24 Ekim 2014, Cuma 17:30:08

GİRNE AMERİKAN'DAN 'IFTE' AÇIKLAMASI

17-18 Ekim'de Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen havacılık eğitim fuarı IFTE 2014'e resmi sponsor olarak Kıbrıs'tan katılan tek üniversite olan Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Havacılık Akademisi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Bıktık ama bu kıbrıs reklamlarından...
  • Bu yorumcular nasıl adamlar bırıyle tanışmak isterim. Her halde hayatta hiç bir işi becerememiş gölgeleriyle kavga ediyorlar. Tabi ki reklam yapacak. Stantları hiç de fena değildi insanlarda hedefleri ve heyecanları olan kişilerdi. Umarım bu yorumculara bakıp heyecanlarını kaybetmezler. Kıbrıs sportif havacılık için çok güzel bir yer
  • Ferhat bayındır'ı tebrik etmek lazim, cok orjinal bi fikir ve gecen seneden daha iyi olmus.
  • Bir de bilmeyen arkadaşlar ogrensin GAU 12000 öğrencisi olan bir unv. Girne Ünv ile karıştırılmasin. Ayrıca bu eğitimin uçuşları Türkiyede yani Lisanslar TC onaylı dolayisi ile Kısa vadede EASA olacak.
  • Damga mı vurmuş ? Yeri bile belli değildi. Yapmayın allah aşkına kandırmayın insanları. Burdan mezun olanlar olmayan kthy de mi yoksa sendika tarafından kapatılan cas da mı çalışacaklar...
  • Iyi yaptiniz bravo size. Siz miydiniz kabin hizmet muhendisi yetistirecek olan? Havacilik egitimi konusunda pek guvenimiz yok ama bu reklam isini iyi ogrenmis ve uyguluyorsunuz. Airporthaber bakalim kac defa reklaminizi yapacak.
  • aman ne onemli etkinlik...
  • Acaba neden sizsiniz? Adada cünku havacılık olarak gaü var. Reklam yapmada 1 numarasınız.
  • Asıl mevzu GİRNE Üniversitesinin çaktırmadan fuara dahil olmasi.Yani Girne Amerikan Ünv. nı taklit çalışması.Ama isimleri gibi faaliyetleride çakma.Yavrukus FTO altında çaktırmadan girdiler bayrak açtılar fuar yönetimi de ben parama bakarim modunda seyretti.

17-18 Ekim'de Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen havacılık eğitim fuarı IFTE 2014'e katılan üniversitelerden biri olan Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Havacılık Akademesi, IFTE Fuarı'nın organizatörü Ferhat Bayındır'ın da imzasıyla fuara fuara KKTC'den sponsor olarak katılan tek üniversite olduklarını açıkladı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası Havacılık Akademisi “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile  “İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı’na (IFTE) KKTC’den katılan tek üniversite olarak yoğun ilgi gördü.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Istanbul Havacılık Eğitim fuarının açılışına, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve YÖDAK Üyesi Üyesi Prof. Dr. Olgun Çicek’in yanında GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar katıldı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, İstanbul Havacılık ve Eğitim Fuarı, 63’ü Türkiye’den, 40’ı farklı kıtalardan olmak üzere 103 katılımcı ve 8 bine yakın yerli ve yabancı tarafından ziyaret edildiği belirtildi. Havacılık sektörünün en önemli fuarlarından biri olan IFTE'de, KKTC üniversitelerinden resmi ve tek katılımcı olarak "Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Havacılık Akademisi"nin damgasını vurduğu ve fuarın otoritelerinden biri haline geldiği vurgulandı.


 

GİRNE AMERİKAN'DAN 'IFTE' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bıktık ama bu kıbrıs reklamlarından...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Bu yorumcular nasıl adamlar bırıyle tanışmak isterim. Her halde hayatta hiç bir işi becerememiş gölgeleriyle kavga ediyorlar. Tabi ki reklam yapacak. Stantları hiç de fena değildi insanlarda hedefleri ve heyecanları olan kişilerdi. Umarım bu yorumculara bakıp heyecanlarını kaybetmezler. Kıbrıs sportif havacılık için çok güzel bir yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ferhat bayındır'ı tebrik etmek lazim, cok orjinal bi fikir ve gecen seneden daha iyi olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustesar ~ 9 yıl önce
Bir de bilmeyen arkadaşlar ogrensin GAU 12000 öğrencisi olan bir unv. Girne Ünv ile karıştırılmasin. Ayrıca bu eğitimin uçuşları Türkiyede yani Lisanslar TC onaylı dolayisi ile Kısa vadede EASA olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Damga mı vurmuş ? Yeri bile belli değildi. Yapmayın allah aşkına kandırmayın insanları. Burdan mezun olanlar olmayan kthy de mi yoksa sendika tarafından kapatılan cas da mı çalışacaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyi yaptiniz bravo size. Siz miydiniz kabin hizmet muhendisi yetistirecek olan? Havacilik egitimi konusunda pek guvenimiz yok ama bu reklam isini iyi ogrenmis ve uyguluyorsunuz. Airporthaber bakalim kac defa reklaminizi yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 9 yıl önce
aman ne onemli etkinlik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DELTA ~ 9 yıl önce
Acaba neden sizsiniz? Adada cünku havacılık olarak gaü var. Reklam yapmada 1 numarasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustesar ~ 9 yıl önce
Asıl mevzu GİRNE Üniversitesinin çaktırmadan fuara dahil olmasi.Yani Girne Amerikan Ünv. nı taklit çalışması.Ama isimleri gibi faaliyetleride çakma.Yavrukus FTO altında çaktırmadan girdiler bayrak açtılar fuar yönetimi de ben parama bakarim modunda seyretti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000