21 Aralık 2012, Cuma 14:56:28

GÖRÜŞMELER TIKANDI...

Portekiz hükümeti, ülkenin resmi havayolu şirketi TAP'ın özelleştirilmesi için sunulan tek teklifi reddetti.
  • Hamdi almaz Portekizde sendikacılık yapmak Türkiyedeki kadar zor değil ucuz işçilik yok!Portekizzzz???Fetih anlayışında tekiz endülüs emevilerinin son temsilcisiyiz:)Bizimkiler katsa katsa, Katarı topraklara katar, koçum malezya Katar bize ne katar?
  • THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi TOPÇU Bey,bu haberi duymasın ,TAP hava yollarını kökünden satın alır,Portekizide topraklarımıza katmış oluruz

Portekiz hükümeti, 2011'in Nisan ayında varılan anlaşmayla Avrupa Birliği ve Uluslararası Para Fonu'ndan 78 milyar avroluk dış finans yardımı alması karşılığında aralarında TAP havayolu şirketinin de bulunduğu bazı devlet kurumlarını özelleştireceğini açıklamıştı. TAP'ın özelleştirilmesi için açılan ihaleye tek teklifi ise Kolombiya-Brezilya ortak şirketi German Efromofich sunmuştu. Portekiz hükümeti sözcüsü Luis Marques Guedes, basına yaptığı açıklamada "Bakanlar Kurulu, TAP'ın özelleştirilmesi için sunulan teklifi kabul etmeme kararı aldı" dedi.

Portekiz Maliye Bakanlığı Müsteşarı Maria Luis Albuquerque de "Teklif stratejik açıdan olumlu gibi gözükse de TAP'ın yeniden finansmanını, sermaye artırımını ve operasyonun maliyetini garanti eden finans kaynakları uygun değildi" açıklamasında bulundu.


German Efromofich'in ne kadarlık teklif sunduğu resmi olarak bilinmezken, Portekiz basını, TAP'ın 500 milyon avroyu bulan borcunun üstlenilerek, üzerine yaklaşık 350 milyon avro civarında bir teklif getirildiğini öne sürdü.

GÖRÜŞMELER TIKANDI...

Yorumlar

orada kelepir yok ~ 11 yıl önce
Hamdi almaz Portekizde sendikacılık yapmak Türkiyedeki kadar zor değil ucuz işçilik yok!Portekizzzz???Fetih anlayışında tekiz endülüs emevilerinin son temsilcisiyiz:)Bizimkiler katsa katsa, Katarı topraklara katar, koçum malezya Katar bize ne katar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barış Çayla ~ 11 yıl önce
THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi TOPÇU Bey,bu haberi duymasın ,TAP hava yollarını kökünden satın alır,Portekizide topraklarımıza katmış oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000