16 Temmuz 2013, Salı 06:52:12

GÖKYÜZÜNDE GERGİNLİK!

Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarının Japon Hava Sahası'na girmesi nedeniyle havada gerginlik yaşandı. Japonya, savaş uçaklarını havalandırdı.
  • son 1/1,5yildir yaziyorum , tekrar yazacagim, cunki dedesi hata yapar torununun disi sizlar misali. 3ncu savasa yem oluyoruz. Durum cok ama cok vahim provokasyonlar vs. vs. hertaraftan gelmeye basliyor. Burada tek yapabilecegimiz hic ama HIC kimseye/icin alet olmamak. Keskin Sirke Kupune Zarar Verir. Bu sitede yazanlardan birkaci ayni mesaji veriyor,yazilarindan anliyorum.. Senin ve benim gorevimiz, anlamazsak/anlatamazsak cezasini hepimiz, arti torunlarimiz cekecek..........

Rusya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Japonya hava sahası ve dördü Japonya ve Rusya arasında toprak anlaşmazlığına neden olan Kuril Adaları yakınından geçmesi, Japonya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarının havalanmasına neden oldu.

13 Temmuz 2013 gecesi askeri Doğu Bölgede ani bir haftalık denetim başladı. Etkinliğe 160 bin asker; yaklaşık bin tank ve zırhlı; uzak uçuş, askeri taşımacılık, savaş, bombardıman ve askeri havacılık bölümlerine ait 130 uçak ve helikopter, ile Deniz Kuvvetlerine ait 70 gemi ve deniz aracı katılıyor.

GÖKYÜZÜNDE GERGİNLİK!

Yorumlar

bir ayyas(capulcu) ~ 11 yıl önce
son 1/1,5yildir yaziyorum , tekrar yazacagim, cunki dedesi hata yapar torununun disi sizlar misali. 3ncu savasa yem oluyoruz. Durum cok ama cok vahim provokasyonlar vs. vs. hertaraftan gelmeye basliyor. Burada tek yapabilecegimiz hic ama HIC kimseye/icin alet olmamak. Keskin Sirke Kupune Zarar Verir. Bu sitede yazanlardan birkaci ayni mesaji veriyor,yazilarindan anliyorum.. Senin ve benim gorevimiz, anlamazsak/anlatamazsak cezasini hepimiz, arti torunlarimiz cekecek..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir ayyas (capulcu)2 ~ 11 yıl önce
kimseyle kast ettigim devlet/ulus/vatan/AB/nato/Rusya/Takfir/Islamism/hyristiyism/budism/ideallar/beklentiler vs vs vs
capuling ~ 11 yıl önce
1.ekonomik paylaşım savaşı 1.dünya savaşını 2.si de 2.dünya savaşını yaratmıştır. dünya pazarları ve alt yapıları bu savaşlar sonrasında emperyal ülkeler tarafından aralarında pay edilmiştir. 2.dünya savaşı sonrası soğuk savaş sonrası da atlatılmış bu dönemden sonra sıcak müdahalelere gerek duyulmadan ülkeler kendi ordularına işgal ettirilerek politika değiştirlmiş ve hükümetler ekonomik olarak esir edilmişlerdir. ancak bunun yanı sıra bazı sözde projeler desteğinde asıl işgal gizlenmek sureti ile ekonomik ve siyasal işgaller devam ettirilmiş işgalciler kendi çıkarları doğrultusunda sınırları ve siyasetleri değiştirmek yolunda davranmaktadırlar. ülke siyasetleri egemen güçler tarafından etkisiz kılınmakta ve kendilerine verilen görevlere göre hizmet etmektedirler. kıssadan hisse diye eklemek istedim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000