29 Haziran 2017, Perşembe 09:08:14

Generale 'jet' soruşturma

Fransız Hava Kuvvetleri'nden bir general hakkında, haftasonları savaş jetini kişisel seyahatleri için kullanmak suçlamasıyla soruşturma açıldı.
  • Birdefadan birsey olmaz :))
  • Torununa kadar tüm ailesinin Muhammed alinin cenazesine devletin ucagi ile mi götürmüş?? Tüm sülalesi devletin parası ile otellerin kral. Dairelerinde mi kalmış?? Bu fransızlar adam olmaz
  • Aa bak doğal alışveriş için kaldırmamış adam eksiklik var bu işte. Ülkemizde Kara havacılık araştırılsın Avrupa da yapılan hiç bişey kalır.
  • Şimdi tabi burda şu şöyle yaptıydı bu böyle yaptıydı demek en kolay olan. Acaba Fransadaki bu olay nasıl ortaya çıkıyor hesap soruluyor da bizde ortaya bile çıkmıyor. İşte bilen bildiğini söylesin şikayet etsin. Fransızlar yapmış. Hodri meydan burdan yazmak kolay.
  • Bir zamanlar Hava Harp Okulu öncesi Bursa deneme uçuş kampında T-41 Chesna D ile uçuşlar sırasında komutanların çocukları dahi bu uçaklara rahatlıkla biniyorlardı ve kullanmayı bileni de vardı. Çok da normal karşılanıyordu. Devletin malıydı ne olacaktı ki. Ama avrupada yemiyorlar, hesabını da kim olursa soruyorlar.
  • Derlerdi inanmazdım, hakkaten kıskanıyormuş. Ama hala 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Bu hareketleri normal karşılaşmayı bilmiyorlar, adama soruşturma açmışlar. Cık, olmamış.
  • Kesin asker kokenlidir.
  • Asker için normal Fransa da varda bizde yokmu Dağlıcada askeri birliği pkk basıyor birliğin komutanları Antalya da lux otellerde gof turnuvasında bizler bu olaylara şahit olduk
  • Kara havacilik uçuş okulu bi araştırılsın neler çıkar neler. Dışarda uçuş okuluna giden oğluna pic yaptıran komutan mi, emekliliği gelen albaya sabit kanat verip uğurlayan kurul mu ne istersen
  • Avrupa'da yavaş yavaş Türk mentalitesi gelişiyor,ha gayret.

Fransız Hava Kuvvetleri'nden bir general hakkında, haftasonları savaş jetini kişisel seyahatleri için kullanmak suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Oda TV'nin BBC'den aktardığı habere göre General Richard Reboul'un jeti yaklaşık on kere kişisel amaçlarla kullandığı bildirildi.

Bordeaux'daki hava üssünden Provence'daki evine seyahat eden General'in kullandığı jetin hafif saldırı jeti olan ‘Alpha Jet' olduğu öğrenildi.

Bordeaux ve Provence arasındaki mesafenin kuş uçuşu olarak 480 kilometre olduğu belirtiliyor. Bu mesafe arabayla 6, trenle 7 (iki aktarma yaparak), uçakla(karayolu ile bir saat Marsilya'ya gittikten sonra) yarım saatte alınabiliyor.

Alpha Jet ile ise 28 dakikada Provence'a ulaşmak mümkün

Generale 'jet' soruşturma

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Birsey olmaz ~ 7 yıl önce
Birdefadan birsey olmaz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torun ~ 7 yıl önce
Torununa kadar tüm ailesinin Muhammed alinin cenazesine devletin ucagi ile mi götürmüş?? Tüm sülalesi devletin parası ile otellerin kral. Dairelerinde mi kalmış?? Bu fransızlar adam olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Aa bak doğal alışveriş için kaldırmamış adam eksiklik var bu işte. Ülkemizde Kara havacılık araştırılsın Avrupa da yapılan hiç bişey kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Şimdi tabi burda şu şöyle yaptıydı bu böyle yaptıydı demek en kolay olan. Acaba Fransadaki bu olay nasıl ortaya çıkıyor hesap soruluyor da bizde ortaya bile çıkmıyor. İşte bilen bildiğini söylesin şikayet etsin. Fransızlar yapmış. Hodri meydan burdan yazmak kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burada ~ 7 yıl önce
şakamı yapıyorsun ?
Yolcu ~ 7 yıl önce
Bir zamanlar Hava Harp Okulu öncesi Bursa deneme uçuş kampında T-41 Chesna D ile uçuşlar sırasında komutanların çocukları dahi bu uçaklara rahatlıkla biniyorlardı ve kullanmayı bileni de vardı. Çok da normal karşılanıyordu. Devletin malıydı ne olacaktı ki. Ama avrupada yemiyorlar, hesabını da kim olursa soruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı bizi kıskanıyor ~ 7 yıl önce
Derlerdi inanmazdım, hakkaten kıskanıyormuş. Ama hala 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Bu hareketleri normal karşılaşmayı bilmiyorlar, adama soruşturma açmışlar. Cık, olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ~ 7 yıl önce
Kesin asker kokenlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 7 yıl önce
Asker için normal Fransa da varda bizde yokmu Dağlıcada askeri birliği pkk basıyor birliğin komutanları Antalya da lux otellerde gof turnuvasında bizler bu olaylara şahit olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurt ~ 7 yıl önce
Leri sınırdan törenle geçiren serefsizler onların pabucunu dama attı.
O da bişey mi ~ 7 yıl önce
Kara havacilik uçuş okulu bi araştırılsın neler çıkar neler. Dışarda uçuş okuluna giden oğluna pic yaptıran komutan mi, emekliliği gelen albaya sabit kanat verip uğurlayan kurul mu ne istersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El Turco Universal ~ 7 yıl önce
Avrupa'da yavaş yavaş Türk mentalitesi gelişiyor,ha gayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HALTETMİŞSİN ~ 7 yıl önce
KANINA BAKTIR.MİLYONLARI KATLEDEN AVRUPA MENTALİTESİNİ ÖVÜP TÜRK İNSANINA AŞĞILAYAN KANSIZ.BİZ IRAKİ DA AFGANISTANIDA İŞGAL ETMEDİK KIZLARA AİLELERİN ÖNUNDE TECAVÜZ ETMEDİK .AVRUPA SEVİCİSİ
Halletmissin e ~ 7 yıl önce
Yanlış anlama dostum yapılan çirkinlikleri savunmam. Ama ülkemizde tecavüz, taciz, çocuk evlilikleri almış başını gitmişken bizim başkalarına laf etmemiz abes oluyor.
Halt etmişsin e ~ 7 yıl önce
Bu ülkede bi sürü çocuğa tecavüz edilirken nerdeydin, üstelik tecavüzcülerin çoğu sakallı dindar geçinenler! Camide kuran kursuna gelen kızın üstüne çıkan hocaya ne dicen? 3.5 yaşındaki çocuğa tecavüz?? Senin miden bunları kaldırıyor galiba? Avrupanın ne yaptığı beni bağlamaz benim ülkemde rezillikler aldı başını gidiyor ve hepsi malum zamandan beri ayyuka çıktı!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000