05 Kasım 2012, Pazartesi 15:33:10

"GENÇLİK UÇUYOR PROJESİ" START ALIYOR

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü’nün (AHAS), Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ile birlikte yürüttüğü “Gençlik Uçuyor Projesi” başlıyor.
  • Yamac parasutu sporunu THK'nin geyik albay emeklileri engelleyemedikleri icin ulkemizde gelisebiliyor. Mahalli yonetimlerden kafasi calisan, gelecegi goren belediye baskanlari, kaymakamlarda bunu yasaklamiyor ama pek sorumlulukta almiyor. Olsun yinede onunu kesmedikleri icin bu spor cok guzel yerlere geldi ve dahada ileri gidecek ulkemizde. YP camiasi halihazirda rahat rahat ucabilen tek camiadir. Gerisi yalan oldu gitti.

İlk etapta 12 lisede yürütülecek proje 7 Kasım Çarşamba günü Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi’nden start alacak.

AHAS Başkanı Güner Akkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda uygulanacak proje ile belirlenen liselerde öğrencilere yamaç paraşütü seminerleri verileceğini söyledi. AHAS’ın dünyaca ünlü pilotları tarafından her lisenin kendi konferans salonunda verilecek seminerlerde gençlere yamaç paraşütü sporunu sevdirmeyi ve tanıtmayı amaçladıklarını bildirdi.

Seminerler sonunda keşfedilen yetenekli gençlerin yamaç paraşütü sporuna kazandırılmasının amaçlandığını belirten Güner Akkaya, “Böylece geleceğin milli takımının da altyapısı oluşturulacak. Projenin mimarı ve sponsor olan Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a bizlere ve yamaç paraşütü sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü Sayın Başkanımız yamaç paraşütü sporunun Türkiye’de gelişmesinde büyük katkı vermiştir” şeklinde konuştu.

"GENÇLİK UÇUYOR PROJESİ" START ALIYOR

Yorumlar

YP ~ 11 yıl önce
Yamac parasutu sporunu THK'nin geyik albay emeklileri engelleyemedikleri icin ulkemizde gelisebiliyor. Mahalli yonetimlerden kafasi calisan, gelecegi goren belediye baskanlari, kaymakamlarda bunu yasaklamiyor ama pek sorumlulukta almiyor. Olsun yinede onunu kesmedikleri icin bu spor cok guzel yerlere geldi ve dahada ileri gidecek ulkemizde. YP camiasi halihazirda rahat rahat ucabilen tek camiadir. Gerisi yalan oldu gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000