10 Haziran 2013, Pazartesi 08:45:11

GÖKYÜZÜ SEVDALILARI HAVACILIK FEST '13'TE BULUŞTU

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri (TATCA) Derneğinin organizasyonluğunu yaptığı "Havacılık Fest 13"e ev sahipliği yapan Selçuk Efes Havaalanı renkli görüntülere sahne oldu.
  • TATCA yı bu güzel ve başarılı organizasyonundan dolayı kutluyorum.
  • Derneğimizin ilk kez düzenlediği bu festival alanında Türkiye'de tek ve ilk. Yapıcı olmakta fayda var. Bir de akıl verme para ver...
  • hikayeden festivaller..gidin işinize yaaaa...yurt dışında bir festival izleyinde görün bakalım festifali....yurdum insani işte
  • TATCA ÇOK BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDI. BÖYLE BİR ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRMEK KOLAY DEĞİL. UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADIK . EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
  • Ben böyle bir festival daha önce görmedim, Tatca ve emeği geçen herkese teşekkürler

Selçuk Efes Havalananı'nda büyük bir organizasyonla gerçekleşen festivale Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, Türkiye Hava Kontrolörleri Derneği Başkanı Birol Bilgin ve Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen havacılık tutkunları katıldı.

Efes Havaalanını dolduran çok sayıda havacılık tutkunları, alanda kurulan havacılık faaliyeti gösteren firmalardan promosyon ve hediye uçuşlar için kuyruklar oluşturdular. Oldukça heyecanlı geçen festivalde ilk kez uçağa binenler ise büyük heyecan duyduklarını ifade ettiler.

Festivalde ayrıca İzmir'den gelen ve Samba Perküsyon çalan "Bloco Entrudo" adlı grup, tüm katılımcıları farklı müzikleriyle coşturdu. Tüm katılımcılar tarafından 10. Yıl Marşı ve Gençlik Marşının da okunduğu havacılık festivalinde paraşüt ve helikopter gösterileri, havacılık temalı yer etkinlikleri, çocuk oyun alanları da yer aldı. Ege Orman Vakfı'nın da bulunduğu standa vatandaşlar bağışta bulundular. Bağış yapan vatandaşlara çekilişle hediye uçuş verildi.

TATCA Derneği'nin organizasyonluğunu yaptığı "Havacılık Fest 13"e büyük destek veren Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne sık sık teşekkür edilen festivalde en büyük heyecanı Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk yaşattı. Havada yaptığı birbirinden güzel ve nefes kesen gösterileri ile tüm katılımcıların büyük beğenisini toplayan Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk, gösterisini tamamladıktan sonra alanda büyük bir coşkuyla alkışlanarak karşılandı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, büyük bir heyecanla izlediği Ali İsmet Öztürk'ü bu başarısından dolayı tebrik etti.






























 

GÖKYÜZÜ SEVDALILARI HAVACILIK FEST '13'TE BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ERBAY ERİŞER ~ 11 yıl önce
TATCA yı bu güzel ve başarılı organizasyonundan dolayı kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jtr'ye ~ 11 yıl önce
Derneğimizin ilk kez düzenlediği bu festival alanında Türkiye'de tek ve ilk. Yapıcı olmakta fayda var. Bir de akıl verme para ver...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jtr ~ 11 yıl önce
hikayeden festivaller..gidin işinize yaaaa...yurt dışında bir festival izleyinde görün bakalım festifali....yurdum insani işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEHMET NAZLI ~ 11 yıl önce
TATCA ÇOK BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDI. BÖYLE BİR ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRMEK KOLAY DEĞİL. UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADIK . EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat iskenderun ~ 11 yıl önce
Ben böyle bir festival daha önce görmedim, Tatca ve emeği geçen herkese teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000