21 Şubat 2010, Pazar 08:08:49

Gökyüzünden düşen ceset

ABX Havayollarına ait kargo uçağının Domingo - Miami uçuşunda ilginç bir olay meydana geldi.
  • saol bob bizi çok aydınlattın bende bundan sonra ya yorum yazmıycam,yada senin gibi tutarlı yazıcam merak etme :))) laleli yi karıştırma benim onla alıp veremediğim yok.ayrıca ben piste nasıl düştüğü ile ilgili birşey yazmadım adam aprona nasıl çıktı onu sordum istersen başkasına okutma okuma ,yazma öğren ondan sonra gel.
  • Cockpit crew iniş takımlarını kaaç feet'te açtı ki piste düştü bu ceset? komik..
  • Aynı olay AHL çıkışlı bir uçuşta da oldu yaklaşık 12-13 yıl önce. Kaçan kişi iranlıydı. Sanırım Delta havayollarının uçağına binmişti...
  • flypgs sen bu rumuzla yazma ister her konuda da bilgilisin maşallah.benimde sabihadaki yıllarıma heba etme.buz çözülüp piste düşmüştür rahmetli....zaten tutarlı bi yorumunu göremedik kaç gündür hem ilgisiz hem bilgisiz.lale kavununu konuşturma.
  • Zaten içerisinde iniş takımı olmayınca çok genişmiş gibi gözüken kısma sığınan kaçak yolcu, iniş takımının üzerine kapanmasıyla lastiğin veya dikmenin bir kenarına sıkışır ve iniş takımları açıldıktan sonra sıkıştığı yerden havanın etkisiyle kurtulana dek uçak piste varmış olur.
  • Hayır, iniş takımları piste gelmeden açılır ama iniş takımlarının açıldığı sırada uçaktan düşen cisim yere doğru hareket ederken aynı zamanda uçağın hızı nedeniyle de uçak yönünde hareket eder. Bu nedenle cesedin piste düşmüş olması olasıdır.
  • İNİŞ TAKIMLARINI AÇTIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA......PİSTE DÜŞEN......PİSTİN ÜZERİNDE Mİ İ/T RI AÇILIYOR......
  • Haiti depreminden sonra onbinlerce depremzade sinirdan Domingoya geçti. Tabii ki çogu Amerikaya gitmeyi tercih ederdi fakat yalniz Amerikan pasaportu olanlar uçaklara alindi.Herhalde bu Haitili garibanda bu sekilde gitmeye karar verdi
  • Bu tarz olaylar daha öncede yaşandı.Hepsinde de bana enterasan gelen kısım olay değil flypgs nin vurguladığı kısımdı.Cahil, bilgisiz bir insan bunu yapabilir ve sonuçlarına maalesef katlanıyor.Ancak nasıl aprona giriyor.Aprona girdi diyelim, yerde bir çok operasyoncu var, uçağın harici kontrollerinde iniş takımlarını ve lastikleri detaylı inceler pilotlar yada kargo uçaklarında loadmasterlar.Bu adamlar nasıl dikkat çekmeden dikmeye tırmanıp iniş takımı yuvasına kaçabiliyor.Bu kadar yetenekli insanlar için, oradaki bir kargo konteynırına girmek çok daha kolay olurdu sanırım.Ve sorunsuz bir yolculuk geçirebilirdi belki.
  • başka bir açıklama olamaz zaten .ya mülteci yada yer görevlisi .yer görevliside böyle birşey yapmıyacağına göre akıllının biri oranın yolcu kabinden farklı olarak basınç ve oksijyen seviyesinin insana uygun olmadığını bilmiyormuş galiba ,aksi taktirde intahar olur. esas soru eğer yer görevlisi değilse aprona nasıl çıktı? ve kimseye görünmeden oraya nasıl girdi?

ABX Havayollarına ait Boeing 767-200 tipi Domingo - Miami seferini yapan uçaktan iniş takımlarını açtıktan kısa bir süre sonra piste düşen bir ceset herkesi şaşkınlık içinde bıraktı.

FAA tarafındanda doğrulanan olayda uçaktan düşen cesetin kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı belirtildi. Uzmanlar cesedin, Amerika'ya kaçak giriş yapmak isteyen mültecilerden birine ait olduğunu ve uçağa kaçak bindiğini düşündüklerini ifade ettiler.

Gökyüzünden düşen ceset

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
saol bob bizi çok aydınlattın bende bundan sonra ya yorum yazmıycam,yada senin gibi tutarlı yazıcam merak etme :))) laleli yi karıştırma benim onla alıp veremediğim yok.ayrıca ben piste nasıl düştüğü ile ilgili birşey yazmadım adam aprona nasıl çıktı onu sordum istersen başkasına okutma okuma ,yazma öğren ondan sonra gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cockpit crew iniş takımlarını kaaç feet'te açtı ki piste düştü bu ceset? komik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı olay AHL çıkışlı bir uçuşta da oldu yaklaşık 12-13 yıl önce. Kaçan kişi iranlıydı. Sanırım Delta havayollarının uçağına binmişti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
flypgs sen bu rumuzla yazma ister her konuda da bilgilisin maşallah.benimde sabihadaki yıllarıma heba etme.buz çözülüp piste düşmüştür rahmetli....zaten tutarlı bi yorumunu göremedik kaç gündür hem ilgisiz hem bilgisiz.lale kavununu konuşturma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten içerisinde iniş takımı olmayınca çok genişmiş gibi gözüken kısma sığınan kaçak yolcu, iniş takımının üzerine kapanmasıyla lastiğin veya dikmenin bir kenarına sıkışır ve iniş takımları açıldıktan sonra sıkıştığı yerden havanın etkisiyle kurtulana dek uçak piste varmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayır, iniş takımları piste gelmeden açılır ama iniş takımlarının açıldığı sırada uçaktan düşen cisim yere doğru hareket ederken aynı zamanda uçağın hızı nedeniyle de uçak yönünde hareket eder. Bu nedenle cesedin piste düşmüş olması olasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İNİŞ TAKIMLARINI AÇTIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA......PİSTE DÜŞEN......PİSTİN ÜZERİNDE Mİ İ/T RI AÇILIYOR......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haiti depreminden sonra onbinlerce depremzade sinirdan Domingoya geçti. Tabii ki çogu Amerikaya gitmeyi tercih ederdi fakat yalniz Amerikan pasaportu olanlar uçaklara alindi.Herhalde bu Haitili garibanda bu sekilde gitmeye karar verdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tarz olaylar daha öncede yaşandı.Hepsinde de bana enterasan gelen kısım olay değil flypgs nin vurguladığı kısımdı.Cahil, bilgisiz bir insan bunu yapabilir ve sonuçlarına maalesef katlanıyor.Ancak nasıl aprona giriyor.Aprona girdi diyelim, yerde bir çok operasyoncu var, uçağın harici kontrollerinde iniş takımlarını ve lastikleri detaylı inceler pilotlar yada kargo uçaklarında loadmasterlar.Bu adamlar nasıl dikkat çekmeden dikmeye tırmanıp iniş takımı yuvasına kaçabiliyor.Bu kadar yetenekli insanlar için, oradaki bir kargo konteynırına girmek çok daha kolay olurdu sanırım.Ve sorunsuz bir yolculuk geçirebilirdi belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
başka bir açıklama olamaz zaten .ya mülteci yada yer görevlisi .yer görevliside böyle birşey yapmıyacağına göre akıllının biri oranın yolcu kabinden farklı olarak basınç ve oksijyen seviyesinin insana uygun olmadığını bilmiyormuş galiba ,aksi taktirde intahar olur. esas soru eğer yer görevlisi değilse aprona nasıl çıktı? ve kimseye görünmeden oraya nasıl girdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000