23 Haziran 2010, Çarşamba 14:11:15

Gökçeada Havaalanı ne zaman açılacak?

Haziran ortasında insani yardım amaçlı hava trafiğine açılacağı açıklanan Gökçeada Havaalanı’nın muhtemelen Temmuz’da açılabileceği bildirildi.
  • İnsani yardım (devlet erkanını taşıyan uçaklar) seneye tarifeli uçuş olur. Türkiye'nin nadir bakir ve eski haliyle kalmış yerlerinden biriydi. Orasıda biter artık, yazlık ve otel dolar.
  • Insani yardim ne gibi ucuslar oluyo mesela? Savas, Deprem vs. durumundaki yardimmi yoksa genel olarak erisimi zor olan biyere ulasim saglamakmi?
  • Bekliyoruz heyecanla. Adalilara mujde.
Çanakkale Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gökçeada Havaalanı’nın insani yardım amaçlı trafiğe açılması yönünde bir değişikliğin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, havaalanında tamamlanması gereken bazı fiziki ve teknik eksiklikler bulunduğunu, bunların bir iki hafta içersinde tamamlanıp, daha sonra Ulaştırma Bakanlığı’na bilgi verileceğini belirterek, “Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ‘tamamlayın da öyle açalım’ dedi. Muhtemelen Temmuz’da bitmiş olacak ve bakanımızın da katılımıyla havaalanımızı insani yardımlar için açmış olacağız” dedi.
Gökçeada Havaalanı ne zaman açılacak?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
İnsani yardım (devlet erkanını taşıyan uçaklar) seneye tarifeli uçuş olur. Türkiye'nin nadir bakir ve eski haliyle kalmış yerlerinden biriydi. Orasıda biter artık, yazlık ve otel dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Insani yardim ne gibi ucuslar oluyo mesela? Savas, Deprem vs. durumundaki yardimmi yoksa genel olarak erisimi zor olan biyere ulasim saglamakmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bekliyoruz heyecanla. Adalilara mujde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000