07 Haziran 2013, Cuma 08:18:37

GTI VE SKY'IN YOLCULARINI ONLAR TAŞIYOR

GTI Travel'in iflas etmesi ve Sky Airlines'ın operasyonlarını durdurması ile birlikte gözler her iki şirket ile seyahate çıkanlara çevrilmişti. GTI Travel'in yolcularının mağdur olmaması için devreye giren sigorta şirketi, operasyonların Involatus tarafından yürütülmesine karar verdi.
  • Herkes bir şekilde yorumlar yapıyor.Biz bizzat gözlerimizle şahit olduk havalimanında Involatus çalışanlarının neler yaşadıklarını.Adamlar bir o yana bir bu yana koştular. İsimlerini yazdığım için inşallah bana kızmazlar ama mehmet bey ve eyüp bey o kadar strese rağmen sükunetlerini koruyarak gti yolcularını sanki kendi yolcularıymış gibi sahiplenerek çalıştılar.En ufak bir kavga tartışma olmadan hatta yine gözlerimle şahit oldum, yolcular check in yaptırdıktan sonra mehmet bey e olsun eyüp bey e olsun teşekkür ederek gittiler. Bu olay tamamen Involatus şirketinin başarısıdır. SKY airlines dan doğacak boşluğu görüntü öle veriyor ki INVOLATUS dolduracak. Zira bunu rahatlıkla başaracaklar gibi duruyor. TEBRIKLER INVOLATUS.
  • erkan tosunum senin yakana yapisacak alicak olanlar cünkü sen gti sag kolusun veya görgülünün gecmis olsun bol sans
  • Beyler bilip bilmeden olayların mutfağına girmeden laga-luga yapmayın.Ortada mağdur olan binlerce yolcu vardı.Involatus sayesinde en azından mağduriyetler giderildi.Ben bizzat şahidim; Involatus sorumlularından Eyüp Bey'in aksaklık yaşanmaması için gece gündüz havalimanında bulunmasını.Nolacaktı Involatus olmasaydı ? 300-500 Eurolardan yolcular keşlenecekti.Daha mı iyi sizce ?
  • Efm ,SHGM deki TEMİNAT BOZDURULUP, TÜM PERSONELE DAĞITILACAK. Ha ha ha... Önce kalan yolcular taşınır, sonra Euro cont, DHMI, jeppesen, Sita, Uçak kira, ydk parça, yakıt, ikram vs. gibi borçlardan kalırsa !!! hah o zaman sıra size gelir. Amaaa bu güne kadar, hiç bir şirkette bu gerçekleşmedi. GTI maaşlarını aldı. Ya Size ne verdiler ? Uyutmaya devam.
  • Involatus Antalya bölge müdürü Mehmet Ölmez Bey'in de bu operasyondaki katkıları tartışalamaz. Pazara olan hakimiyeti, yolcularla ve operatörlerle olan samimi ilişkileriyle krizin çabuk atlatılmasını sağladı.
  • Arkadas sansa bak... bu sirkette 13sene Diktator gibi GTI / Sky ´in ucus bölüm müdürülügünü yap, Hakan Katlandur, Talhanin sag kolu ol, sirketin Genel müdür gibi hareket et sonra eski sirket iflas edince yolcularini tasi ........hakikatten cok zordur bu islemi... insan üzülür....
  • INVOLATUS SAHİBİ KİMDİR?NE ZAMAN KURULMUŞTUR?GÜZEL YAZILMIŞ SENARYONUN DEVAMI. BU ŞİRKETTE TALHA GÖRGÜLÜ'NÜN OLMASIN???
  • GTI-BUCHMAL ALMAN TUR OPERATÖRÜYDÜLER.SIGORTALIYDILAR.100 DE 90 ALMANLARA SEYAHAT SATIYORLARDI.SIGORTA ZARARLARINI KARSILAR.GSA DENEN UCAK KOLTUGU PAZARLAYAN SIRKET TÜRK SIRKETI OLAN SKY HAVAYOLUNDAN KOLTUK ALIP PAZARLIYORDU.SIMDI BATTI.INVOLATUS´DA TÜRK HAVAYOLU SIRKETLERINDEN UCAK ALIP KOLTUK PAZARLIYOR.COK FAZLA KENDINE GÜVENMESIN,ALMANLAR YARIN BIRGÜN ONA DA KIRMIZI KART GÖSTERIRLER.COK DIKKAT ETSIN.BU ALMANLAR KÖPRÜYÜ GECENE KADAR DAYI DERLER
  • Bu kadar yazıldı, bir yıldır söylendi. Ne sigortası? SHGM en son mali denetleme yapmadı mı?
  • Involatus un diğer sahibi de Erkan Türkoral, eskiden GTI nin en güvendiği elemandı...

GTI Travel'in sigorta şirketinin resmi partneri olan havayolu danışmanlık şirketi Involatus'un yetkilisi Okan Türkoral, yaşanan gelişmeleri AirportHaber'e anlattı.

GTI Travel şirketinin sigortacısı Tourvers'in (Hansa Merkur) resmi partnerinin Involatus olduğunu ifade eden Türkoral, "GTI'nin sigorta şirketinin resmi partneri biziz ve Türkiye'de kalan GTI yolcularını biz organize ediyoruz. Çarşamba ve perşembe günü 500'e yakın GTI yolcusu taşıdık. Hafta sonuna kadar 1300-1500 arası GTI yolcusu taşımış olacağız. Kısa vadede konsantrasyonumuzu Türkiye'de mağdur kalan yolcuları ülkelerine taşıdıktan sonra, orta vadede de SKY'ın bu yaz uçuşlarına telafi bulacağız. Zaten şirket konseptimizin gereği Almanya'daki neredeyse bütün büyük, orta ve küçük tur oparatörleri ile ortak çalışıyorduk. Yılda yaklaşık 500 bin yolcu kapasitesiyle uçuyoruz. Yani TUI, Thomas Cook ve Rewe, Alltours ve diğerleri... Tur oparatörlerine olan yakınlığımız ve verdiğimiz güven, bu tur operatörlerinin ilk tercihlerinin biz olmamızı sağladı. Şu an itibariyle tur operatörlerinin yaz 2013 sezonu için SKY'dan dolan boşluklarını büyük ölçüde programlamış bulunuyoruz" dedi.

GTI VE SKY'IN YOLCULARINI ONLAR TAŞIYOR