18 Mart 2018, Pazar 09:31:41

Gökyüzünde Çanakkale Türküsü

Onur Air, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılını, opera sanatçılarının gökyüzünde söylediği Çanakkale Türküleriyle kutladı.
  • tebrikler onur air sen bizim tek ONURUMUZSUN
  • helal olsun Onur Air, çok güzeldi
  • Ancak bu kadar güzel olur , işte bu yüzden “ Güzel Günler göreceğiz , motorları Maviliklere süreceğiz ...” Tebrik ederim Onur Air ve Devlet Sanatçıları .Tarihine sahip çıkan bir Toplum , geleceğine doğru yön verebilir sanıyorum.
  • Güzel olmuş. ONUR AIR i tebrikler.
  • Bu gunde bile Canakkale turkusunu kendi degerlerimizden uzak seslendiriyoruz. Keske anadalu turkcesiyle seslendirsek daha iyi olurdu.
  • Tek kelimeyle müthiş. Gözyaşımı tutamadım. Tebrikler....
  • Cok güzel Olmus Cok begendim kurur duyorum Ne mutlu Türküm diyene Sehitlerimize Allah dan Rahmet diliyorum Canakkale Zaferi
  • Tgs’ye alım var mı?
  • Cok cok guzel olmus. Tebrik ederim. Elestirenlere de sozum var. bi kez de begenin. Ezan okunsaydi ona da lafiniz olurdu
  • THY nin ki bundan daha iyi kusura bakmayın

Onur Air, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılını, opera sanatçılarının gökyüzünde söylediği Çanakkale Türküleriyle kutladı.

Onur Air’in İstanbul Çanakkale uçağında Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçıları’ndan oluşan dört kişilik ekip, radyocu Nihat Sırdar’ın duygulu anonsundan
sonra yolculara “Çanakkale Türküsü”nü söyledi.

Önceki akşam İstanbul’dan Çanakkale’ye hareket eden uçakta, yolcular normal bir seyir beklerken Nihat Sırdar’ın “Bildiğiniz gibi içerisinde bulunduğumuz hafta, tarihsel bakımdan ülkemiz için büyük önem taşıyor. 103 yıl önce kahraman askerlerimiz şu anda üzerinde bulunduğumuz Çanakkale yarımadasındaki topraklarda canlarını vererek ülkemizi savunuyordu. Tarihimize kanla, şanla yazılan; yüzbinlerce vatan evladının gözünü kırpmadan hayatını hiçe saydığı bu savunma, ülkemize aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi kurtarıcı bir önderi de kazandırmıştır. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimiz kutlu olsun. Şimdi sizleri, şehitlerimizin aziz ruhları için kısa bir sessizliğe davet ediyorum” anonsuyla karşılaştı.

Anonsun arkasından tüm yolcuların şehitlerimizi dua ve saygılarla anmasıyla birlikte yolcular arasında sadece bu anlamlı organizasyon için bulunan Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçıları Tenor Oğuz Sırmalı, Soprano Mehlika Karadeniz, Bas Özgür Savaş Gençtürk ve Soprano Eda Akgün sırayla ayağa kalkarak hep birlikte
Çanakkale Türküsü’nü söyledi. Türkünün bitmesini takiben uçakta bulunan 147 yolcunun bir bölümü gözyaşlarına hakim olamazken bu güzel tören alkışlarla son buldu.

Çanakkale’ye İstanbul’dan her gün uçan tek havayolu şirketi olan Onur Air’in 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle tüm hafta boyunca, Nihat Sırdar tarafından yapılan anonsu yolcularına uçağın kaptanları tarafından okuduğu öğrenildi.
 

Gökyüzünde Çanakkale Türküsü

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

onur air yolcusu ~ 6 yıl önce
tebrikler onur air sen bizim tek ONURUMUZSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 6 yıl önce
helal olsun Onur Air, çok güzeldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Ancak bu kadar güzel olur , işte bu yüzden “ Güzel Günler göreceğiz , motorları Maviliklere süreceğiz ...” Tebrik ederim Onur Air ve Devlet Sanatçıları .Tarihine sahip çıkan bir Toplum , geleceğine doğru yön verebilir sanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 6 yıl önce
Güzel olmuş. ONUR AIR i tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
Bu gunde bile Canakkale turkusunu kendi degerlerimizden uzak seslendiriyoruz. Keske anadalu turkcesiyle seslendirsek daha iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk 320 Cpt ~ 6 yıl önce
Tek kelimeyle müthiş. Gözyaşımı tutamadım. Tebrikler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senol ~ 6 yıl önce
Cok güzel Olmus Cok begendim kurur duyorum Ne mutlu Türküm diyene Sehitlerimize Allah dan Rahmet diliyorum Canakkale Zaferi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz ~ 6 yıl önce
Tgs’ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bi kez de begenin ~ 6 yıl önce
Cok cok guzel olmus. Tebrik ederim. Elestirenlere de sozum var. bi kez de begenin. Ezan okunsaydi ona da lafiniz olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cırıl cırıl ~ 6 yıl önce
THY nin ki bundan daha iyi kusura bakmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000