26 Ekim 2011, Çarşamba 10:10:28

GREVE GİDİYORLAR

Paraguay Havaalanı çalışanları ülke genelindeki 3 havaalanının özelleştirilmesine olanak sağlayacak olan kanun taslağına karşı grev yapmaya hazırlanıyor.
  • bu ülkedeki kadar kolay özelleştirme yapılan ülke bulunmaz özelleştirme yapan hükümetler yatıp kalkıp türkiye gibi hakkını aramasını bilmeyen çoğunluk için teşekkür etmeli ama esas problem hakkını aramayanlarda kendisini özelleştirene oy zamanı gidiyor iştahla oy veriyor. celladına aşık bir toplum . bu karşılarına deprem enkazı enflasyon işsizlik olarak çıkıyo özelleştirmeden gelen paranın kendisine kaynak olarak döneceği masalıyla uyutuluyo. insan laf olsun torba dolsun diye bi eylem yapar. aynı iş kolunda 5-6 sendika var her görüşü olan sendika kurmuş hükümetlerde buna çanak tutmuş böl-parçala-önet vatandaş sen eysimi en iyi bildiğini yap dua et !
Paraguay Havalimanındaki işçiler grev konusundaki kararlılıklarını vurgularken, grevin cuma gününden itibaren başlayacağını ve 10 gün süreceğini belirttiler.

Grev, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde Asuncion ve Luque şehirlerinde “Devletin Dönüşümü ve Gelişimi” başlığını taşıyan 21. İbero-Amerikan Zirvesi’nin açılışı ile aynı tarihlere denk geliyor.

Pazartesi günü hükümet tarafından talep edilen üçlü görüşmelerin sonunda, Paraguay Havaalanı İşçileri Sendika üyeleri greve gitme kararını imzaladı ve Çalışma Bakanlığı’nın kontrolünde olan bir komisyonda tartışılmak üzere önerilerini sundular.

Ulusal Sivil Havacılık İdaresi’nin (NCAA) sendika başkanı Gustavo Sandoval gazetecilere grev kararlarının hala geçerli olduğunu bildirdi. Sandoval ayrıca “Çözüm artık idarecilerin elinde ve onların alacakları kararları biz de kendi aramızda tartışacağız” dedi.

Sandoval, Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan üçlü diyalog masasına Ulusal Sivil Havacılık, Başsavcılık ve Çalışma Bakanlığı yetkililerinin katılmasını memnuniyetle karşılayacaklarını belirterek sözlerini bitirdi.
GREVE GİDİYORLAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu ülkedeki kadar kolay özelleştirme yapılan ülke bulunmaz özelleştirme yapan hükümetler yatıp kalkıp türkiye gibi hakkını aramasını bilmeyen çoğunluk için teşekkür etmeli ama esas problem hakkını aramayanlarda kendisini özelleştirene oy zamanı gidiyor iştahla oy veriyor. celladına aşık bir toplum . bu karşılarına deprem enkazı enflasyon işsizlik olarak çıkıyo özelleştirmeden gelen paranın kendisine kaynak olarak döneceği masalıyla uyutuluyo. insan laf olsun torba dolsun diye bi eylem yapar. aynı iş kolunda 5-6 sendika var her görüşü olan sendika kurmuş hükümetlerde buna çanak tutmuş böl-parçala-önet vatandaş sen eysimi en iyi bildiğini yap dua et !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000