28 Ekim 2010, Perşembe 08:11:16

GEREKSİZ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ BA'YI KIZDIRDI

Amerikan Havaalanlarındaki güvenlik önlemleri İngiliz Havayolu şirketleri tarafından eleştiriliyor.
  • Başdan sona gereksiz bir uygulama. Yakında uçakda elinizi kaldırmanız bacak bacak üstünede atmak yasaklanırsa şaşırmayın ! Amerıkanın korkusu ve kabusu bunlar ! Yıllarca dünyayı sömürür ve ezersen gün gelir sen ve halkın korku ve paniğe kapılırsın !!! ALLAH ZALIMLERIN HAKKINDAN GELECEKTIR ! SENINDE SONUN GELECEK BİR GÜN, YAKINDIR... Dünyada öldürdüğün milyonlarca insanının hesabını burada veya ahırette vereceksin...
  • Bir kere ne olursa olsun güvenlik önlemleri en üst düzeyde olmalıdır. İster british airways ister congo havayolları.. Sonra da keşke şunları da yapsaydık dememek için ayrıca artık kimin iyi insan kimin kötü insan olduğunu ancak kontrol ederek anlıyorsun sadece yüzüne bakarak kontrol etmeden olmuyor şımarık ingiliz havayolu da her zaman böyle yapar..
İngiliz Havayolu şirketi, Amerika’da uçak yolcularına uygulanan güvenlik önlemlerinin aynen İngiltere’de de uygulanmasına karşı çıktı.

British Airways CEO'su Martin Broughton, yolculara ayakkabılarının çıkartılması ve bilgisayarlarının aranması gibi önlemlerin gereksiz ve aşırı olduğunu söyledi. Amerika’nın her güvenlik talebinin körü körüne yerine getirilmemesi gerektiğini savunan Broughton, “sadece iki ülkenin birlikte aldığı güvenlik kararlarına uymalıyız dedi.

İngiliz havayolu şirketlerini temsil eden dernek başkanı da hükümetten uçak yolcularına uygulanan güvenlik önlemlerini gözden geçirmesini istedi.


GEREKSİZ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ BA'YI KIZDIRDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Başdan sona gereksiz bir uygulama. Yakında uçakda elinizi kaldırmanız bacak bacak üstünede atmak yasaklanırsa şaşırmayın ! Amerıkanın korkusu ve kabusu bunlar ! Yıllarca dünyayı sömürür ve ezersen gün gelir sen ve halkın korku ve paniğe kapılırsın !!! ALLAH ZALIMLERIN HAKKINDAN GELECEKTIR ! SENINDE SONUN GELECEK BİR GÜN, YAKINDIR... Dünyada öldürdüğün milyonlarca insanının hesabını burada veya ahırette vereceksin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere ne olursa olsun güvenlik önlemleri en üst düzeyde olmalıdır. İster british airways ister congo havayolları.. Sonra da keşke şunları da yapsaydık dememek için ayrıca artık kimin iyi insan kimin kötü insan olduğunu ancak kontrol ederek anlıyorsun sadece yüzüne bakarak kontrol etmeden olmuyor şımarık ingiliz havayolu da her zaman böyle yapar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000