞ. UÇTU UÇTU ANANE UÇTU. BİRDE P İ L O T 'A SORUN NASIL UÇMUŞ. İŞ SADECE KARA GÖZLÜK POZU DEĞİL..... SAYGILAR. ( ANTALYA )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000