14 Nisan 2009, Salı 16:50:37

Girona Havaalanı'nın ısıtma sistemi Türkiye'den...

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen kuruluşlarından Baymak'ın güneş kolektörleri, İspanya'nın en büyük şehirlerinden Barcelona'daki Girona Havaalanı'na kadar uzandı.
  • Istanbul ve Marmara bölgesinde Günes Enerjisini kullanmayi bilen bir görüntüye hasretim.Almanya'da daha fazla kullanilmaktadir.Nedeni Belediyecilik sistemimiz ile Enerji Bakanligi ve Maliye Bakanligi bunu bir koordino ile ele almasi gerekiyor.Dogalgaz ve petrole bagli olmamizi azaltmak icin.

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen kuruluşlarından Baymak'ın güneş kolektörleri, İspanya'nın en büyük şehirlerinden Barcelona'daki Girona Havaalanı'na kadar uzandı. Havaalanın ısıtmasında, Türk şirketin dünya standartlarında ürettiği güneş kolektörleri kullanılıyor.

Almanya, Fransa, Danimarka başta olmak üzere Yeni Zelanda'dan Azerbaycan'a, İsveç'ten Çin'e kadar, 5 kıtada 40'ın üzerinde ülkeye ihracat yapan Baymak'ın, Barcelona'da, Girona havaalanında sıcak su temininde kullanılan Güneş Kolektörleri de dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor. ABD'nin 1993-2001 yılları arasında Başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Albert Arnold Gore'nin evine de şirketin ürettiği güneş kolektörleri monte edilmiş durumda.

Girona Havaalanı'nın ısıtma sistemi Türkiye'den...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Istanbul ve Marmara bölgesinde Günes Enerjisini kullanmayi bilen bir görüntüye hasretim.Almanya'da daha fazla kullanilmaktadir.Nedeni Belediyecilik sistemimiz ile Enerji Bakanligi ve Maliye Bakanligi bunu bir koordino ile ele almasi gerekiyor.Dogalgaz ve petrole bagli olmamizi azaltmak icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000