08 Mart 2016, Salı 10:41:25

Germania'nın Türkiye'ye yapacağı seferler belli oldu

Alman havayolu şirketi Germania'nın, 2016 yaz sezonu için Türkiye'de uçacağı hatlar belli oldu.
  • Bence Germania Fazla görev yapamaz adamlarin daha dogru dürüst sistemi calisani yok bu germania sadece ucak kiralamasini biliyor tarifeli ucus icin daha cok yatirim yapmasi lazim sadece yolcunun ismini degistirmek istesen yolcudan ücret alan bir sirket bence ucmasin daha iyi.
  • tk o bölgeye ucamaz hersene ayni sözler verilip duruyor oraya gözü karartan sirketler ucuyor bir zamanlar borajet denedi ne oldu sonuc zarar ile kapadi dosyayi bakalim bu sene germania ne yapacak hersene öger güvencesinde geliyordu sayilara yil sonu bakmak lazim
  • Ankaradan sadece Münih görünüyor, o da yaz aylarında ve haftada bir.
  • Ey Thy yöneticileri yıllardır zonguldak -almanya arası direkt uçuş yapın dedik yapmadınız yok şu sebep bu sebep dediniz durdunuz bak gör Almanları 6 senedir ucusuyor hemde %90-95 arası dolulukla uçuyor.Ama thy ben istanbul aktarma yaparım diyor. Almanyada yaşayan Zonguldaklı sayısı 500.000 civarında . Fiyatlar biraz yüksek diye gençler ankara ve istanbul Sabiha Gökçen e geliyor. Yaş olarak büyük ve hasta olanlar Germania ile geliyor yinede 40.000 kişi taşıyor . Siz hala görmeyin ve döviz bu ülkeye geleceğine almanyada kalsın !!!!
  • Hatay düsseldorf uçuşları sadece temmuz ve ağustos aylarında lütfen doğru paylaşım yapalım
  • Dusseldorf- Samsun, da eklenecekmi??
  • cok iyi hayirli olsun
  • ZÜRİCH-İZMİR istiyorum.

Alman havayolu firması Germania'nın 2016 Türkiye uçuşları belli oldu. 

Germania Havayolları, Düsseldorf, Dortmund, Münster, Bremen ve Friedrichshafen'den başta Zonguldak ve Balıkesir (Edremit) olmak üzere Ankara, Adana, Hatay, Malatya ve Kayseri'ye Mart-Kasım dönemi arasında karşılıklı seferler gerçekleştirecek.

A319 /A321 ve B737-700 tipi uçaklarla gerçekleşecek uçuşlar için Bremen, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Friedrichshafen, Hamburg, Kassel, Rostock, Berlin-Schönefeld, Zürih, Dortmund, Münster'den Antalya, Gazipaşa ve Bodrum'a karşılıklı turistik seferler de planladı.

Germania'nın Türkiye'ye yapacağı seferler belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Bence olmaz ~ 8 yıl önce
Bence Germania Fazla görev yapamaz adamlarin daha dogru dürüst sistemi calisani yok bu germania sadece ucak kiralamasini biliyor tarifeli ucus icin daha cok yatirim yapmasi lazim sadece yolcunun ismini degistirmek istesen yolcudan ücret alan bir sirket bence ucmasin daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karaelmas yanit ~ 8 yıl önce
tk o bölgeye ucamaz hersene ayni sözler verilip duruyor oraya gözü karartan sirketler ucuyor bir zamanlar borajet denedi ne oldu sonuc zarar ile kapadi dosyayi bakalim bu sene germania ne yapacak hersene öger güvencesinde geliyordu sayilara yil sonu bakmak lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru mu ~ 8 yıl önce
Ankaradan sadece Münih görünüyor, o da yaz aylarında ve haftada bir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaelmas ~ 8 yıl önce
Ey Thy yöneticileri yıllardır zonguldak -almanya arası direkt uçuş yapın dedik yapmadınız yok şu sebep bu sebep dediniz durdunuz bak gör Almanları 6 senedir ucusuyor hemde %90-95 arası dolulukla uçuyor.Ama thy ben istanbul aktarma yaparım diyor. Almanyada yaşayan Zonguldaklı sayısı 500.000 civarında . Fiyatlar biraz yüksek diye gençler ankara ve istanbul Sabiha Gökçen e geliyor. Yaş olarak büyük ve hasta olanlar Germania ile geliyor yinede 40.000 kişi taşıyor . Siz hala görmeyin ve döviz bu ülkeye geleceğine almanyada kalsın !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay düsseldorf uçuşları sadece temmuz ve ağustos aylarında lütfen doğru paylaşım yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ITC ~ 8 yıl önce
Dusseldorf- Samsun, da eklenecekmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 8 yıl önce
cok iyi hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 8 yıl önce
ZÜRİCH-İZMİR istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaten var ~ 8 yıl önce
SunExpress bu hattı yıllardır uçuyor.
swiss başladı ~ 8 yıl önce
İsteyen biri için pek takip ettiğin söylenemez..
:) ~ 8 yıl önce
Gecen yıl thy ile izmir zurih ucusu yapmıstım :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000