05 Nisan 2012, Perşembe 08:17:29

GİRESUN'A UÇAK KAFE YAPILACAK

Vali Dursun Ali Şahin, Uçak Kafe Projesinin müjdesini verdi.
  • ben Haci Gasm Akilli, haberi okudum ve guzel bir proje oldugu kanatindeyim. ben Amerikada restorant isletmeciligi yapmaktayim ve yatirimlarima kendi memleketimde devam etmek istiyorum. Giresunun kalkinmasi icin bir girisimde bulunmak adina bu ise talibim. 25 yilliik is tecrubemle bu isi basariyla yurutebilecegime inaniyorum. Giresunda ufak caplida olsa bazi yatirimlarda bulundum ve bu projeylede katkilarima devam etmek istiyorum. bana verecegim e-mail adresinden [email protected]
  • sayın valimize bizlerde teşekkür ederiz falat ne olaçak bu fatsa kabakdağı köyünün taşdibek mahallesinin 200 yıllık yol sorunu birde buraya temelli bir çözüm gelse çok teşekkür edeceğiz.
  • hangisi 747 falan mı 380 mi
  • ilk olmayacak, eskişehirde vardı ama bu gibi yaratıcı ve sıradan olmayan projelerin hayatımıza renk katacağı kesin...
  • GÜZEL BİR GELİŞİME BİR İLK OLACAK TÜRKİYEDE SANIRIM..ÇOK GÜZEL BİR POROJE..
  • sayın valimizin ve hayısever iş adamımıza saygılar bu girişimcilerin elleri öpülecek insanlar ilimizin tanıtımında öne çıkacak sevindirici tekrar SAYGILARIMLA
Giresun Ordu ortak havaalanı yapıladursun İl Genel Meclisinin Nisan ayı ilk toplantısına katılan Vali Dursun Ali Şahin, Uçak Kafe Projesinin müjdesini verdi.

Göreve başladığı ilk günden beri ilimize kazandırmak için ardı ardına projelerini sıralayan Vali Şahin, bu kezde ilimize değişik bir görünüm ve istihdam alanı kazandıracak olan Uçak Kafe Projesinin hayata geçirileceğini söyledi.

Hayırsever bir işadamı tarafından ilimize kazandırılacağını açıkladığı 400 kişilik uçağın, kafeye dönüştürüleceğini açıklayan Vali Şahin, böylelikle Türkiye’de ilkler arasında yer alacak bir projeye daha imza atacaklarını söyledi.

Kafe ile ilimizin hem tanıtımına katkı sağlanacağını hem de yeni istihdam alanı ortaya çıkacağını söyleyen Vali Şahin, kafenin Valilik karşısına yada Gemilerçekeği’ndeki dolgu alanına konuşlandırılacağını sözlerine ekledi.
GİRESUN'A UÇAK KAFE YAPILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
ben Haci Gasm Akilli, haberi okudum ve guzel bir proje oldugu kanatindeyim. ben Amerikada restorant isletmeciligi yapmaktayim ve yatirimlarima kendi memleketimde devam etmek istiyorum. Giresunun kalkinmasi icin bir girisimde bulunmak adina bu ise talibim. 25 yilliik is tecrubemle bu isi basariyla yurutebilecegime inaniyorum. Giresunda ufak caplida olsa bazi yatirimlarda bulundum ve bu projeylede katkilarima devam etmek istiyorum. bana verecegim e-mail adresinden [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın valimize bizlerde teşekkür ederiz falat ne olaçak bu fatsa kabakdağı köyünün taşdibek mahallesinin 200 yıllık yol sorunu birde buraya temelli bir çözüm gelse çok teşekkür edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hangisi 747 falan mı 380 mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ilk olmayacak, eskişehirde vardı ama bu gibi yaratıcı ve sıradan olmayan projelerin hayatımıza renk katacağı kesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GÜZEL BİR GELİŞİME BİR İLK OLACAK TÜRKİYEDE SANIRIM..ÇOK GÜZEL BİR POROJE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın valimizin ve hayısever iş adamımıza saygılar bu girişimcilerin elleri öpülecek insanlar ilimizin tanıtımında öne çıkacak sevindirici tekrar SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000