28 Nisan 2010, Çarşamba 08:24:04

Görüntüler gerçek çıktı... Kara kutular hala kayıp!

Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski, eşi ve beraberindeki heyetin içinde bulunduğu ve 96 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazası ile ilgili şok etkisi yaratan videonun gerçek olduğu belirtildi.
  • Bu uçak Rus uçağı ve bu uçağa ait kara kutuları okuyan cihaz rusyada bulunuyor. Ayrıca kazanın olduğu yer rusya toprakları konuya müdahil olan doğal olarak rus havacılığı. Ayrıca 2 tanesi yok. Gelde çık işin içinden şimdi. Belkide önemli olan veriler o iki bulunamayan(!) kara kutuların içinde.
  • bu görüntüye nerden ulaşabilirim
  • eğer görüntüler gerçekse, karakutuların incelenmesine hala gerek var mıdır?
  • Kötü bir kaza. Bence pilotun inişe zorlanması nedeniyle yaşandı.Ama videodaki görüntüler şaşırtıcı.Sonunda herşey ortaya çıkar ama zaman gerekli.Polonyalı dostların başı sağolsun.

Polonya Askeri Savcısı, Rusya'nın Smolensk şehrinde meydana gelen uçak kazasından sadece bir kaç dakika sonra cep telefonuyla çekilen, kaza yerinde yürüyen üç silüet, silah ve gülüşme sesleri, uçaktan dışarı atlayan bir adam, pilotun yardım çığlığının yankılandığı görüntülerin gerçek olduğunu açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Kazayla ilgili uçuş belgelerinin incelendiği ve 60 kişinin ifadesinin alındığını belirten Askeri Savcı, buna rağmen, kazanın tam olarak ne zaman meydana geldiği konusunda henüz bilgi sahibi olmadıklarını kaydetti.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİ ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI

Polonya'da gündeme bomba gibi düşen silah seslerinin yankılandığı görüntüleri cep telefonuyla görüntüleyen kişinin Rus vatandaşı Adriej Mendierej'in, görüntüleri internette yayınladıktan kısa bir süre sonra sırtın bıçaklanmış olarak bulunduğu ve hastanede yaşam destek ünitesinin kapatıldığı öne sürüldü.

UÇAKTA 5 KARA KUTU

Düşen uçakta toplam 5 kara kutunun bulunduğu ve kara kutuların tamamının Polonyalı yetkililere teslim edildiği öğrenildi. Düşen uçakta sadece 3 kara kutu bulunmuş ve uzmanlarca analiz edilmişti. Diğer iki kara kutu sırrını koruyor.

"KAZANIN GERÇEKLERİ BİLİNEMEYECEK!"

Öte yandan, 'Kara Kutu'ya en çok güvenen isimlerden biri olan AirportHaber Başyazarı Sefa İnan da bu haftaki yazısında, Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski'nin de hayatını kaybettiği kazanın gerçeklerinin hiç bir zaman bilinemeyeceğini ifade etmişti.

Peki, İnan olay hakkında neler demişti?

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan'ın yazısı için TIKLAYIN

Görüntüler gerçek çıktı... Kara kutular hala kayıp!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçak Rus uçağı ve bu uçağa ait kara kutuları okuyan cihaz rusyada bulunuyor. Ayrıca kazanın olduğu yer rusya toprakları konuya müdahil olan doğal olarak rus havacılığı. Ayrıca 2 tanesi yok. Gelde çık işin içinden şimdi. Belkide önemli olan veriler o iki bulunamayan(!) kara kutuların içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu görüntüye nerden ulaşabilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğer görüntüler gerçekse, karakutuların incelenmesine hala gerek var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kötü bir kaza. Bence pilotun inişe zorlanması nedeniyle yaşandı.Ama videodaki görüntüler şaşırtıcı.Sonunda herşey ortaya çıkar ama zaman gerekli.Polonyalı dostların başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000