03 Nisan 2014, Perşembe 14:22:27

GERMANIA ZONGULDAK UÇUŞLARINA BAŞLADI

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı.
  • bencede diger sirketlerin zonguldaga gelmeleri gerekir böylece rekabet artar ve bilet fiyatlari biraz olsun düser yoksa germania istedigi gibi fiyat uygulamasi yapmaya devam eder
  • İstanbul Atatürk Havalimanından seferler olsa Zonguldaka yolcu sorunu olmaz THY ve başka şirketleri bekliyoruz.
  • Insallah daha iyi olur. Tebrikler...
  • Seneye inşallah Belçikadan hafta da bir uçuş da olsa seviniriz Brüksel ve ya Liege. Hasan beye de tebrikler( inat ve azim ile havalimanın faal tutup zonguldak havalimanın pazarlamaya devam ediyor). Not: İç hatlarda olsun artık Zonguldak-Antalya, Zonguldak-İzmir, Zonguldak-Trabzon. Belçıkadan Nami Ö.
  • zonguldak havalimanı müdürü Hasan bey i tebrik ederim inat ve azim ile havalimanın faal tutup zonguldak havalimanın pazarlamaya devam ediyor.
  • Zonguldak'ta çok yoğun bir Trabzonlu nüfusu var.Neden Trabzon seferleri konulmuyor.
  • tek sirket icin bir yil boyunca havaalani acik tutuluyor....calisanlar tavla oynama profosoru olmustur.
  • Havaalanı müdürü iç hatlar konusunda bir çalışma yapıyor mu acaba ? Trabzon izmir ve Antalya uçuşları olması gerekir. Izmir-zonguldak-trabzon yapabilir SunExpress böylece bir taşla iki kuş vurmuş olurlar hemde çok yüksek doluluk oranı yakalarlar..IC HATLAR MUTLAKA BU YAZ BAŞLAMALI....
  • iç hatlarda..trabzon uçuşlarını bekliyoruz... syn müdür bey aktarmalı sefer yapın. antalya-zonguldak-trabzon. tek çözümm..
  • Sabiha gökçenden Zonguldak uçmak çok mantıklı değil. Belki Trabzon Antalya cazip olabilir.

Düsseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayolları'na ait yolcu uçağı 148 yolcusu ile saat 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın iniş öncesi Almanya’ya gitmek için hazırlanan 150 yolcu ise son hazırlıklarını havalimanında tamamladı. Uçağın Düsseldorf’tan gelmesi ile içinde bulunan 148 yolcu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonhav yetkilisi Recep Kahya tarafından karşılanarak kendilerine çiçek takdim edildi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 2014 yılı uçak seferlerinin hayırlı olmasını diledi. Zonhav yetkilisi Recep Kahya ise bu yıl Düsseldorf’tan haftada 3 sefer yapılacağını ve bu seferlerin artacağını ifade etti. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin de yaptığı açıklamada, “2014 yılı uçak seferlerini 3 Nisan itibari ile Kasım sonuna kadar başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bu sene beklediğimiz artış oranı yüzde 20 civarında olacaktır. Geçen yıl olduğu gibi Dortmund’dan uçaklar gelmeye başladı. Hafta içi 4 sefer, yaz aylarında bu sefer 5-6’ya çıkacak. Umarım kazasız, belasız bir yıl geçer. Bölgemizdeki vatandaşlarımıza ve gurbetçilerimize hizmet etmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu. Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun’da 2014 yılı Almanya, Zonguldak uçak seferlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.









GERMANIA ZONGULDAK UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

gurbet 67 ~ 9 yıl önce
bencede diger sirketlerin zonguldaga gelmeleri gerekir böylece rekabet artar ve bilet fiyatlari biraz olsun düser yoksa germania istedigi gibi fiyat uygulamasi yapmaya devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İstanbul Atatürk Havalimanından seferler olsa Zonguldaka yolcu sorunu olmaz THY ve başka şirketleri bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Insallah daha iyi olur. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi ZONHAV ~ 10 yıl önce
Seneye inşallah Belçikadan hafta da bir uçuş da olsa seviniriz Brüksel ve ya Liege. Hasan beye de tebrikler( inat ve azim ile havalimanın faal tutup zonguldak havalimanın pazarlamaya devam ediyor). Not: İç hatlarda olsun artık Zonguldak-Antalya, Zonguldak-İzmir, Zonguldak-Trabzon. Belçıkadan Nami Ö.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 10 yıl önce
zonguldak havalimanı müdürü Hasan bey i tebrik ederim inat ve azim ile havalimanın faal tutup zonguldak havalimanın pazarlamaya devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MSQ ~ 10 yıl önce
Zonguldak'ta çok yoğun bir Trabzonlu nüfusu var.Neden Trabzon seferleri konulmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 10 yıl önce
tek sirket icin bir yil boyunca havaalani acik tutuluyor....calisanlar tavla oynama profosoru olmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
Güzel kardeşim gelişmiş ülkelerde büyüklü küçüklü o kadar çok havaalanı liman varki hepsi kapasitesine göre çalışıyor bırakın da Türkiye de bir yerlerden başlasın...
emekci ye ~ 10 yıl önce
gelismis ulkelerde buyuklu kucuklu bircok havaalani var dogrudur...ama genel havacilik faaliyetleri ile en azindan masrafini cikariyor....turkiyede buyuk havaalanlarinin harici kac tanesi kar ediyor??? kulluyen zarar...koy torpili, kap isi, sonrasinda yan gel yat..
Karaelmas ~ 10 yıl önce
Havaalanı müdürü iç hatlar konusunda bir çalışma yapıyor mu acaba ? Trabzon izmir ve Antalya uçuşları olması gerekir. Izmir-zonguldak-trabzon yapabilir SunExpress böylece bir taşla iki kuş vurmuş olurlar hemde çok yüksek doluluk oranı yakalarlar..IC HATLAR MUTLAKA BU YAZ BAŞLAMALI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abbas ~ 10 yıl önce
iç hatlarda..trabzon uçuşlarını bekliyoruz... syn müdür bey aktarmalı sefer yapın. antalya-zonguldak-trabzon. tek çözümm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sabiha gökçenden Zonguldak uçmak çok mantıklı değil. Belki Trabzon Antalya cazip olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000