20 Ekim 2018, Cumartesi 12:41:48

Gökyüzünde adrenalin dolu dakikalar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 19. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nde akrobasi pilotlarının gösterisi izleyenlerin nefesini kesti. Gökyüzü şovları aksiyon kameraları tarafından görüntülendi.
  • Havacılığa serbest ile başlamıştım..Çok büyük bir zevk serbest düşüş..Tüm arkadaşlara tavsiye ederim..
  • Havacilik aski icin pilot oldum zart zurt diyen cakma pilot muhendis arkadaslarida bekleriz.bi taraflari yerse tabi
  • Geçen seneki organizasyonda izleme şansı bulduğum süper bir havacılık etkinliği. Umarım bu sene daha çok katılım olmuştur.
  • Boş iş
  • Sportif havacılık oldugu için yorum yapan boş beleş adam olmayan haber;)

Ölüdeniz'de gerçekleştirilen hava oyunlarına katılan akrobasi pilotları, adrenalin yüklü birbirinden ilginç akrobasi gösterileri sergiledi. 56 ülkeden 900 pilotunun katılımıyla gerçekleşen festival, nefes kesen gösterilere sahne olurken, festivalde dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan 3 günde yaklaşık 10 bin yamaç paraşütü havalandı.

Gökyüzü dalışı, dünyadaki en yüksek slackline (ipte yürüme akrobasisi), yarasa adam uçuşu ve akrobasi gösterileri, Belkız Plajı’ndan izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Öte yandan festivalde nefes kesen gökyüzü gösterileri paraşüt pilotlarının aksiyon kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Akrobasi pilotlarının paraşütlerden kendilerini boşluğa bıraktığı anlar, Ölüdeniz’in muhteşem manzarasıyla birlikte kameralara yansıdı.

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay gazetecilere yaptığı açıklama, Festivalde çok güzel bir noktaya gelindiğini söyledi. Üç günde yaklaşık 10 bin kişinin uçtuğunu dile getiren Atay "İnsanlar ikinci ve üçüncü gün festivale daha fazla katılım gösterdi. Yapılan bu festivalde bizler ve pilotlar çok memnun. Hiç kazamız olmadı. Çünkü bu sene çok daha farklı yarışmalar, etkinlikler izliyorlar. Sonuna kadar böyle gitmesi en büyük dileğimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Festivale katılan akrobasi pilotlarının gösterileri izleyenlerin nefesini kestiğini kaydeden Atay, "Bu sene festivalde bir ilk gerçekleşiyor. Uçan Fransızlar diye bir gurup var. Uçan Fransızlar 3 kişiyle birden kalkıyor ve ona göre gösteriler yapıyor. Bunlar bizi çok mutlu ediyor. Bu tür gösteriler hava oyunlarına yeni bir imaj katıyor, zenginlik sağlıyor. Uluslararası rekabette Ölüdeniz Hava Oyunlarının çok daha iyi bir yere geldiğini gösteriyor" diye konuştu.

















Gökyüzünde adrenalin dolu dakikalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

737 ~ 5 yıl önce
Havacılığa serbest ile başlamıştım..Çok büyük bir zevk serbest düşüş..Tüm arkadaşlara tavsiye ederim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ask ~ 5 yıl önce
Havacilik aski icin pilot oldum zart zurt diyen cakma pilot muhendis arkadaslarida bekleriz.bi taraflari yerse tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 5 yıl önce
Geçen seneki organizasyonda izleme şansı bulduğum süper bir havacılık etkinliği. Umarım bu sene daha çok katılım olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş ~ 5 yıl önce
Boş iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşütçü ~ 5 yıl önce
Sportif havacılık oldugu için yorum yapan boş beleş adam olmayan haber;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sus La ~ 5 yıl önce
Çarşafçı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000