02 Eylül 2018, Pazar 13:26:56

Genel havacılık pilotları İstanbul yeni havalimanında

Türkiye Teknoloji Takımı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Yeni havalimanında düzenlenecek Türkiye’nin ilk havacılık,uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, Genel Havacılık Pilotlarınada ev sahipliği yapacak.
  • Zoruna mı gitti kardeşim ? Aceleyle ne alakası var. Adamlar festival düzenliyor. Açılış yaptığından bahsetmiyor...
  • Şu resme bak bi de 2 ay sonra açılacak olan gerçeğine ... kel alaka... yapın bu hale getirin öyle açın

Türkiye Teknoloji Takımı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Yeni havalimanında düzenlenecek Türkiye’nin ilk havacılık,uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, Genel Havacılık Pilotlarına da ev sahipliği yapacak.

TEKNOFEST İstanbul organizasyonuna şuana kadar Paraşüt , Paramotor , Ultralight , Yelkenkanat , Gyrocopter , Model jet kategorilerinden 50’den fazla hava aracı kayıt yaptırmıştır. Türkiye Teknoloji Takımı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Pilot Event koordinasyonunda Pilotlar İstanbul Yeni Havalimanına inme şansı elde edecek.

Etkinliğe Genel Havacılık , Ultralight , Gyrocopter , Planör , Microlight , Paramotor , Motorlu Yelkenkanat , Paraşüt , Model Jet , Model Helikopter , Model Uçak tiplerinde hava araçları katılabilmekte.

Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST İstanbul ; Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra havacılık gösterileri, seminerler, uluslararası girişim zirvesi ve aktiviteleri ziyaretçilerine sunacak. Katılımın ücretsiz olduğu festival, Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesinde önemli bir rol oynamayı hedefliyor.

Festival, Türkiye’nin millî teknoloji hamlesinde önemli rol oynayan kuruluşların destekleriyle düzenleniyor. TEKNOFEST İstanbul’un teknoloji yarışmaları Aselsan, Baykar, İGA, İsbak, Roketsan, TAI, THY, TÜBİTAK ve TÜRKSAT destekleriyle düzenlenecek. Festivalin diğer paydaşları arasında Anadolu Ajansı, Boğaziçi Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Gebze Teknik Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Milli Savunma Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı, TRT ve Yıldız Teknik Üniversitesi yer alıyor.

Genel havacılık pilotları İstanbul yeni havalimanında

Yorumlar

ne bu la ~ 6 yıl önce
Zoruna mı gitti kardeşim ? Aceleyle ne alakası var. Adamlar festival düzenliyor. Açılış yaptığından bahsetmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bu acele ~ 6 yıl önce
Şu resme bak bi de 2 ay sonra açılacak olan gerçeğine ... kel alaka... yapın bu hale getirin öyle açın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000