22 Mart 2009, Pazar 15:18:22

Görgülü: "Avrupa yeni jenerasyon Boeing’leri ilk bizde görecek"

Avrupa semaları, yeni jenerasyon Boeing’lerle ilk kez Sky Havayolları’nın Alanya isimli uçağı ile tanışacak.
  • hayırlı uğurlu olsun sky havayollarına, başarılarının devamını dilerim. Allah her şirketin yardımcısı olsun.
  • İşte size 5 Haziran 2008 tarihli bir haber: "Boeing and Romanian low-cost carrier Blue Air announce today an agreement on an order for three Next-Generation 737-900ER jetliners." Tahir Bey'e sormak lazım yanıtını...
  • Avrupada XL airways .. 737-900ER ucuran ilk havayollari , bilginize .
  • Allah yolunu açık etsin kaç kişi ekmek yiyor birde maaşlar yatsa tam olarak...
  • Ah gardasim ah iyi yapsan kizarlar kotu yapsan kizarlar,haklilar cunku haksiz olduklari tarafi bilmiyorlar,tahir beyi son bir kac defa rasgeldi bana amsterdamda ucaga binerken son dakkikaya kadar muduru mert beye direktifler veriyordu almanyada fuarda gordum alman musterilerinle konusuyordu anlamazlar bu ulkeye nasil turis geliyor bunu yazanlarin karin agrilari var eger otelci ise oteline mutlaka musteri veriyorsundur,ucakci ise mutlaka paslasiyorsundur,turizimde calisiyorsa mutlaka getirdigin yolcudan sezonda cebine ekmek parasi giriyordur yav utanmiyormusunuz bu yazilari yazarken kari kiz diye calisan garson bile yapiyor patron neden yapmasin,adam ucak almis sen araba alirken elin titriyor yaziklar olsun kalbi kotu ve vesat insanlara.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sahsimi cekemeyen Arkadaslar Reklamimi yapiyorsunuz Tesekkur ederim. Aman Devam edin.Bu arada Sn Kidik Hani kisiliklere zarar veren yorumlari yayinlamiyacagiz diye verdiginiz soz nerde kaldi ?Sizlere yakistiramadim.Ayrica burada isim vermeden yorum yapanlar cesaretiniz ve ozguveniniz var ise asagida mail adresim buyrun.Burada sahsim ile ilgili yapilmis delisacmasi yorumlar ile de hukuki kahlarimi sakli tutuyorum. Saygilarimla [email protected] Tahir Gorgulu [email protected]

Sky Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, Boeing firmasına 737-900ER uçakları için 5 sipariş verdiklerini söyledi. İlki mayıs ayında gelecek olan uçağın ikincisinin haziran ayında teslim edileceğini açıkladı. Avrupa’da ilk siparişi kendilerinin verdiğini vurgulayan Tahir Görgülü, “ Bu nedenle Avrupa’da ilk Boeing 737-900ER bize teslim edilecek. Avrupa yeni jenerasyon Boeing’leri ilk bizde görecek” diye konuştu.

PETROL FİYATLARI KRİZİ

Geçen yıl havacılık sektöründe petrol fiyatları nedeniyle ciddi bir kriz olduğunu hatırlatan Tahir Görgülü, “Biz risk alarak, yakıt fiyatlarını sabitledik. Petrol fiyatlarına teminat vererek fiyatları sabitledik ve krizi atlattık. Şu anda dünyayı sarsan ekonomik krize de önlem almış olduk” dedi. Görgülü krize karşı ayakta kalmakta, kendilerine ait bir tur operatörünün çok etkili olduğunu söyledi.

KRİZE RAĞMEN

Kayı Grup olarak tur operatörlüğünde ve havayollarında krize rağmen büyüme kararı aldıklarını da ifade eden Tahir Görgülü, Boeing 737-900ER uçaklarının yanı sıra Airbus tipi 2 tane daha uçak getirdiklerini ve 2009 yılında filodaki uçak sayısını 13’e çıkaracaklarını dile getirdi. Görgülü yeni uçaklarla birlikte ilave 400 kişiye iş imkânı sunulacağını sözlerine ekledi.

Antalya merkezli Sky Havayolları’nın siparişini verdiği 5 adet Boeing 737-900ER tipi uçağın İlki Mayıs ayında geliyor. ‘Yeni jenerasyon’ olarak tanımlanan Boeing 737-900ER, ilk siparişi Sky Havayolları verdiğinden Avrupa’da ilk kez Sky Havayolları amblemi ile uçacak. Uzun menzilli olarak adlandırılan Boeing 737-900ER, 214 koltuk kapasiteli. Yakıt tasarrufu sağlayan, deri koltuklu yeni Boeing’lerde son sistem TV ve müzik sistemi bulunuyor. Yeni uçaklar Avrupa’ya yapılacak olan charter seferlerinde kullanılacak.

MOR ALANYA

Mayıs ayında gelecek olan uçağa Alanya adı verileceğini açıklayan Görgülü,  “Kayı Grup’a çok ciddi anlamda destek olan Alanya otelleri, Alanya’daki turizmciler ve Alanya halkının desteği nedeniyle uçağa Alanya adını vereceğiz” dedi. Sky Havayolları’nın geleneği üzerine yeni uçağın yine farklı renkte olacağını ifade eden Görgülü, “Daha sıcak olsun diye Alanya isimli yeni uçağımız mor renkte olacak” diye konuştu. Görgülü, Haziran ayında gelecek olan ikinci uçağın isminin belirlenmediğini ama kahverengi olacağını kaydetti.

Sabah Akdeniz

Görgülü: "Avrupa yeni jenerasyon Boeing’leri ilk bizde görecek"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun sky havayollarına, başarılarının devamını dilerim. Allah her şirketin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte size 5 Haziran 2008 tarihli bir haber: "Boeing and Romanian low-cost carrier Blue Air announce today an agreement on an order for three Next-Generation 737-900ER jetliners." Tahir Bey'e sormak lazım yanıtını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avrupada XL airways .. 737-900ER ucuran ilk havayollari , bilginize .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah yolunu açık etsin kaç kişi ekmek yiyor birde maaşlar yatsa tam olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ah gardasim ah iyi yapsan kizarlar kotu yapsan kizarlar,haklilar cunku haksiz olduklari tarafi bilmiyorlar,tahir beyi son bir kac defa rasgeldi bana amsterdamda ucaga binerken son dakkikaya kadar muduru mert beye direktifler veriyordu almanyada fuarda gordum alman musterilerinle konusuyordu anlamazlar bu ulkeye nasil turis geliyor bunu yazanlarin karin agrilari var eger otelci ise oteline mutlaka musteri veriyorsundur,ucakci ise mutlaka paslasiyorsundur,turizimde calisiyorsa mutlaka getirdigin yolcudan sezonda cebine ekmek parasi giriyordur yav utanmiyormusunuz bu yazilari yazarken kari kiz diye calisan garson bile yapiyor patron neden yapmasin,adam ucak almis sen araba alirken elin titriyor yaziklar olsun kalbi kotu ve vesat insanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sahsimi cekemeyen Arkadaslar Reklamimi yapiyorsunuz Tesekkur ederim. Aman Devam edin.Bu arada Sn Kidik Hani kisiliklere zarar veren yorumlari yayinlamiyacagiz diye verdiginiz soz nerde kaldi ?Sizlere yakistiramadim.Ayrica burada isim vermeden yorum yapanlar cesaretiniz ve ozguveniniz var ise asagida mail adresim buyrun.Burada sahsim ile ilgili yapilmis delisacmasi yorumlar ile de hukuki kahlarimi sakli tutuyorum. Saygilarimla [email protected] Tahir Gorgulu [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000