24 Eylül 2012, Pazartesi 09:56:01

GÖKKUŞAĞI HAREKETİ'NDEN SALDIRI İDDİASI

Hava İş Sendikası’nın işten atılan THY çalışanları için Taksim’de düzenlediği eylemde gerginlik yaşandı. Gökkuşağı Hareketi, eylem sırasında Ali Gülçiçek’in saldırıya uğradığını iddia etti, Hava İş kaynakları ise olayla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.
  • 4 aydır işsiz olan haksız yere işten atılanlara peki hanginiz sahip çıkacak? hakkımızın yenmesine sebep olan sendika ne yapıyor 3-5 kişiyi parayla orada tutmaktan başka? orada duranların kaçı 305'den? evinde olmasına rağmen atılanlar için kim ne yapabilir? mahkemeyi kazandığımda kim işe iademi sağlayacak? birbirinizi yemekten fırsat bulacak mısınız?
  • Demokrasinin gereklerini yerine getirmekten kaçanlar sonuda yine demokrasinin ağına takilacaktir. Sendika yonetiminde kalmak adina verilen mucadeleden en fazla mevcut çalışanlar zarar görüyor. Degerli Sendika yonetimi bugün eleştirdiğiniz konfederasyonlarda da durum farklı değil. Gercekten temsil ettiginiz sinifi biraz dusunuyorsaniz donup arkaniza bir bakin. Geride kac tane Ali Gulcicek biraktiniz veya daha kac tane Ali birakmak gerekecek. Lütfen Ali'leri bu kadar futursuzca harcamayın, bu ülkenin Ali'lere bugün daha çok ihtiyacı var.
  • Uçum kötü de merhum Kemal çok mu iyiydi??? Türkiye futbol federasyonunda Hamdi Topçu ve diğer THY yüst düzey yöneticileri ile beraber çalıştı..Buna ne diyeceksiniz?? Kendisi işten atılan çalışanların davaları oldu mu % 10 dan aşağı olmaz diyordu.. Abdi den insaflıydı ama..Abdi % 20-25 lerden tarifeyi açıyordu işten atılan emekçiler kendisine geldiğinde...Bütün bunların sebebi de sendika ağası ve yanuındakiler değilse kimdir peki????
  • Gökkuşağı seni biliyoruuuuz bizi kandıramazsın!
  • Başkanım dediğin zat teröre destekden hapis yattı tacizden de yargılanıyor!!!!!
  • Başka havayolu çalışanlarını sendikalı yapma görevi Bahadır Altan'ın mı yoksa sendika başkanı Ayçin ve ekibinin mi? Kimin? Bahadır Altan'a saldırmak için saçma sapan şeyler yazmayın gidin bunun hesabını ağanıza sorun...
  • Taksimde Ali GÜLÇİÇEK'e saldıran Atilay AYÇİN in kardeşi sorun bakalım ne iş yapar orda ne işi var.Hava iş üyesi bir işciye ne amaçla saldırmış.Bunu neden sorgulamıyorsunuz.Atilayın kardeşi havaiş üyesimi sendikada bir görevimi var.Neden Ali GÜLÇİÇEK'i hedef gösteriyorlar bir düşünün. Birde Ali beyi AKP taraftarı demiyorlarmı,nerem ile güleyim bilemiyorum.Adam Hava iş genel kurulunda 1500 tane insanın önünde ben sosyalistim diye haykırdı.Atilay ondan hatırladı sosyalizm kelimesini ve gitti türk iş genel kurulunda aynı lafı etti.Aliye attığınızçamur sizi boğacak...Daha önce çamur atanların hepsi ali den özür dilediler ve biz yanlış yaptık sen haklıydın dediler eminim şu an sendika yönetiminde olan bazı insanlarda aynı şeyi düşünüyorlardır.Ama bunu söylemeye cesaretleri yok.Bu yönetim kendi ayağına sıktı birkere daha,bu oynadıkları oyun onların sonu olacak.selamlar.
  • Sevgili arkadaşım uyarını dikkate alarak avukatınız Mehmet Uçum 'un kim olduğunu araştırdı. ATV Sabah grubunun avukatı olduğunu , Taraf gazetesinin de avukatlığını yapöış olduğunu, Referandumda EVET oyu verilmesi çağrıcılarından olduğunu öğrendim..Sendika Org. sayfasından Av.Kazım Erkut Güzel'in Avukatlık yapma.. yazısını da okudum... Anayasaya Evet oyu vermemizi kimlerin önerdiğini umarım taktir edersiniz. Yok nu yetmiyorsa ATV Sabah gurubunun Başbakanın damat tarafından satın alındığını belki biliyorsunuz.Bunu bilmiyor olsanız bile TARAF gazetesinnin okyanus ötesinden finanse edildiğini eminim duymuşsunuzdur. Eğer bunu duymadıysanız..Avukatınız Mehmet UÇUM'un anayasa referandumunda EVET oyu verilmesi çağrısında bulunduğunu da mı duymadınız...FAŞİZME GEÇİT YOK sloganlarını 15 yaşında yazdığını söyleyerek İGD ye gönderme yapmaya çalışıyorsanız..Bunu siz yiyor olabilirsiniz ama aklı başında hiç kimse yemez. yaptığım araştırma sonucu ismini açıkladığınız Mehmet UÇUM size 'HAYIR'lı olsun
  • ZAVALLI PARALI ASKERLER.SİZE SADECE ACIYORUM!!!
  • SEVGİLİ İKTİDAR PARTİLİ GÖKKUŞAĞI HAREKETÇİLERİ BURADA YAZDIĞINIZ YORUMLARDAN ZATEN SİZLERİ ELEŞTİRENLERE NASIL HOŞGÖRÜSÜZ DAVRANIP SEVİYESİZCE SALDIRMANIZDAN NASIL İNSANLAR OLDUĞUNUZU BELLİ EDİYORSUNUZ...SİZLER HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ İŞVERENİN EMRİ İLE TİS ÖNCESİ HAVA-İŞ E SALDIRIYORSUNUZ...BİZLER SİZLERİ BİLİYORUZ...SİZLER SAYIN YÖNETİMİN KURDURMAK İSTEDİĞİ SARI SENDİKANIN KURUCU ÜYELERİ OLACAKSINIZ...AMA BİZ THY İŞÇİ VE MEMURLARI BU OYUNA GELMİCEZ...SENDİKAMIZA SEÇİMDE SAHİP ÇIKACAĞIZ VE İŞVERENİN KURDUĞU BU CENDEREYİ ÖNLÜCEĞİZ...SADECE TEK SORU SORUYORUM MADEM O KADAR SENDİKACISINIZ BAHADIR KAPTAN PEGASUSTA KAÇ KİŞİYİ SENDİKALI YAPTI??? CEVABINI VEREYİM PEGASUSTA SENDİKALI BİR KİŞİ BİLE YOK VE ASLA OLAMAZ...ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SENDİKAMIZ VAR...ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SENDİKAMIZDA KAVGA DÖVÜŞLE DE OLSA HAKKIMIZI ALMAYA UĞRAŞAN BAŞKANIMIZ VAR...SENDİKAMIZ OLMASAYDI ŞİMDİ YÜZDE 2 ZAMMI ALIP OTURMUŞTUK YERİMİZE...HEPİNİZE SELAMLAR SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR...

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olaya ilişkin Gökkuşağı Hareketi’nden şu açıklama yapıldı:

“THY Çalışanlarına ve  Kamuoyuna

Hava İş Sendikası'nın 22 Eylül 2012'de THY Taksim satış ofisi önünde 305 işçinin işten atılması ile ilgili yaptığı eylem sırasında arkadaşımız Ali Gülçiçek saldırıya uğramıştır.

Bu Hava İş yönetiminin Gökkuşağı Hareketi'ne karşı yaptığı ilk saldırı değildir. Bir yıl önce Yer İşletmedeki işçilerin işten atılmasını protesto etmek için Genel Müdürlük önünde yapılan basın açıklamasına katılan arkadaşlarımız Engin Barutçu ve Munzur Pekgüleç'e de saldırmışlardı. Eylem yerine dayanışma için gelen Tekel işcileri de Hava İş Sendikası yönetici ve atanmış temsilcilerinin saldırısına maruz kalmışlardı.

Hava İş Sendikası'nın 29 Mayıs'ta grev yasağına karşı hava alanında başlatmış olduğu eyleme katılmak isteyen arkadaşlarımız tehditlerle eylem yerinden uzaklaştırılmak istenmişti. Hava İş yönetimi işcilerden kopuk, 23 yıldır sürdürdüğü saltanatı kaybetmemek için her tür yola başvurmayı mübah gören çeteci bir anlayışa dönüşmüştür. Artık bu çeteci anlayışa aile fertleri de ortak olmuştur. Ali Gülçiçek arkadaşımıza saldıranlardan biri de Atilay Ayçin'in kardeşidir.
Bu saldırı Ali Gülçiçek şahsında Gökkuşağı Hareketi'nin temsil ettiği şeffaf, demokratik sınıf sendikacılığı anlayışına yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı aynı zamanda Gökkuşağı Hareketi nezdinde tüm sivil havacılık çalışanlarına yapılmıştır.

Sivil Havacılık Çalışanları bu saldırılara gerekli yanıtı vereceklerdir. Bunların hesabını onların çeteci sendikal anlayışı ile değil işcilerle birlikte soracağız.

Tüm demokratik  kamuoyunu bu çeteci anlayışa karşı tavır almaya çağırıyoruz. Saygılarımızla.”

Yaşasın Alın Aklığı Kardeşliği
Gökkuşağı Hareketi

Bu arada Hava İş kanadından bir kişi olayla ilgili şunları söyledi:  " Taksim'deki eylem sırasında Gökkuşağı Hareketi temsilcisi Ali Gülçiçek ve yanındaki bir bayan arkadaşı eylem yerine geldi. Göstericilerin AKP aleyhine slogan attığı sırada Gülçiçek ve yanındaki kişi, " AKP'den ne istiyorsunuz" diye bağırdı. Gülçiçek'in yanındaki kadın elinde bulunan sıcak çikolatayı göstericilere doğru fırlattı ve grubu tahrik etti. Bunun üzerine eylem yerindeki grup ile arbede başladı. İtişmeler sırasında herhangi bir darp olayı yaşanmadı. Bizden kimse karakola dahi götürülmedi. Büyütülecek bir durum yok. Bunlar Gökkuşağı Hareketi'nin gündeme gelme çabalarıdır."

GÖKKUŞAĞI HAREKETİ'NDEN SALDIRI İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

kim? ~ 12 yıl önce
4 aydır işsiz olan haksız yere işten atılanlara peki hanginiz sahip çıkacak? hakkımızın yenmesine sebep olan sendika ne yapıyor 3-5 kişiyi parayla orada tutmaktan başka? orada duranların kaçı 305'den? evinde olmasına rağmen atılanlar için kim ne yapabilir? mahkemeyi kazandığımda kim işe iademi sağlayacak? birbirinizi yemekten fırsat bulacak mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUMAN ~ 12 yıl önce
Demokrasinin gereklerini yerine getirmekten kaçanlar sonuda yine demokrasinin ağına takilacaktir. Sendika yonetiminde kalmak adina verilen mucadeleden en fazla mevcut çalışanlar zarar görüyor. Degerli Sendika yonetimi bugün eleştirdiğiniz konfederasyonlarda da durum farklı değil. Gercekten temsil ettiginiz sinifi biraz dusunuyorsaniz donup arkaniza bir bakin. Geride kac tane Ali Gulcicek biraktiniz veya daha kac tane Ali birakmak gerekecek. Lütfen Ali'leri bu kadar futursuzca harcamayın, bu ülkenin Ali'lere bugün daha çok ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçum kötü de ötekiler çok mu iyi??? ~ 12 yıl önce
Uçum kötü de merhum Kemal çok mu iyiydi??? Türkiye futbol federasyonunda Hamdi Topçu ve diğer THY yüst düzey yöneticileri ile beraber çalıştı..Buna ne diyeceksiniz?? Kendisi işten atılan çalışanların davaları oldu mu % 10 dan aşağı olmaz diyordu.. Abdi den insaflıydı ama..Abdi % 20-25 lerden tarifeyi açıyordu işten atılan emekçiler kendisine geldiğinde...Bütün bunların sebebi de sendika ağası ve yanuındakiler değilse kimdir peki????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Gökkuşağı seni biliyoruuuuz bizi kandıramazsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al sana başkan ~ 12 yıl önce
Başkanım dediğin zat teröre destekden hapis yattı tacizden de yargılanıyor!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimin? ~ 12 yıl önce
Başka havayolu çalışanlarını sendikalı yapma görevi Bahadır Altan'ın mı yoksa sendika başkanı Ayçin ve ekibinin mi? Kimin? Bahadır Altan'a saldırmak için saçma sapan şeyler yazmayın gidin bunun hesabını ağanıza sorun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf-vicdan ~ 12 yıl önce
Taksimde Ali GÜLÇİÇEK'e saldıran Atilay AYÇİN in kardeşi sorun bakalım ne iş yapar orda ne işi var.Hava iş üyesi bir işciye ne amaçla saldırmış.Bunu neden sorgulamıyorsunuz.Atilayın kardeşi havaiş üyesimi sendikada bir görevimi var.Neden Ali GÜLÇİÇEK'i hedef gösteriyorlar bir düşünün. Birde Ali beyi AKP taraftarı demiyorlarmı,nerem ile güleyim bilemiyorum.Adam Hava iş genel kurulunda 1500 tane insanın önünde ben sosyalistim diye haykırdı.Atilay ondan hatırladı sosyalizm kelimesini ve gitti türk iş genel kurulunda aynı lafı etti.Aliye attığınızçamur sizi boğacak...Daha önce çamur atanların hepsi ali den özür dilediler ve biz yanlış yaptık sen haklıydın dediler eminim şu an sendika yönetiminde olan bazı insanlarda aynı şeyi düşünüyorlardır.Ama bunu söylemeye cesaretleri yok.Bu yönetim kendi ayağına sıktı birkere daha,bu oynadıkları oyun onların sonu olacak.selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Uçum ~ 12 yıl önce
Sevgili arkadaşım uyarını dikkate alarak avukatınız Mehmet Uçum 'un kim olduğunu araştırdı. ATV Sabah grubunun avukatı olduğunu , Taraf gazetesinin de avukatlığını yapöış olduğunu, Referandumda EVET oyu verilmesi çağrıcılarından olduğunu öğrendim..Sendika Org. sayfasından Av.Kazım Erkut Güzel'in Avukatlık yapma.. yazısını da okudum... Anayasaya Evet oyu vermemizi kimlerin önerdiğini umarım taktir edersiniz. Yok nu yetmiyorsa ATV Sabah gurubunun Başbakanın damat tarafından satın alındığını belki biliyorsunuz.Bunu bilmiyor olsanız bile TARAF gazetesinnin okyanus ötesinden finanse edildiğini eminim duymuşsunuzdur. Eğer bunu duymadıysanız..Avukatınız Mehmet UÇUM'un anayasa referandumunda EVET oyu verilmesi çağrısında bulunduğunu da mı duymadınız...FAŞİZME GEÇİT YOK sloganlarını 15 yaşında yazdığını söyleyerek İGD ye gönderme yapmaya çalışıyorsanız..Bunu siz yiyor olabilirsiniz ama aklı başında hiç kimse yemez. yaptığım araştırma sonucu ismini açıkladığınız Mehmet UÇUM size 'HAYIR'lı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 12 yıl önce
ZAVALLI PARALI ASKERLER.SİZE SADECE ACIYORUM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKKUŞAĞI HAREKETİNE 2 ~ 12 yıl önce
SEVGİLİ İKTİDAR PARTİLİ GÖKKUŞAĞI HAREKETÇİLERİ BURADA YAZDIĞINIZ YORUMLARDAN ZATEN SİZLERİ ELEŞTİRENLERE NASIL HOŞGÖRÜSÜZ DAVRANIP SEVİYESİZCE SALDIRMANIZDAN NASIL İNSANLAR OLDUĞUNUZU BELLİ EDİYORSUNUZ...SİZLER HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ İŞVERENİN EMRİ İLE TİS ÖNCESİ HAVA-İŞ E SALDIRIYORSUNUZ...BİZLER SİZLERİ BİLİYORUZ...SİZLER SAYIN YÖNETİMİN KURDURMAK İSTEDİĞİ SARI SENDİKANIN KURUCU ÜYELERİ OLACAKSINIZ...AMA BİZ THY İŞÇİ VE MEMURLARI BU OYUNA GELMİCEZ...SENDİKAMIZA SEÇİMDE SAHİP ÇIKACAĞIZ VE İŞVERENİN KURDUĞU BU CENDEREYİ ÖNLÜCEĞİZ...SADECE TEK SORU SORUYORUM MADEM O KADAR SENDİKACISINIZ BAHADIR KAPTAN PEGASUSTA KAÇ KİŞİYİ SENDİKALI YAPTI??? CEVABINI VEREYİM PEGASUSTA SENDİKALI BİR KİŞİ BİLE YOK VE ASLA OLAMAZ...ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SENDİKAMIZ VAR...ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SENDİKAMIZDA KAVGA DÖVÜŞLE DE OLSA HAKKIMIZI ALMAYA UĞRAŞAN BAŞKANIMIZ VAR...SENDİKAMIZ OLMASAYDI ŞİMDİ YÜZDE 2 ZAMMI ALIP OTURMUŞTUK YERİMİZE...HEPİNİZE SELAMLAR SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000