02 Ekim 2010, Cumartesi 16:57:53

GENEL KURULU ERTELETTİ

Kayseri Erciyesspor'un bugün yapılması planlanan ve Turkuaz Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Aydoğan'ın aday olduğu Olağanüstü Genel Kurul ertelendi.
  • Kardeşim maaşları aldık 1 hafta oldu. Siz kimsinizde bizim maaşlarımızın derdine düştünüz? turkuaz çalışanı değilsiniz siz..niye çekemiyosunuz şirketimizi anlamıyorum..
  • ya arkadas sen ne yalakasın ya.. yer personelının hıcbırı almadı maasını nıye yalan soyluyorsunuz ayıp be
  • Adam gibi derdini anlatırsan sanada verirler..Bütün Turkuaz aldı maaşını.sen almadığını iddia ediyorsun sen adını söylede sana da versinler..Merak ettik,koca şirkette tek maaş almayan kişi sensen,şirketin senle bir sorunu mu var acaba? Yada senin şirketle bir sorunun mu var..Hadi söyle ismini ,bölümünü burdan herkes duysun,bizde diyelim ki bu arkadaş maaş almamış hala niye? Bizde sana destek çıkalım,gerekirse senin ödenmeyen maaşını herkes birer katkı yaparak ödesin..Evet neydi isim arkadaşım???
  • madem bu kadar durutsun ısmını sole de bılelım bıze nıye yok dıye soralımmmm
  • bende sizinle aynı fikirdeyim..Bu sektörün içinde olmayanlar bilemezler ama Kıbrıs Türk hava yolları ve birkaç tane batan turizm şirketinin Turkuaz ı uğrattığı zarar milyon dolarları buldu..Buna rağmen şirket inatla ve eskisinden daha da büyük hırsla büyümeye ve yoluna devam ediyor..Böyle sancılı bir süreç geçirmesine rağmen maaşları en geç l ay süre ile ödüyor ve çalışanını mağdur etmemek için çırpınıyor..çok zor durumdakilere finans her konuda tam destek sağlıyor.Bunun en güzel örneği benim..Gerçekten çok acil bir durumum olduğu için maaş ödemesini bekleyemeyecek durumdaydım ve finans Hidayet bey in talimatıyla bana iki maaş ödemesi yaptı.Yani l ayda avans verdi..Tabi bu iyi niyeti suistimal etmemek lazım..Dürüst olun.
  • Madem bu kadar büyük ve işi bilen bir bankacısınız öyle ise FİRMAYA VERDİĞİNİZ KREDİ MİKTARINI söyleyin de anlayalım büyüklüğünü... ne demişler bekara karı boşamak kolaymış !!!
  • yorumlara bakıldığında genellikle kuyruk acısı olan kişilerin yaptıkları yorumlar çok net anlaşılıyor. Bir şirketten atılanlara bakın( geçmişleri pek parlak değil ve şirketin bugunki borcundan tamamen sorumlu olduklarını unutturmaya çalışarak sürekli yorum yazıyorlar!) , bir de şirkete yeni alınan ve havacılık geçmişleri en az 10 senelik olan tecrübeli isimlere bakın. Sahi şirket neden hiç bahsetmiyor bu kişilerden ve tecrübelerinden?
  • Ben havayolu şirketleri ile iş yapan bir bankacıyım. kabaca bir hesap yaptım. Bu şirket kurulduğundu günden bu yana çalışanlarına toplam 20 Milyon dolar civarı para ödemiş. Bir de Airport TV gibi yatırımlar yapmış. 2 ay önceki şirkete bakıyorum. Şimdiki şirkete bakıyorum. DHMI saatlerine bakıyorum. Tarifesine bakıyorum. %95 civarı bir on time ile tarifeli sefere başlamış. Bayağı bir insanı işten çıkarmış. Bunları araştırdım, çoğunun sicili temiz değil. sizde araştırın tavsiyem.Batan turizm şirketlerinden zarar görmesine rağmen, büyümeye çalışıyor. Yapılan yorumlara bakıyorum; sanki belli kişiler durmadan yazıyor. Bu arada şirket içinden belli ki bazı insider'lar var. Ayıp, insan ekmek yediği şirketi böyle arkadan vurur mu.
  • Kimse biz hala maaş almadık diye yalan konuşmasın.Konuşan Turkuaz dan değildir.Ben Teknik te çalıyorum ,maaşımı aldım..İdari kısımdaki arkadaşımla konuştum oda almış..Bölümlere göre ayrıcalık tanındığı yalanına kanmayın..Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar..Turkuaz ın adını ağzınıza alırken iki kere düşünün..
  • Neden sadece bazı kişilerin maaşı yatmış?

Bank Asya 1. Lig'de bulunan Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanlığı'na aday olan Turkuaz Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Aydoğan'ın liste hazırlığının bitmediği gerekçesiyle genel kurulu ertelettiği öğrenildi.

Konuya ilişkin başka bir açıklama yapılmazken, yeni genel kurul tarihinin henüz belirlenmediği ve Aydoğan'dan haber beklendiği ifade edildi.

GENEL KURULU ERTELETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeşim maaşları aldık 1 hafta oldu. Siz kimsinizde bizim maaşlarımızın derdine düştünüz? turkuaz çalışanı değilsiniz siz..niye çekemiyosunuz şirketimizi anlamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya arkadas sen ne yalakasın ya.. yer personelının hıcbırı almadı maasını nıye yalan soyluyorsunuz ayıp be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adam gibi derdini anlatırsan sanada verirler..Bütün Turkuaz aldı maaşını.sen almadığını iddia ediyorsun sen adını söylede sana da versinler..Merak ettik,koca şirkette tek maaş almayan kişi sensen,şirketin senle bir sorunu mu var acaba? Yada senin şirketle bir sorunun mu var..Hadi söyle ismini ,bölümünü burdan herkes duysun,bizde diyelim ki bu arkadaş maaş almamış hala niye? Bizde sana destek çıkalım,gerekirse senin ödenmeyen maaşını herkes birer katkı yaparak ödesin..Evet neydi isim arkadaşım???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem bu kadar durutsun ısmını sole de bılelım bıze nıye yok dıye soralımmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende sizinle aynı fikirdeyim..Bu sektörün içinde olmayanlar bilemezler ama Kıbrıs Türk hava yolları ve birkaç tane batan turizm şirketinin Turkuaz ı uğrattığı zarar milyon dolarları buldu..Buna rağmen şirket inatla ve eskisinden daha da büyük hırsla büyümeye ve yoluna devam ediyor..Böyle sancılı bir süreç geçirmesine rağmen maaşları en geç l ay süre ile ödüyor ve çalışanını mağdur etmemek için çırpınıyor..çok zor durumdakilere finans her konuda tam destek sağlıyor.Bunun en güzel örneği benim..Gerçekten çok acil bir durumum olduğu için maaş ödemesini bekleyemeyecek durumdaydım ve finans Hidayet bey in talimatıyla bana iki maaş ödemesi yaptı.Yani l ayda avans verdi..Tabi bu iyi niyeti suistimal etmemek lazım..Dürüst olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem bu kadar büyük ve işi bilen bir bankacısınız öyle ise FİRMAYA VERDİĞİNİZ KREDİ MİKTARINI söyleyin de anlayalım büyüklüğünü... ne demişler bekara karı boşamak kolaymış !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlara bakıldığında genellikle kuyruk acısı olan kişilerin yaptıkları yorumlar çok net anlaşılıyor. Bir şirketten atılanlara bakın( geçmişleri pek parlak değil ve şirketin bugunki borcundan tamamen sorumlu olduklarını unutturmaya çalışarak sürekli yorum yazıyorlar!) , bir de şirkete yeni alınan ve havacılık geçmişleri en az 10 senelik olan tecrübeli isimlere bakın. Sahi şirket neden hiç bahsetmiyor bu kişilerden ve tecrübelerinden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben havayolu şirketleri ile iş yapan bir bankacıyım. kabaca bir hesap yaptım. Bu şirket kurulduğundu günden bu yana çalışanlarına toplam 20 Milyon dolar civarı para ödemiş. Bir de Airport TV gibi yatırımlar yapmış. 2 ay önceki şirkete bakıyorum. Şimdiki şirkete bakıyorum. DHMI saatlerine bakıyorum. Tarifesine bakıyorum. %95 civarı bir on time ile tarifeli sefere başlamış. Bayağı bir insanı işten çıkarmış. Bunları araştırdım, çoğunun sicili temiz değil. sizde araştırın tavsiyem.Batan turizm şirketlerinden zarar görmesine rağmen, büyümeye çalışıyor. Yapılan yorumlara bakıyorum; sanki belli kişiler durmadan yazıyor. Bu arada şirket içinden belli ki bazı insider'lar var. Ayıp, insan ekmek yediği şirketi böyle arkadan vurur mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse biz hala maaş almadık diye yalan konuşmasın.Konuşan Turkuaz dan değildir.Ben Teknik te çalıyorum ,maaşımı aldım..İdari kısımdaki arkadaşımla konuştum oda almış..Bölümlere göre ayrıcalık tanındığı yalanına kanmayın..Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar..Turkuaz ın adını ağzınıza alırken iki kere düşünün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden sadece bazı kişilerin maaşı yatmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000