14 Ağustos 2010, Cumartesi 09:17:33

Gökçeada Havaalanı için sayılı saatler kaldı

İnsani yardım amaçlı kullanılacağı açıklanan ve bugüne kadar açılışı iki kez ertelenen Gökçeada Havaalanı, yarın hizmete giriyor.
  • küçük acil inişler için bir derece ama büyük bir çalışma yapıp kuş kadar adayı doğasını bozmaya hiç gerek yok yunanistanın adaları var havaalanına ağırlık verilmemiş hep denizyolu ulaşımına ağırlık verilmiş zaten teknoloji denizede inen uçakları üretiyor havaalanı yapmanın mantığı yanlış doğası yok olacak
  • Adaya uçak inmesinki adanın doğal hali bozulmasın. Zaten memlekette bakir kalmış bir iki yer kaldı, benim çok duyarlı(!) vatandaşım burayıda rezil edip beton yuvasına çevirmesin.
  • THY GÖKÇE ADAYA UÇSUN BU ADA ÜLKEMİZİN YENİ TURİZM MERKEZİ OLSUN AMA LÜTFEN ADANIN FİYATLARI ARTMASIN...ADANIN DOGAL HALİ BOZULMASIN...
  • Gokceadaya hayirli ve ugurlu olsun. Ada turizmine katkisi buyuk olacaktir.
  • Burası Yunanistan'ın yaptığı gibi Askeri olarak kullanılamaz mı ? F-16 buraya inip ikmal yapıp , Ege semalarına geri dönemez mi ? Limni adasındaki üs gibi ?
  • Açılacak ve çalışacak her havaalanın ülkeye çok faydası olacaktır.. Bu havaalanı da yapılmış ama daha önce ticari uçuşlara açılmamış dolayısıyla adaya ekonomik anlamda fayda sağlacaktır. Ayrıca belirli bir miktar istihdam sağlacaktır hayırlı uğurlu olsun. İnşallah halkımız uçuşlara ilgi gösterir de havayolları da seferlerini aşlatıp devam ettirir. Bu görev de ada halkına düşer..

Gökçeada Havaalanı açılışını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yapması kesinleşti. Yıldırım, havaalanını açmak için özel olarak Gökçeada’ya gidiyor.

Gökçeada Havaalanı’na Ege rotası üzerinde uçan uçaklar acil durumlar dahil inebilecek. Havaalanına Türkiye’nin yanı sıra yabancı ülkelere ait askeri uçakların inip inmeyeceği resmiyet kazanmazken, havaalanının sadece insani yardım amaçlı kullanıma açık olacağının savunulması, buranın NATO uçuşlarına da açık olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 15 Ağustos (yarın) tarihinde Gökçeada Havalimanı’nı hizmete açacak. Konu ile ilgili Valilikten yapılan açıklamaya göre; 15 Ağustos Pazar günü havayolu ile saat 11.00'de İstanbul’dan Gökçeada’ya gelecek olan Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, havaalanı açılışına katıldıktan sonra Çanakkale’ye geçecek.

Gökçeada Havaalanı için sayılı saatler kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
küçük acil inişler için bir derece ama büyük bir çalışma yapıp kuş kadar adayı doğasını bozmaya hiç gerek yok yunanistanın adaları var havaalanına ağırlık verilmemiş hep denizyolu ulaşımına ağırlık verilmiş zaten teknoloji denizede inen uçakları üretiyor havaalanı yapmanın mantığı yanlış doğası yok olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adaya uçak inmesinki adanın doğal hali bozulmasın. Zaten memlekette bakir kalmış bir iki yer kaldı, benim çok duyarlı(!) vatandaşım burayıda rezil edip beton yuvasına çevirmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY GÖKÇE ADAYA UÇSUN BU ADA ÜLKEMİZİN YENİ TURİZM MERKEZİ OLSUN AMA LÜTFEN ADANIN FİYATLARI ARTMASIN...ADANIN DOGAL HALİ BOZULMASIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gokceadaya hayirli ve ugurlu olsun. Ada turizmine katkisi buyuk olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burası Yunanistan'ın yaptığı gibi Askeri olarak kullanılamaz mı ? F-16 buraya inip ikmal yapıp , Ege semalarına geri dönemez mi ? Limni adasındaki üs gibi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Açılacak ve çalışacak her havaalanın ülkeye çok faydası olacaktır.. Bu havaalanı da yapılmış ama daha önce ticari uçuşlara açılmamış dolayısıyla adaya ekonomik anlamda fayda sağlacaktır. Ayrıca belirli bir miktar istihdam sağlacaktır hayırlı uğurlu olsun. İnşallah halkımız uçuşlara ilgi gösterir de havayolları da seferlerini aşlatıp devam ettirir. Bu görev de ada halkına düşer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000