18 Ekim 2008, Cumartesi 13:32:52

Gökyüzünde nikah heyecanı

Belçika'nın Sint-Truiden şehri sıra dışı bir nikâha ev sahipliği yaptı. Sint-Truiden'de bulunan Brustum Havaalanı'nda "Gökyüzünde Nikâh" etkinliği yerden yaklaşık 50 metre yükseklikte gerçekleştirildi.
  • s. nokta ile başlık atılan yorumu kınamadan geçemiyeceğim.. haberle ilgili ise olay türkiyedemi oluyor nerde oluyor bu çok önemli.. insanlar paralarını harcamada özgürdür... son model arabaya da biner... su altında düğünde yapar.. bize zenginin malı züğürdün dilini yorar demek düşer sadece
  • ne gerek var kardeşim böye şeylere millet düğün yapacak salon bulamazken

Dünyada ilk defa gerçekleştirilen sıra dışı nikâhta Sandra Eens (29) ile Jeroen Kippers (29) uzun bir nişanlılık döneminin ardından dünya evine girdi. Genç çift en mutlu günlerini diğer gençlerin aksine sıra dışı bir nikâh merasimiyle gerçekleştirdi. Yerden elli metre yükseklikte piyano ve gitar eşliğinde şahitlerin huzurunda evlendi. Genç çift dünya evlerine diğer evliliklerden farklı olarak Bungy Jumpingle yaparak girdi. Genç çift hayal edemeyecekleri güzel bir törenle hayatlarını birleştirdiklerini ifade ederek, bu şekilde evlenmenin harika bir duygu olduğunu söyledi. Hayatları boyunca unutamayacakları bir törenle evlendiklerini dile getiren genç çift, "Bu etkinlikle evliliğimizi daha unutulmaz yapmak istedik." dedi.

Gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili bilgi veren "Gökyüzünde Yemek"in Kurucusu David Ghysels, gelişen dünyayla birlikte insanların da yeni arayışlara yöneldiklerini ifade ederek kendilerinin de bu beklentileri karşılamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Ghysels, "Özellikle gelişen dünya şartlarında insanlar özel bir şeyler yapmak istediği anda bizler bunu hayata geçirebiliyoruz. Bizim ayrıcalığımız etkinliklerimizi 50 metre yükseklikte gökyüzünde gerçekleştiriyoruz." dedi.

İnsanlara oldukça sıra dışı gelebilecek buna benzer etkinlikleri ilk olarak 30 ay önce yapmaya başladıklarını ifade eden David Ghysels, "30 ay önce biz 'Gökyüzünde Yemek'le bu etkinliğimize başladık. Özel bir atmosfer yaşamak isteyen müşterilerimize biz bu imkânı sağlıyoruz. Bizim gökyüzü etkinliğimizde 22 kişilik masada aşçının sunduğu yemekleri yiyebilirsiniz." diye konuştu. Ghysels, gökyüzünde yemeğin ardından gökyüzünde evlenmek isteyen çiftlere bu imkanı sağladıklarını aktardı. Ghysels, "Çiftlere 50 metre yüksekliğinde bulutların arasında, meleklerle beraber unutamayacakları bir nikâh merasimi yaşatıyoruz. Arkadaşları, tanıdıkları ve şahitlerin huzurunda isteyen de bu merasimden sonra 50 metre yükseklikten Bungy Jumping yaparak dünya evine atlayabilir." dedi.

Gökyüzünde nikah heyecanı

Yorumlar

yakışıksız ~ 16 yıl önce
s. nokta ile başlık atılan yorumu kınamadan geçemiyeceğim.. haberle ilgili ise olay türkiyedemi oluyor nerde oluyor bu çok önemli.. insanlar paralarını harcamada özgürdür... son model arabaya da biner... su altında düğünde yapar.. bize zenginin malı züğürdün dilini yorar demek düşer sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
makara ~ 16 yıl önce
ne gerek var kardeşim böye şeylere millet düğün yapacak salon bulamazken

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000