14 Kasım 2010, Pazar 09:40:39

GERMAN SKY İLK UÇUŞUNU YAPTI

Kayıgroup bünyesinde kurulan German SKY Havayolları ilk uçuşunu gerçekleştirdi
  • Sormak isterim...THY o kadar milletten, buna Sırp ve Yunanlı da dahil, pilot uçururken acaba BİR TÜRK PİLOTU ALMANYA'DA KURULAN BU TÜRK ŞİRKETİNDE 1 SAATLİK BİLE OLSA BİR UÇUŞ YAPABİLİR Mİ????
  • walla basta yoneticiler olmak uzere bu iste emegi gecen herkesi tebrik etmek lazim. dusunun ki bir Turk firmasi Almanya`dan dunyanin her yerine ucus yapabilecek. Bu imkani cok iyi degerlendirsinler, cesur olsunlar. Tekrar tebrik ederim...
  • Arkadaşımızın biri TURKUAZ diye bir örnekleme yapmış ama ben biraz daha açayım isterseniz. Bence operasyon yönünden de zihniyet yönünden de kısacası her yönden örnek alınması gereken ve bünyesinde bulunan TAMAMIYLA TÜRK MALI olan şirketleri yönünden de örnek alınmalıdır kayıgrup... German Sky hava yollarına, İsa Bey'e, çok değerli kaptanımız Ulrich Marsitz'e ve tüm German Sky çalışanlarına emniyetli uçuşlar dilerim. HAVANIZ HEP CAVOK OLSUN...
  • Basarılar Emnıyetlı Ucuslar
  • Bir de şu yabancı pilotları German Sky a gönderseniz de burda Türk pilotlara istihdam oluşsa hiç fena olmaz Tahir bey.
  • Bu haber de bile Turkuaz a atıfta bulunan zihniyet çok geriye değil SKY ın sadece 3 sene önceki durumuna gitmen yeterli.... Bilmem anlatabildim mi???? SKY a hayırlı olsun der emniyetli uçuşlar dilerim...
  • Havacılık kurallarını , ülkeler arasındaki antlaşma ve taşımacılık haklarını bilmeyen biri sorabilir ancak bu soruyu ... Çok fark var arkadaşım teknik ve pratik uygulama olarak , German Sky Airlines ile Kayı Grup havacılık sektöründe özellikle Almanya ve Avrupa Birliği içinde kendine yeni pazarlar açmış ve elini ciddi şekilde güçlendirmiştir. Artık Almanya merkezli olarak dilediği yere uçabilir , Sky'ın filosu ile German Sky'ın filosunu ortak olarak kullanabilir bu operasyonlarında . Misal TC tescilli bir firma ile kendi adına Almanya-Mısır uçamazken bunu German Sky ile yapabilir . Diğer firmalarımız bu konuda çalışmalarını sürdürürken , Kayı Grup işi çözmüştür . En büyük fark budur , bilmem anlatabildim mi ?
  • hani iç hat? hani bomba gibi geliyordunuz? farklı iç hat profiliniz nerde?
  • Sizi kutluyor ve başarılar diliyorum. TURKUAZ AİR sende bak öğren,havacılık nasıl yapılıyormuş.
  • ne farkı var ki sky'dan?sanki yeni bir şirket kurulmuş gibi tören yapılmış.
Yatırımları ile Türk turizmine yön veren Kayı Group'a bağlı German SKY Airlines, Almanya’dan Türkiye’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 
 
2001’ de kurduğu Sky Havayolları ile Türkiye seferleri yapan Kayıgroup, German Sky Airlines ile Almanya’dan Mısır ve Kanarya Adaları gibi farklı destinasyonlara uçmayı hedefliyor. German Sky Airlines ilk etapta Boeing 737-800 tipi bir uçakla seferlere başladı, sonrasında ise uçak sayısını artıracak.
 
2004 yılında Almanya’da havayolu broker şirketi olarak kurulan German Sky Airlines, GTI tur operatörü şirketini de bünyesinde barındıran Kayıgroup’un ikinci havayolu şirketi olarak resmilik kazanmış oldu. Almanya Sivil Havacılık Kurumu (LBA), Düsseldorf merkezli yeni Alman Havayolu Şirketi German Sky Airlines'a işletme ruhsatını verdi. LBA bölüm başkanı Hans-Henning Mühlke, 11 Kasım 2010 tarihinde German SKY Havayolları Genel Müdürü Isa Görgülü e işletme ruhsatını sunarken: "Bizim için Almanya'da yeni bir Havacılık Şirketini selamlamak bir zevktir" dedi.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kayıgroup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve German SKY Airlines Genel Müdürü İsa Görgülü German Sky Airlines’ın toplam kapasitesinin yüzde 30’unu Kayıgroup bünyesinde olan GTI’ye kullandıracaklarını, geri kalan bölümünü ise diğer tur operatörlerine kullandıracaklarını bildirdi. 
 
German SKY Airlines ilk seferini 13.11.2010 tarihinde Antalya ya yaptı. Apron da su köprüsü altından geçen uçak coşku ile karşılandı.





GERMAN SKY İLK UÇUŞUNU YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sormak isterim...THY o kadar milletten, buna Sırp ve Yunanlı da dahil, pilot uçururken acaba BİR TÜRK PİLOTU ALMANYA'DA KURULAN BU TÜRK ŞİRKETİNDE 1 SAATLİK BİLE OLSA BİR UÇUŞ YAPABİLİR Mİ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
walla basta yoneticiler olmak uzere bu iste emegi gecen herkesi tebrik etmek lazim. dusunun ki bir Turk firmasi Almanya`dan dunyanin her yerine ucus yapabilecek. Bu imkani cok iyi degerlendirsinler, cesur olsunlar. Tekrar tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşımızın biri TURKUAZ diye bir örnekleme yapmış ama ben biraz daha açayım isterseniz. Bence operasyon yönünden de zihniyet yönünden de kısacası her yönden örnek alınması gereken ve bünyesinde bulunan TAMAMIYLA TÜRK MALI olan şirketleri yönünden de örnek alınmalıdır kayıgrup... German Sky hava yollarına, İsa Bey'e, çok değerli kaptanımız Ulrich Marsitz'e ve tüm German Sky çalışanlarına emniyetli uçuşlar dilerim. HAVANIZ HEP CAVOK OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basarılar Emnıyetlı Ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir de şu yabancı pilotları German Sky a gönderseniz de burda Türk pilotlara istihdam oluşsa hiç fena olmaz Tahir bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber de bile Turkuaz a atıfta bulunan zihniyet çok geriye değil SKY ın sadece 3 sene önceki durumuna gitmen yeterli.... Bilmem anlatabildim mi???? SKY a hayırlı olsun der emniyetli uçuşlar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık kurallarını , ülkeler arasındaki antlaşma ve taşımacılık haklarını bilmeyen biri sorabilir ancak bu soruyu ... Çok fark var arkadaşım teknik ve pratik uygulama olarak , German Sky Airlines ile Kayı Grup havacılık sektöründe özellikle Almanya ve Avrupa Birliği içinde kendine yeni pazarlar açmış ve elini ciddi şekilde güçlendirmiştir. Artık Almanya merkezli olarak dilediği yere uçabilir , Sky'ın filosu ile German Sky'ın filosunu ortak olarak kullanabilir bu operasyonlarında . Misal TC tescilli bir firma ile kendi adına Almanya-Mısır uçamazken bunu German Sky ile yapabilir . Diğer firmalarımız bu konuda çalışmalarını sürdürürken , Kayı Grup işi çözmüştür . En büyük fark budur , bilmem anlatabildim mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani iç hat? hani bomba gibi geliyordunuz? farklı iç hat profiliniz nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizi kutluyor ve başarılar diliyorum. TURKUAZ AİR sende bak öğren,havacılık nasıl yapılıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne farkı var ki sky'dan?sanki yeni bir şirket kurulmuş gibi tören yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000