05 Aralık 2010, Pazar 10:02:45

GREV TAKIMLARI OTOBÜSE YÖNELTTİ

Hava kontrolörlerinin greve gitmesinin ardından Futbol Federasyonu Osasuna-Barcelona maçını önce erteledi ardından vazgeçti.
  • Eh yani haftada 10 maç oynaniyor. 9 u ertelenmedi sadece bu mu ertelenecekti.
İspanya Ligi takımları hava kontrolörlerinin grev kararı alması nedeniyle büyük zorluklar yaşadı.

Ligde Pazartesi günü liderliği 5-0 yendiği ezeli rakibi Real Madrid'den alan Barcelona grev nedeniyle dün Osasuna deplasmanına uçamadı.

Federasyon dün oynanması gereken karşılaşmayı önce bugün 18:00'e aldı. Ancak Osasuna'nın itiraz etmesi nedeniyle ardından bu kararından vazgeçince, Barcelona hızlı tren ve otobüsle maça son anda yetişti. Real Madrid'in dün karşılaştığı Valencia, otobüsle başkente geldi. Atletico Madrid ise dünkü Levante deplasmanına 5 saatlik otobüs yolculuğunun ardından ulaştı.

LA LİGA'DA OTOBÜSE HÜCUM
Grevden bugün lig maçlarını oynayacak takımlar da etkilendi. Sevilla, Villarreal deplasmanına otobüsle giderken, Hercules de Deportivo deplasmanına bugün otobüsle ulaşacak.

Yol yorgunluğu da DURDURMADI
Lider Barcelona, zorlu yolculuk sonrası Osasuna deplasmanında 3-0 kazanarak ligde art arda 8. galibiyetini aldı. 26'da Pedro perdeyi açarken, Barça'nın son 7 lig golünü İspanyollar oyuncular atmış oldu ve 1999'dan bu yana bir ilk yaşandı. İlk golün asistini yapan Messi, 65'te ve penaltıdan 85'te ağları sarstı, durumu 3-0'a taşıdı ve ligde 15 gole yükseldi. A.Madrid ise Levante deplasmanında 3'te Nano ve 59'da Caicedo golleriyle 2-0 yenildi, son 5 maçta 3. mağlubiyetini aldı.


GREV TAKIMLARI OTOBÜSE YÖNELTTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Eh yani haftada 10 maç oynaniyor. 9 u ertelenmedi sadece bu mu ertelenecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000