19 Haziran 2011, Pazar 12:40:39

GÖSTERİ SIRASINDA NEHRE ÇAKILDI!

Polonya’da dün yapılan hava gösterisinde talihsiz bir kaza yaşandı. Akrobasi hareketleri yapan Christian Eagle II tipi uçak, pilotunun havada kontrolü kaybetmesi sonucu nehre çakıldı. Uçağın paramparça olduğu kazada pilot hayatını kaybetti.
  • Szufa yı daha önce Ingiltere de izledim, Türkiye ye de geldi. Çok başarılı bir akrobasi pilotuydu. Yaptığı hareketler gerçekten inanılmaz. Kazaya gelince, yoruma gerçekten gerek yok, bir kazanın sebebinin bulunması aylar alabiliyorken buradan "şöyle yapmış, burnunu geç çekmiş, böyle olmuş.." demek gerçekten saçma. Malesef biz millet olarak herşeyi çok iyi biliyoruz..
  • Siz kim oluyorsunuz da kimin yorum yapıp yapmıyacağına karar veriyorsunuz? Kim verdi size bu yetkiyi? Bildiginiz birsey varsa yazın, baskasinin yaptığı yoruma da karişmayın, sizi hiç ilgilendirmez. Adamın öldüğünü haberden okudum, sizin de okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz var gibi görünüyor ama bunu göstermek zorunda değilsiniz:-). Adam öldü diye yorum yapamayacak mıyız? Bu nasıl bir mantık? 'Ölünün arkasından konuşulmaz' mantığı herhalde? Ama adama küfür etmiyorum, kötü birşey söylemiyorum. Üstelik, biz daha sorayım, SİZE NE!!!
  • ya yorum yapmayın lütfen, gereksiz yorum yazmayın. burnunu çekmekte geç kalmış vs. hiç birşey bilmeden yapılan yorumları lütfen yayınlamayın. zaten ölmüş adam.
  • diğer istikamette çıkmayı deneseymiş muhtemel başarabilecekmiş gücü tekrar elde edebilmiş
  • Uzucu bir kaza. Akrobasi pilotlari gercekten cok zor bir is yapiyor, hata kabul etmeyen bir aktivite. Motor arizasi var mi bilemem ama sanki manevra sirasinda ucagin burnunu cekmekte biraz gec kalmis, yani yuksekligi ayarliyamamis gibi gorunuyor.
Polonya’nın Plock kentinde düzenlenen hava gösterisine, hem piknik yapmak hem de birbirinden renkli hava gösterilerini izlemek isteyen çok sayıda Polonyalı katıldı.

Ancak, Vistula Nehri’nin üzerinde akrobasi hareketleri yapan Marek Szufa’nın uçağından bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Szufa, uçağının kontrolünü kaybedince hızla nehre çakıldı. Çakılma anı gösteriyi canlı yayınlayan TVN24 kanalı tarafından saniye saniye görüntülendi.

Polonyalı havayolu şirketi LOT’da pilot olan ve ülkesinin en iyi akrobasi pilotlarından biri olarak tanınan Szufa, hastaneye kaldırıldıktan birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Yetkililer, uçağın düşmesini sahip olduğu tek motorda yaşanan bir arızadan kaynaklandığını düşünüyor.



İŞTE O DAKİKALAR...



GÖSTERİ SIRASINDA NEHRE ÇAKILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Szufa yı daha önce Ingiltere de izledim, Türkiye ye de geldi. Çok başarılı bir akrobasi pilotuydu. Yaptığı hareketler gerçekten inanılmaz. Kazaya gelince, yoruma gerçekten gerek yok, bir kazanın sebebinin bulunması aylar alabiliyorken buradan "şöyle yapmış, burnunu geç çekmiş, böyle olmuş.." demek gerçekten saçma. Malesef biz millet olarak herşeyi çok iyi biliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz kim oluyorsunuz da kimin yorum yapıp yapmıyacağına karar veriyorsunuz? Kim verdi size bu yetkiyi? Bildiginiz birsey varsa yazın, baskasinin yaptığı yoruma da karişmayın, sizi hiç ilgilendirmez. Adamın öldüğünü haberden okudum, sizin de okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz var gibi görünüyor ama bunu göstermek zorunda değilsiniz:-). Adam öldü diye yorum yapamayacak mıyız? Bu nasıl bir mantık? 'Ölünün arkasından konuşulmaz' mantığı herhalde? Ama adama küfür etmiyorum, kötü birşey söylemiyorum. Üstelik, biz daha sorayım, SİZE NE!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya yorum yapmayın lütfen, gereksiz yorum yazmayın. burnunu çekmekte geç kalmış vs. hiç birşey bilmeden yapılan yorumları lütfen yayınlamayın. zaten ölmüş adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diğer istikamette çıkmayı deneseymiş muhtemel başarabilecekmiş gücü tekrar elde edebilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzucu bir kaza. Akrobasi pilotlari gercekten cok zor bir is yapiyor, hata kabul etmeyen bir aktivite. Motor arizasi var mi bilemem ama sanki manevra sirasinda ucagin burnunu cekmekte biraz gec kalmis, yani yuksekligi ayarliyamamis gibi gorunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000