12 Kasım 2010, Cuma 09:22:03

German SKY Airlines için beklenen izin çıktı

Kayı Group, bünyesindeki Sky Havayolları’nın Almanya şirketi German Sky Airlines için gerekli işletme izin belgesini aldı.
  • İşte şimdi, kimse SKY'ı tutamaz. Çıtayı yükselttiği seviyeye, diğer şirketlerin imrenerek baktığını görür gibi oluyorum.Tebrikler. HRG
  • Sky daha bir buçuk yıl önce kışın yarım maaş ödeyen kabin ekibini zorunlu izne ççıkaran bir havayoluyken şimdi kocaman filosuyla büyümeye devam ediyor. Tebrik ederek bir an önce bizimkinin de aklını başına devşirmesini umuyoruz :))
  • emniyetli ucuslariniz olsun. kolay is degil. gurur duydum
  • Isa beye ve tüm görgülü ailesine hayirli olsun bu bir ilk ve cok ama cok büyük basari almanya gibbi yerde bir sirketi kurmak.Ama vark burada German Sky kalite ve buna almanlar cok özen veriyor ilk sene bunu isa bey bilmesi lazim masiraftan cekinmez umarim yüksek standarti ekiplerde pilot ve kabinde yakalamak icin. Hayirli olsun hepimize en azindan bir tane sirket temel atti. Bu Isa beyin basarisi.
  • atlasin suudi lerle anlaşmasi ocakta bitecek deniliyor. ellerinde 3 tane 330 var.. ne yapacaklar o ucaklari ? peki ya onur ? peki ya turkuaz.. sanirim durumlar pek iyi değil ve ali sabancinin dediği 3,5 havayıoluna dogru gidiş var..
  • Sayin ONUR Air yönetimi diyer havayollarinin calismalarini izliyormusunuz....??? THY rindan sonra ONUR Air geliyordu ama herhalde yakinda Son siralardan birinci gelir.... Sayin CANKUT BAGANA hicmi takip etmiyorsunuz Fiyasayi.... Sayin ALI SABANCI,yi ve SKY Yönetimin Tebrik Ediyoruz.... DUSSELDORF
  • tebrik ediyorum Kayi group u. cok akillica bir karar, umarim hersey planlandigi gibi gider ve ucak sayisi en kisa zamanda artar. Tebrikler Talha Bey
  • kayi gurubuna ve görgülü ailesine hayirli ugurlu olsun, emniyetli ucuslar dilerim. H.Tig
  • Genelde olumsuz örnekleri izlediğimiz bu sitede, bu şekilde başarı haberlerini daha sık göremeyi arzuluyoruz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yolunuz hep açık olsun.
  • TUM CALISANLARA VE GELECEKTE TASIYACAKLARI YOLCULARA IYI UCUSLAR DILIYORUM. HAYIRLI OLSUN INSALLAH.
German Sky Airlines Genel Müdürü İsa Görgülü, izin belgesini Alman Sivil Havacılık Dairesi LBA yetkilisi Hans-Henning Mühlke’nin elinden aldı.
 
2001’de kurduğu Sky Airlines ile Türkiye seferleri yapan Kayı Group, German Sky Airlines ile Almanya’dan Mısır ve Kanarya Adaları gibi farklı destiansyonlara uçmayı hedefliyor. German Sky Airlines ilk etapta Boeing B-737-800 tipi bir uçakla seferlere başlayacak, sonrasında uçak sayısını artıracak. 
 
2004 yılında Almanya’da havayolu broker şirketi olarak kurulan German Sky Airlines, GTI tur operatörü şirketini de bünyesinde barındıran Kayı Group’un ikinci havayolu şirketi olarak resmilik kazanmış oldu.
 
İsa Görgülü, German Sky Airlines’ın toplam kapasitesinin yüzde 30’unu kendi şirketleri GTI’ye kullandıracaklarını, geri kalan bölümünü ise diğer tur operatörlerine kullandıracaklarını bildirdi.
German SKY Airlines için beklenen izin çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
İşte şimdi, kimse SKY'ı tutamaz. Çıtayı yükselttiği seviyeye, diğer şirketlerin imrenerek baktığını görür gibi oluyorum.Tebrikler. HRG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky daha bir buçuk yıl önce kışın yarım maaş ödeyen kabin ekibini zorunlu izne ççıkaran bir havayoluyken şimdi kocaman filosuyla büyümeye devam ediyor. Tebrik ederek bir an önce bizimkinin de aklını başına devşirmesini umuyoruz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emniyetli ucuslariniz olsun. kolay is degil. gurur duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Isa beye ve tüm görgülü ailesine hayirli olsun bu bir ilk ve cok ama cok büyük basari almanya gibbi yerde bir sirketi kurmak.Ama vark burada German Sky kalite ve buna almanlar cok özen veriyor ilk sene bunu isa bey bilmesi lazim masiraftan cekinmez umarim yüksek standarti ekiplerde pilot ve kabinde yakalamak icin. Hayirli olsun hepimize en azindan bir tane sirket temel atti. Bu Isa beyin basarisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlasin suudi lerle anlaşmasi ocakta bitecek deniliyor. ellerinde 3 tane 330 var.. ne yapacaklar o ucaklari ? peki ya onur ? peki ya turkuaz.. sanirim durumlar pek iyi değil ve ali sabancinin dediği 3,5 havayıoluna dogru gidiş var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin ONUR Air yönetimi diyer havayollarinin calismalarini izliyormusunuz....??? THY rindan sonra ONUR Air geliyordu ama herhalde yakinda Son siralardan birinci gelir.... Sayin CANKUT BAGANA hicmi takip etmiyorsunuz Fiyasayi.... Sayin ALI SABANCI,yi ve SKY Yönetimin Tebrik Ediyoruz.... DUSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrik ediyorum Kayi group u. cok akillica bir karar, umarim hersey planlandigi gibi gider ve ucak sayisi en kisa zamanda artar. Tebrikler Talha Bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kayi gurubuna ve görgülü ailesine hayirli ugurlu olsun, emniyetli ucuslar dilerim. H.Tig

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genelde olumsuz örnekleri izlediğimiz bu sitede, bu şekilde başarı haberlerini daha sık göremeyi arzuluyoruz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yolunuz hep açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TUM CALISANLARA VE GELECEKTE TASIYACAKLARI YOLCULARA IYI UCUSLAR DILIYORUM. HAYIRLI OLSUN INSALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000