25 Ekim 2011, Salı 13:38:42

GİRESUN'A SİVİL HAVACILIK OKULU

Giresun Üniversitesi bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu.Giresun Üniversitesi bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
  • shyo furyası devam ettikçe işsiz yetiştiren diğer fakültelerde yaşanan deneyimler tekrarlanacak. üniversiteler laf olsun diye bölüm açacaklarına ciddi bir strateji ve gelecek vizyonu belirleseler iyi olur.
  • çok ihtiyaç vardı,isabet oldu. (yanlış anlaşılmasın sivil havacılık okuluna ihtiyaç yok.okul sayısı 10'u geçti, ihtiyaç bir kaç akademisyene koltuk saglanması idi)
Giresun Üniversitesi bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu. Giresun Üniversitesi bünyesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun kurulmasıyla birlikte Giresun Üniversitesi’nde yüksekokul sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Halen Giresun Üniversitesi bünyesinde Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bulunuyor.
GİRESUN'A SİVİL HAVACILIK OKULU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
shyo furyası devam ettikçe işsiz yetiştiren diğer fakültelerde yaşanan deneyimler tekrarlanacak. üniversiteler laf olsun diye bölüm açacaklarına ciddi bir strateji ve gelecek vizyonu belirleseler iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok ihtiyaç vardı,isabet oldu. (yanlış anlaşılmasın sivil havacılık okuluna ihtiyaç yok.okul sayısı 10'u geçti, ihtiyaç bir kaç akademisyene koltuk saglanması idi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000