29 Eylül 2010, Çarşamba 10:46:15

GREV UÇAK SEFERLERİNİ VURDU!

Belçika ve İspanya’daki grevler Türkiye uçuşlarını da vurdu. Her iki ülkede çok sayıda sefer iptal edildi, Türkiye’ye yapılacak uçuşlar gerçekleştirilemedi.

İspanya’da 8 yıl sonra ilk genel greve gidiliyor. Grev, sabahın erken saatlerinde hareketli başladı. Hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto için düzenlenen grev,  metro seferlerinin yanı sıra uçak seferlerini de vurdu.

Yurtdışı seferlerin yarısından fazlası gerçekleştirilemedi. Grevden Türkiye uçuşları da etkilendi. İberia Havayolları’nın bugün yapacağı Madrid-İstanbul uçuşları karşılıklı olarak iptal edildi. İberia Havayolları yetkilileri, bugünkü sefer için bilet alan yolculara telefonla bilgi vererek uçuşun iptal edildiğini aktardı.

Türk Hava Yolları’nın bugünkü Barselona uçuşları da iptal edildi. İstanbul-Madrid uçuşları ise tek sefere indirilerek sabah saat 09.30’da gerçekleştirildi.

Avrupa’da grev kabusunun yaşandığı bir başka ülke ise Belçika idi. Dün başlayan 24 saatlik grev yüzünden bugün saat 12.30’da yapılması planlanan İstanbul-Brüksel uçuşu iptal edildi.
 

GREV UÇAK SEFERLERİNİ VURDU!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000