07 Ekim 2009, Çarşamba 07:48:09

Germania, Antalya'dan Zonguldak'a uçacak...

Öger Türk Tur operatörlüğünde Zonguldak Havaalanı'na uçuş düzenleyen Germania Havayolları'nın Antalya-Dusseldorf seferi yapan uçağının Zonguldak Havalanı'na da uğrayarak yolcu alacağı ifade edildi.
  • rahmetli süha abi göremedi, germania havayollarının bu uçuşlarını... ahhhh abi havacılık sensiz oluyor ama seninle aşanan tad tuz yokkk.... huzur içinde yat, mekanın cennet olsun, hep dualarımdasın.
  • evet onu bende anlamadım sonuçta sadece 13 ekim tarihini vermişler garip ama her zaman olsa iyi olur
  • peki bu herzaman mı olacak? yoksa bir defamı?
  • arkadaşlar eğer ogerfly.com a girerseniz zonguldak seçeneği olduğunu görürsünüz
  • turistlerin gözü Zonguldak görsün bari :-) dimi arkidesler
  • OEGER TURK TUR´UN INTERNET SAYFASINDA BILET SATISI ICIN ZONGULDAK SECENEGI YOKTUR. BU ZONGULDAK BILETI NASIL SATILIYOR COK MERAK EDIYORUM DOGRUSU. BU HABERIN DE NE KADAR HABER DEGERI VAR, ONU DA ANLAMIS DEGILIM. MÜNIH ILE ADANA/KAYSERI UCUSU DA AYNEN BELIRTILEN ANTALYA/ZONGULDAK UCUSU GIBI, BUNUN NERESI YENI?! 2008DE STUTTGART-SIVAS UCUSU GERCEKLESTIREN OEGER TURK TUR, 2009DA SIVAS´A UCMADI, GEREKCE ISE, SIVAS HAVALIMANININ RESTORE EDILMESI. PEKI KAYSERI HAVALIMANI RESTORE EDILIRKEN NEDEN ALMANYA´NIN DÖRT BIR YANINDAN KAYSERI´YE UCUSLAR AKSAMADI?! NE FILMLER DÖNÜYOR BUNU BIZ BILEMEYIZ TABII KI...
  • Öger Türk Tur neredeyse memleketin her meydanından Almanya'ya sefer düzenliyor. Seferin bir tanesini de muhtemelen satılan biletler nedeniyle Dusseldorf-Antalya-Zonguldak-Dusseldorf şeklinde ayarlamışlar. Her zaman olabilecek bir şey, haberlik bir durum bile değil bence.
  • Yakinda ic hat seferleri gormek uzere.

Antalya-Düsseldorf seferini yapacak Germania Havayolları'na ait uçağın, yaz sezonunda tarifeli uçuşların başladığı Zonguldak Havalanı'na uğrayacağı öğrenildi. Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, uçağın, Antalya'dan zonguldak Havaalanı'na ardından da Düsseldorf'a gideceği belirtildi.

Valilikten yapılan konuya ilişkin açıklama ise şu şekilde:

"12 Ekim Salı Günü saat 12.25'te kalkacak ST 8256 sefer sayılı uçak, saat 13.50'de Zonguldak'ın çaycuma ilçesindeki Zonguldak Havalaanı'nda olacak. ST 8257 sefer sayılı uçağın Zonguldak'tan saat 14.35'de kalkıp, akşam saat 19.20'de Düsseldorf'a varması planlanıyor."

Öte yandan Zonguldak Havaalanı'ndaki normal tarifeli seferlerin ise devam edeceği ifade edildi.

Germania, Antalya'dan Zonguldak'a uçacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
rahmetli süha abi göremedi, germania havayollarının bu uçuşlarını... ahhhh abi havacılık sensiz oluyor ama seninle aşanan tad tuz yokkk.... huzur içinde yat, mekanın cennet olsun, hep dualarımdasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet onu bende anlamadım sonuçta sadece 13 ekim tarihini vermişler garip ama her zaman olsa iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peki bu herzaman mı olacak? yoksa bir defamı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar eğer ogerfly.com a girerseniz zonguldak seçeneği olduğunu görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
turistlerin gözü Zonguldak görsün bari :-) dimi arkidesler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OEGER TURK TUR´UN INTERNET SAYFASINDA BILET SATISI ICIN ZONGULDAK SECENEGI YOKTUR. BU ZONGULDAK BILETI NASIL SATILIYOR COK MERAK EDIYORUM DOGRUSU. BU HABERIN DE NE KADAR HABER DEGERI VAR, ONU DA ANLAMIS DEGILIM. MÜNIH ILE ADANA/KAYSERI UCUSU DA AYNEN BELIRTILEN ANTALYA/ZONGULDAK UCUSU GIBI, BUNUN NERESI YENI?! 2008DE STUTTGART-SIVAS UCUSU GERCEKLESTIREN OEGER TURK TUR, 2009DA SIVAS´A UCMADI, GEREKCE ISE, SIVAS HAVALIMANININ RESTORE EDILMESI. PEKI KAYSERI HAVALIMANI RESTORE EDILIRKEN NEDEN ALMANYA´NIN DÖRT BIR YANINDAN KAYSERI´YE UCUSLAR AKSAMADI?! NE FILMLER DÖNÜYOR BUNU BIZ BILEMEYIZ TABII KI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öger Türk Tur neredeyse memleketin her meydanından Almanya'ya sefer düzenliyor. Seferin bir tanesini de muhtemelen satılan biletler nedeniyle Dusseldorf-Antalya-Zonguldak-Dusseldorf şeklinde ayarlamışlar. Her zaman olabilecek bir şey, haberlik bir durum bile değil bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakinda ic hat seferleri gormek uzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000