22 Aralık 2013, Pazar 09:22:56

GİRESUN'A BAŞBAKAN İÇİN HELİKOPTER PİSTİ YAPILIYOR

Giresun'un Görele ilçesinde yarın bir etkinliğe katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ilçe sahilinde helikopter pisti yapılıyor.
  • ne oldu kasetler patlıyor,şapka düştü kel göründü..sesin soluğun çıkmıyor aloooooo
  • B-52ye; hahahahaaa gülüyorum sana..ama bakma sen ve türevlerin için üzülüyorum aslında.. Hangibirini sayayım;Yıllardır her seçim akşamında yıkılan beyhude hayalleriniz, sonuçlar karşısında bimüddet geçici felce uğrayan yüz mimikleriniz, böyle her meselede kabaran ve yine sonu hüsran olan iktidar ümitleriniz.. bide12 yıldır çektiğiniz bitmek bilmeyen mide ağrılarınız.. Buna çare olurmu bilmem ama bence bolca maden suyu stoğu yapın, daha uzun yıllar size çok lazım olacak çünkü..
  • B-52 nasıl bi hayal aleminde yaşıyosan çok imrendim sana, "başbakan kılıçdaroğlu" ütopya olsa bile insanın tahayyül etmeyi midesi kaldırmıyo
  • Çarkçı Kemal başbakan olacakmış yav he he..
  • hırsıza hizmet edenler de hırsızdır
  • Nihayet kullanımda olmayan bir pist açılışı yapacak diyeceğim ama, kendisinden sonraki Başbakan Sn. Kılıçdaroğlu'na nasip olacak yeni pisti kullanmak.

Giresun'un Görele ilçesinde yarın bir etkinliğe katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ilçe sahilinde helikopter pisti yapılıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun gezisi kapsamında Görele İlçesini de ziyaret edeceğini Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü saat 12.00'da Giresun'da saat 14.00'da da Görele'de yapacağı toplu açılış programlarıyla birlikte Giresunlu hemşehrileriyle buluşacak. Bizlerde Görele'de Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Şu anda programlar tam net değil ama alternatif programlar var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü ilçemize kara yoluyla da gelebilir helikopterle de gelebilir" diye konuştu.

Bundan önce ilçeye gelen helikopterlerin 13 Şubat İlçe Stadı'na indiğini ifade eden Melikoğlu, "Stadımız sentetik çim saha yapıldığı için helikopterlerin inişinin sahaya zarar vereceğinden dolayı Karadeniz Sahil Yolu Liman Mevkiinde bulunan 50 dönümlük dolgu alanını helikopter pisti olarak yapıyoruz. Giresun Valiliği İl Özel İdaresi ve Karayollarımızın yardımlarıyla birlikte helikopterlerin rahatlıkla inip kalkabileceği bir pist hazırlığı yapıyoruz. Yapılacak olan bu piste normal helikopterlerin yanı sıra 112 acil hava ambulansları da inebilecek. Zannediyorum çevre ilçelerimizde olmayan bir helikopter pisti yapıyoruz. Bu pisti gerektiğinde araç parkı olarak ta kullanabileceğiz" şeklinde konuştu.

GİRESUN'A BAŞBAKAN İÇİN HELİKOPTER PİSTİ YAPILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulama cvp ~ 10 yıl önce
ne oldu kasetler patlıyor,şapka düştü kel göründü..sesin soluğun çıkmıyor aloooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
B-52ye; hahahahaaa gülüyorum sana..ama bakma sen ve türevlerin için üzülüyorum aslında.. Hangibirini sayayım;Yıllardır her seçim akşamında yıkılan beyhude hayalleriniz, sonuçlar karşısında bimüddet geçici felce uğrayan yüz mimikleriniz, böyle her meselede kabaran ve yine sonu hüsran olan iktidar ümitleriniz.. bide12 yıldır çektiğiniz bitmek bilmeyen mide ağrılarınız.. Buna çare olurmu bilmem ama bence bolca maden suyu stoğu yapın, daha uzun yıllar size çok lazım olacak çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
B-52 nasıl bi hayal aleminde yaşıyosan çok imrendim sana, "başbakan kılıçdaroğlu" ütopya olsa bile insanın tahayyül etmeyi midesi kaldırmıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Ütopya olup olmadığını ilk aşamada 30 Mart seçimlerinde göreceğiz. Sonra da genel seçimlerde. Bu arada sana mide ilacı tavsiye ederim. Alışmaya başlasan iyi olur. Haa..istersen ayakkabı kutusu göndereyim..miden bozulursa hani...ama ben hırsız olmadığım için ayakkabı kutusu boş olacaktır. Artık içini sizinkiler doldurur....
hayal ~ 10 yıl önce
hakikaten tamam hükümete alternatif lazım da yani chp nin de seçim kazanması hayal ötesi. hayallerin yıkılacak ama neyse.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çarkçı Kemal başbakan olacakmış yav he he..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsız ~ 10 yıl önce
hırsıza hizmet edenler de hırsızdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Nihayet kullanımda olmayan bir pist açılışı yapacak diyeceğim ama, kendisinden sonraki Başbakan Sn. Kılıçdaroğlu'na nasip olacak yeni pisti kullanmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000