17 Nisan 2011, Pazar 12:55:51

GENEL KURUL'DA SÜRPRİZ GELİŞME

Türkiye Hava Trafik Kontrölörleri Derneği (TATCA) 10. Olağan Genel Kurulu başladı.
  • Sen böyle düşündükçe hiç kimse kazanmış olmaz,hele ki İzmir grubu hiç! Ayrıca Bir gülümsemeye tahammül edemeyenler Ortak aday grubunun üyelerinin adaylığına da hiç tahammül edemedi.Hariçten gazel okumakla olmuyor bu iş.
  • evet ankara da öyle düşünüyordu zaten.. o yüzden senelerdir denemedikleri yol kalmadı..
  • sevgili meslektaşım sen böyle düşünmeye devam et. at gözlüklerini sakın çıkarma.bu olaydan kendine mesja çıkarmak yerine olayı ankara vs istanbul derbisine çevir. alamadığını anladığım mesajı ben sana burdan yazayım: evet ankara güçlü bir kadro ile oraya çıkarma yaparsa genel başkanlık (merkez demiyorum) elinizden gidiverir. Birol kardeşimi kutluyor, başarılar diliyorum. umarım bilinçaltınıza işlenilen bu mesajı hiç çıkaramadan çalışırsınız. Birol kardeşimin bu işten alnının akı ile çıkacağından, tarafsız ve adil olarak çalışacağından eminim...bunu fenerbahçe&galatasaray derbisine çevirmeden aklı başında çalışmaya devam...kazanımlar sadece istanbul veya ankara için değil bütün camia içindir...
  • İstanbul grubu (Birol Bey'in Grubu) kazandı. 74 oy fark var. Böylelikle sağduyu kazanmış oldu. Ankara grubuna bir tavsiye.. Önümüzdeki dönem tüm adaylarınızı kurula getirin lütfen..
  • Genel kurulun takdiri Birol Bilgin'den yana olmuştur. Kendisini ve ekibini tebrik eder başarılar dilerim. ATCO
  • SMART projesi ile İSTANBUL APP olacağı ve toplam kontrolör sayısının 3/2 sinin ANKARA'da olacağı gerçeğinden hareketle bu kaçınılmaz bir durum, her ne olursa olsun bizler yaptığımız işle ve kendimizle gurur duyuyoruz.
  • BU KURULDAN SAGLIKLI KARAR CIKMAZ
  • Ankara TATCA'yı kendine çekmeye ve genel merkezi Ankara'ya taşımayı amaçlıyor. Hatta uluslararası sitelerde TATCA diye kendi adreslerini gösteriyorlar. Genel Kurul bu oyunu bozacaktır.
Türkiye Hava Trafik Kontrölörleri Derneği (TATCA) 10. Olağan Genel Kurulu Atatürk Havalimanı İç Hatlar Konferans salonunda yapılıyor.

Açılış ve yoklamanın ardından divan üyelerinin seçildiği genel kurul, Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başladı. Yoğun katılımın sağlandığı genel kurul'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

TATCA'nın 8 yıldır Genel Başkanlığını yürüten Ayhan Kartal'ın da aday gösterdiği Birol Bilgin'e, Burhan Akyol rakip olduğunu açıkladı.

Faaliyet raporunun okunduğu şu dakikaların ardından, Kesin Hesap raporunun okunması, Denetleme Kurulu raporunun okunması, tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından yapılacak seçimle yeni genel başkanın seçileceği belirtildi.

Yeni genel başkanın saat 15:30'da belli olması bekleniyor.

Gelişmeler AirportHaber'de olacak...











©AirportHaber.com

GENEL KURUL'DA SÜRPRİZ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen böyle düşündükçe hiç kimse kazanmış olmaz,hele ki İzmir grubu hiç! Ayrıca Bir gülümsemeye tahammül edemeyenler Ortak aday grubunun üyelerinin adaylığına da hiç tahammül edemedi.Hariçten gazel okumakla olmuyor bu iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet ankara da öyle düşünüyordu zaten.. o yüzden senelerdir denemedikleri yol kalmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili meslektaşım sen böyle düşünmeye devam et. at gözlüklerini sakın çıkarma.bu olaydan kendine mesja çıkarmak yerine olayı ankara vs istanbul derbisine çevir. alamadığını anladığım mesajı ben sana burdan yazayım: evet ankara güçlü bir kadro ile oraya çıkarma yaparsa genel başkanlık (merkez demiyorum) elinizden gidiverir. Birol kardeşimi kutluyor, başarılar diliyorum. umarım bilinçaltınıza işlenilen bu mesajı hiç çıkaramadan çalışırsınız. Birol kardeşimin bu işten alnının akı ile çıkacağından, tarafsız ve adil olarak çalışacağından eminim...bunu fenerbahçe&galatasaray derbisine çevirmeden aklı başında çalışmaya devam...kazanımlar sadece istanbul veya ankara için değil bütün camia içindir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul grubu (Birol Bey'in Grubu) kazandı. 74 oy fark var. Böylelikle sağduyu kazanmış oldu. Ankara grubuna bir tavsiye.. Önümüzdeki dönem tüm adaylarınızı kurula getirin lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genel kurulun takdiri Birol Bilgin'den yana olmuştur. Kendisini ve ekibini tebrik eder başarılar dilerim. ATCO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SMART projesi ile İSTANBUL APP olacağı ve toplam kontrolör sayısının 3/2 sinin ANKARA'da olacağı gerçeğinden hareketle bu kaçınılmaz bir durum, her ne olursa olsun bizler yaptığımız işle ve kendimizle gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU KURULDAN SAGLIKLI KARAR CIKMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankara TATCA'yı kendine çekmeye ve genel merkezi Ankara'ya taşımayı amaçlıyor. Hatta uluslararası sitelerde TATCA diye kendi adreslerini gösteriyorlar. Genel Kurul bu oyunu bozacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000